Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    28. Srpanj 2017. 15:39

Jane_Doe

trudilice moje..dogovorila sam se sa muzem da pricekamo s testom do petka ali nisam izdrzala i napravila sam jucer popodne.
    plus ko kuca!
    jos uvijek ne mogu preci preko toga i jos uvijek ne vjerujem. planirano je i htjeli smo ful ali nekako sam mislila da ipak nece biti odmah iz prve jer smo prvi put uspjeli nakon 2 ciklusa, a sad iz prve pa u kos..bas me iznenadilo, ali bas bas. nisam spavala cijelu noc..
    muz je sav ponosan na sebe, presmjesan je :)
    znam koliko se neke od vas vec dugo trude i iskreno vam od srca zelim svu srecu i da sto prije i vi ugledate ovo..

Joj mila, cestitam. Jesam ti rekla da mozda nesto ipak je. Kad zbilja!! Zelim ti lijepu i urednu trudnoću 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

Jane_Doe
    28. Srpanj 2017. 15:43

mina04

Jane_Doe

trudilice moje..dogovorila sam se sa muzem da pricekamo s testom do petka ali nisam izdrzala i napravila sam jucer popodne.
    plus ko kuca!
    jos uvijek ne mogu preci preko toga i jos uvijek ne vjerujem. planirano je i htjeli smo ful ali nekako sam mislila da ipak nece biti odmah iz prve jer smo prvi put uspjeli nakon 2 ciklusa, a sad iz prve pa u kos..bas me iznenadilo, ali bas bas. nisam spavala cijelu noc..
    muz je sav ponosan na sebe, presmjesan je :)
    znam koliko se neke od vas vec dugo trude i iskreno vam od srca zelim svu srecu i da sto prije i vi ugledate ovo..

Joj mila, cestitam. Jesam ti rekla da mozda nesto ipak je. Kad zbilja!! Zelim ti lijepu i urednu trudnoću 😘

jos stignete i vi na proljetne bebace, ocekujem i tebe i sve ostale cure. 😍

Sofia88
    28. Srpanj 2017. 16:27

Jane_Doe

pogubila sam se skroz..
    Sofia cestitam ti od srca! zelim ti skolsku trudnocu 😊
    Nenanadam se da ces se i ti uskoro pohvaliti plusicem 😊
    Mono tebi takodjer zelim da se primilo i da bude sve ok. cekam i tvoj plus 😊

Jane hvalaa ti! Također!!! Mm je u šoku ali presretan. Nisam ni ja oka sklopila. Vjerovatno nisam svjesna još. 
    Moji simptomi: piškim stalno, imam pritisak u trbuhu kao konstantnu glad, grudi još uvijek samo malo bole, čvimbice sitne po licu ....
    Želim svima vama uskoro plusiće !!! 

Everything happens for a reason.

Sofia88
    28. Srpanj 2017. 16:33

Zaboravih. Uradila sam jutros još jedan test (kupila dva, nismo očekivala od prve) i još je deblja crta od jučerašnje.  Zvala sam doktoricu ali je na godišnjem do 8.8., moram čekati! Po mom računanju trudna sam 4 tjedna i tri dana. 

Everything happens for a reason.

mono1111
    28. Srpanj 2017. 17:25

Zbunjena,
    Svaki dokt.drukcije odredi od kojeg dana poceti uzimati Klomifen ali ipak si mogla poceti kao i prosli mjesec. Uvijek mozes nazvati zamjenu pa pitati ga za svaki slucaj, makar nista nece biti i ako pocnes prije.
    Sretno

• riri5
    28. Srpanj 2017. 18:25

Drage cure da vas pitam dali je koju od vas od 12 dana ciklusa počele boliti grudi i iza trtica naime vidjela sam da su mi plodni dani poceli od 11 dana pomocu ovulacijskih trakica i sad me to sve vise boli svakim danom a grudi su jako napete.pa neznam dali je kojoj od vas bilo tako🤔🤔😘

mono1111
    28. Srpanj 2017. 18:46

riri5

Drage cure da vas pitam dali je koju od vas od 12 dana ciklusa počele boliti grudi i iza trtica naime vidjela sam da su mi plodni dani poceli od 11 dana pomocu ovulacijskih trakica i sad me to sve vise boli svakim danom a grudi su jako napete.pa neznam dali je kojoj od vas bilo tako🤔🤔😘

Uvijek nakon O raste progesteron koji je zasluzan za to ! Mene skoro svaki ciklus bole grudi nakon O, pa pretpostavljam da ti je tad bila O.

Jane_Doe
    28. Srpanj 2017. 20:50

Sofia88

Zaboravih. Uradila sam jutros još jedan test (kupila dva, nismo očekivala od prve) i još je deblja crta od jučerašnje.Zvala sam doktoricu ali je na godišnjem do 8.8., moram čekati! Po mom računanju trudna sam 4 tjedna i tri dana.

koji ti je termin po ZM? :)
    ja sam danas ful napuhnuta i imam neki pritisak dole..
    a u prvoj trudnoci sam se znala budit u 3 ujutro jest koliko sam bila gladna. sad jednostavno ne mogu procesuirat da sam trudna, kao da pricam o nekome drugome :) 
    jos je to svjeze, tek sam jucer saznala ali ne stedim se i zaboravim pa nosim malu stalno i neke stvari koje mozda nebi smjela jos dok nisam sigurna da je sve ok i onda se uplasim kad me jako zaboli. u prvoj trudnoci sam krvarila pa imam neke flashbackove cim me zaboli 😂

mi jos necemo nikome rec, imamo uskoro neki bitan dogadjaj pa kad se malo smire strasti oko toga taman cemo bit oko 10 tt pa cemo lagano govoriti svima..tako da cu tebete tu gnjavit malo s obzirom da smo s terminima tu negdje 😍

Jane_Doe
    28. Srpanj 2017. 20:52

*tebe tu gnjavit malo 😂😂 
    bit ce da sam poludila od umora 😵

mimica9113
    28. Srpanj 2017. 20:54

Joj zene bez ikakvih bolova danas se pojavio smedji iscjedak dosla vjestica,a ja htjela danas test kupiti 6 dana kasnila m.Dodje mi da placem ko djete malo,a hocemo silno bebu :-( :-( :-(  ttuzna sam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.