Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    28. Srpanj 2017. 20:56

mimica9113

Joj zene bez ikakvih bolova danas se pojavio smedji iscjedak dosla vjestica,a ja htjela danas test kupiti 6 dana kasnila m.Dodje mi da placem ko djete malo,a hocemo silno bebu :-( :-( :-( ttuzna sam

smedji iscjedak ili bas M?

mimica9113
    28. Srpanj 2017. 21:06

Tamni smedji iscjedak,vidjet cu sta ce se do sutra desiti  :-(

mono1111
    28. Srpanj 2017. 21:44

mimica9113

Tamni smedji iscjedak,vidjet cu sta ce se do sutra desiti :-(

Mimica, i to moze biti simptom T ! Ako ne pocne pravo krvarenje svakako napravi test !!!
    Sretnoo

Jane_Doe
    28. Srpanj 2017. 22:32

mimica9113

Tamni smedji iscjedak,vidjet cu sta ce se do sutra desiti :-(

ako ne krene svjeza krv napravi test..ja sam imala smedji iscjedak u prvoj T na pocetku a nisam ni znala da sam trudna i isto sam mislila da je neka cudna menga.. u svakom slucaju napravi test da znas na cemu si. sretno ;)

• Elviramagistic
    29. Srpanj 2017. 09:09

Jane cestitam :)) vidim plusici su poceli..mono eto jos malo pa si tjedan dana odgulila..cekam sa tobom ko da je o meni rjec :)

• Mateja98
    29. Srpanj 2017. 10:41

Pozz cure. Cestitam svima koje su ostale trudne a onima koje jos nisu da uskoro ugledaju taj +  
    Htjela bi pitat za spermiogram dali se to moze napravit i kod doktora opce md.ili gdje? Hvala

mina04
    29. Srpanj 2017. 11:23

Mateja98

Pozz cure. Cestitam svima koje su ostale trudne a onima koje jos nisu da uskoro ugledaju taj +
    Htjela bi pitat za spermiogram dali se to moze napravit i kod doktora opce md.ili gdje? Hvala

Mi smo radili na vuk vrhovcu. Al dr nam je preporucio bolje u Petrovoj al tad nisu radili, stroj im nije bio u funkciji.

All of God’s grace in one tiny face 💟

Tinchy_07
    29. Srpanj 2017. 11:41

Mimica nadam se da je taj iscjedak samo znak da si trudna :) 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

mimica9113
    29. Srpanj 2017. 11:44

Joj zene moje juros je bas ono tamna krv,ali se vidi da je krv,mene buni sto me nista ne boli ni stomak ni grudi ama nista,a inace me ranije po 7 dana bole sise,i stomak sad nista samo juce taj smedji iscjedak i jutros ta tamna krv ali  se vidi da je krv,al sta cu...boze moj tesko mi je ali sta cu ..... :( hvala vam na podrsci valjda cu i ja vidjeti taj + kao i sve mi koje iscekujemo isto to :)

mono1111
    29. Srpanj 2017. 14:51

Elvira, hvalaaaa :)))))) kad imas slijedeci uzv???
    Matea, i dalje ne radi u Petrovoj aparat za spermiogram. Cesto tamo vadim krv pa i dalje stoji obavijest na vratila. Kao sto je Lotus rekla na VV mozes ili mozete privatno napraviti, kosta oko 450 kn npr.u IVF poliklinici.
    Mimica, jesi napravila test za svaki slucaj??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.