Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    28. Srpanj 2017. 12:57

Zbunjena, taj Estrofem ti he sigurno dao da ti se endometrij zadeblja na vrijeme ali ti slobodno mozes jesti ananas, piti sok od cikle, uzimati vit E koji zadebljavaju endometrij. A pretpostavljam da uzimas Klomifen od 5 - 9 dc i nakon toga Estrofem tako da tako onda i napravi, ako ti je tako rekao dokt.onda Estrofem uzimaj tek nakon Klomifena

• Zbunjena30
    28. Srpanj 2017. 13:09

mono1111

Zbunjena, taj Estrofem ti he sigurno dao da ti se endometrij zadeblja na vrijeme ali ti slobodno mozes jesti ananas, piti sok od cikle, uzimati vit E koji zadebljavaju endometrij. A pretpostavljam da uzimas Klomifen od 5 - 9 dc i nakon toga Estrofem tako da tako onda i napravi, ako ti je tako rekao dokt.onda Estrofem uzimaj tek nakon Klomifena

Uzimala sam klomifen od 4dc, a sad sam krenula od 3dc. Oke, onda cu opet iza klomifena uzet estrofem kao i prosli put. Neznan jel mi greska ovo sto sam krenula od 3dc, jednostavno tolik9 mislim o tome da sam uranila jedan dan :-(

Tinchy_07
    28. Srpanj 2017. 13:15

Eto da su + krenuli
    Jane_Doe cestitke od srca i da bude uredna trudnoca

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Marta1
    28. Srpanj 2017. 13:42

Drage cure, imam pitanjce...Ima li tko iskustva s povisenim FSH? Meni je 12.9, referentna vrijednost je do 12.6. Ginic kaze da je to ok dok citam da sve iznad 10 bas i nije dobro. Pokusavamo godinu dana i ocito postoji neki uzrok :-(

Jane_Doe
    28. Srpanj 2017. 14:27

hvala vam cure..
    od simptoma skoro nista, sise me ne bole samo vise ne stanu u grudnjak sto mi je bilo malo cudno jer su se bas ispuhale od dojenja, piskim malo vise i stalno me boli kao da cu dobiti.. a danas su me par puta uhvatile mucnine lagane. moram rec i da sam imala zgaravicu zadnjih par dana i stvarno nisam nista od toga povezivala sa trudnocom. ja sam jos uvijek u soku i tesko mi je zapravo vjerovat da cu ih sada imati dvoje, a jos teze mi je jer se bojim da cu zapostaviti stariju..a tek sam saznala za trudnocu 😂😂😂
    koliko sam sretna toliko sam i u depri, nisam bas normalna 😵😵

mina04
    28. Srpanj 2017. 15:37

m.girl6

Sofia, čestitam ti od srca. Nadam se da ćemo i mi ostale vidjeti takav test, jer do sada samo jedna crtica je bila prisutna, hehe.
    Samo da javim curkama da sa dobila M i to je došla jučer 32.dc. Opet sam otišla po recept za klomifen i idemo dalje u nove pobjede. Radila sam 2 testa jer je naravno kasnila i ja se već malo i nadala, a kad ono ništa, samo mi se pomaknulo od tableta. Jučer sam bila u laganoj komi, baš me sve dotuklo, svi oko mene trudni i samo što ne rode, a ja ništa. Ali danas sam već ock, očito mi imamo drugačiji i malo teži put do svojeg malog zlata. Cure držite se i nemojte se nikada predati. Kako kaže barbara, svaki ciklus koji dođe bliže smo svome cilju.
    Veliku pusu šaljem svima i javljajte novosti, nadam se da će se sada više plusića zaredati (Mono, nena27, mina i sve ostale)

Hvala draga, i ja se nadam pa da zajedno brojimo 😉

All of God’s grace in one tiny face 💟

mina04
    28. Srpanj 2017. 15:39

Jane_Doe

trudilice moje..dogovorila sam se sa muzem da pricekamo s testom do petka ali nisam izdrzala i napravila sam jucer popodne.
    plus ko kuca!
    jos uvijek ne mogu preci preko toga i jos uvijek ne vjerujem. planirano je i htjeli smo ful ali nekako sam mislila da ipak nece biti odmah iz prve jer smo prvi put uspjeli nakon 2 ciklusa, a sad iz prve pa u kos..bas me iznenadilo, ali bas bas. nisam spavala cijelu noc..
    muz je sav ponosan na sebe, presmjesan je :)
    znam koliko se neke od vas vec dugo trude i iskreno vam od srca zelim svu srecu i da sto prije i vi ugledate ovo..

Joj mila, cestitam. Jesam ti rekla da mozda nesto ipak je. Kad zbilja!! Zelim ti lijepu i urednu trudnoću 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

Jane_Doe
    28. Srpanj 2017. 15:43

mina04

Jane_Doe

trudilice moje..dogovorila sam se sa muzem da pricekamo s testom do petka ali nisam izdrzala i napravila sam jucer popodne.
    plus ko kuca!
    jos uvijek ne mogu preci preko toga i jos uvijek ne vjerujem. planirano je i htjeli smo ful ali nekako sam mislila da ipak nece biti odmah iz prve jer smo prvi put uspjeli nakon 2 ciklusa, a sad iz prve pa u kos..bas me iznenadilo, ali bas bas. nisam spavala cijelu noc..
    muz je sav ponosan na sebe, presmjesan je :)
    znam koliko se neke od vas vec dugo trude i iskreno vam od srca zelim svu srecu i da sto prije i vi ugledate ovo..

Joj mila, cestitam. Jesam ti rekla da mozda nesto ipak je. Kad zbilja!! Zelim ti lijepu i urednu trudnoću 😘

jos stignete i vi na proljetne bebace, ocekujem i tebe i sve ostale cure. 😍

Sofia88
    28. Srpanj 2017. 16:27

Jane_Doe

pogubila sam se skroz..
    Sofia cestitam ti od srca! zelim ti skolsku trudnocu 😊
    Nenanadam se da ces se i ti uskoro pohvaliti plusicem 😊
    Mono tebi takodjer zelim da se primilo i da bude sve ok. cekam i tvoj plus 😊

Jane hvalaa ti! Također!!! Mm je u šoku ali presretan. Nisam ni ja oka sklopila. Vjerovatno nisam svjesna još. 
    Moji simptomi: piškim stalno, imam pritisak u trbuhu kao konstantnu glad, grudi još uvijek samo malo bole, čvimbice sitne po licu ....
    Želim svima vama uskoro plusiće !!! 

Everything happens for a reason.

Sofia88
    28. Srpanj 2017. 16:33

Zaboravih. Uradila sam jutros još jedan test (kupila dva, nismo očekivala od prve) i još je deblja crta od jučerašnje.  Zvala sam doktoricu ali je na godišnjem do 8.8., moram čekati! Po mom računanju trudna sam 4 tjedna i tri dana. 

Everything happens for a reason.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI