trudilice moje..dogovorila sam se sa muzem da pricekamo s testom do petka ali nisam izdrzala i napravila sam jucer popodne.
plus ko kuca!
jos uvijek ne mogu preci preko toga i jos uvijek ne vjerujem. planirano je i htjeli smo ful ali nekako sam mislila da ipak nece biti odmah iz prve jer smo prvi put uspjeli nakon 2 ciklusa, a sad iz prve pa u kos..bas me iznenadilo, ali bas bas. nisam spavala cijelu noc..
muz je sav ponosan na sebe, presmjesan je :)
znam koliko se neke od vas vec dugo trude i iskreno vam od srca zelim svu srecu i da sto prije i vi ugledate ovo..
Jos jedan plusic objavljen!! 😁😁😁 cestitam i tebi! :)) Nek je sto vise ovakvih lijepih objava i da i mi uskoro ugledamo svoj plusic! :)
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Jane, cestitke !!!
Nena, ajde javi koliki ti je progesteron, po tome ces znati da li je O bila ovaj mjesec ili ne ! Mozda ti je bas dobitan ovaj ciklus !! Jesi i tsh vadila??
Zbunjena, nisam shvatila, da li ti je gin.rekao da pijes Estrofem od 3 dc?? Znam da kada pijes Klomifen, isti sprijecava valjda taj estradiol da se proizvodi u i vrijeme kada pijes Klomice endometrij se ne deblja, nakon sto se prestane piti Klomifen endometrij normalno raste do O….e sad, po tome, nema mi smisla piti Estrofem dok pijes Klomifen jer nikakve koristi nece biti od toga, ali nakon prestanka Klomifena svakako !!!! Najbolje napravi kako je tvoj gin.tebi rekao. Mislim, mozes piti Estrofem, ja sam ga pila od 1 dc vise puta a ja nisam bila na Klomifenu.
Najbolje svakih 12 h popiti ili Klomifen ili Estrofem..mislim ne moras tocno na minutu ali ako su ti rekli dva puta dnevno, onda dva puta dnevno.
Nije mi reka nista za ovaj drugi ciklus sto se Estrofema tice, a na godisnjem je pa ga nemogu pitat. Rekao je samo da pijem klomifen samo duplu dozu. Tako da neznam dal da uzmem i estrofem. Prosli put je rekao 10dc i 11dc po dvije tablete
m.girl ja sam pila klomifen 3 ciklusa po 2 tablete od 5-9dc i estrofem sam pila nakon klomifena po jednu tabletu ali ne znam od koliko mg, uh nadam se ne prolazi mi se dalje ta psihijatrija
Zbunjena30 ja sam pila svakih 12 sati po 1 tabetu klomifena
JaneDoe čestitam piši nam simptome
Mono samo sam progesteron, tsh sam vadila u 5 mj bio je 2,65 a rekla mi je u 6mj kontrola za 2-3 mj tako da planiram sad u 8mj ponoviti tsh i uputila me da provjerim i antitijela (bila su mi uredna prije 2 god) pa ćemo vidjeti
Zbunjena, taj Estrofem ti he sigurno dao da ti se endometrij zadeblja na vrijeme ali ti slobodno mozes jesti ananas, piti sok od cikle, uzimati vit E koji zadebljavaju endometrij. A pretpostavljam da uzimas Klomifen od 5 - 9 dc i nakon toga Estrofem tako da tako onda i napravi, ako ti je tako rekao dokt.onda Estrofem uzimaj tek nakon Klomifena
Zbunjena, taj Estrofem ti he sigurno dao da ti se endometrij zadeblja na vrijeme ali ti slobodno mozes jesti ananas, piti sok od cikle, uzimati vit E koji zadebljavaju endometrij. A pretpostavljam da uzimas Klomifen od 5 - 9 dc i nakon toga Estrofem tako da tako onda i napravi, ako ti je tako rekao dokt.onda Estrofem uzimaj tek nakon Klomifena
Uzimala sam klomifen od 4dc, a sad sam krenula od 3dc. Oke, onda cu opet iza klomifena uzet estrofem kao i prosli put. Neznan jel mi greska ovo sto sam krenula od 3dc, jednostavno tolik9 mislim o tome da sam uranila jedan dan :-(
Eto da su + krenuli
Jane_Doe cestitke od srca i da bude uredna trudnoca
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Drage cure, imam pitanjce...Ima li tko iskustva s povisenim FSH? Meni je 12.9, referentna vrijednost je do 12.6. Ginic kaze da je to ok dok citam da sve iznad 10 bas i nije dobro. Pokusavamo godinu dana i ocito postoji neki uzrok :-(
hvala vam cure..
od simptoma skoro nista, sise me ne bole samo vise ne stanu u grudnjak sto mi je bilo malo cudno jer su se bas ispuhale od dojenja, piskim malo vise i stalno me boli kao da cu dobiti.. a danas su me par puta uhvatile mucnine lagane. moram rec i da sam imala zgaravicu zadnjih par dana i stvarno nisam nista od toga povezivala sa trudnocom. ja sam jos uvijek u soku i tesko mi je zapravo vjerovat da cu ih sada imati dvoje, a jos teze mi je jer se bojim da cu zapostaviti stariju..a tek sam saznala za trudnocu 😂😂😂
koliko sam sretna toliko sam i u depri, nisam bas normalna 😵😵
Sofia, čestitam ti od srca. Nadam se da ćemo i mi ostale vidjeti takav test, jer do sada samo jedna crtica je bila prisutna, hehe.
Samo da javim curkama da sa dobila M i to je došla jučer 32.dc. Opet sam otišla po recept za klomifen i idemo dalje u nove pobjede. Radila sam 2 testa jer je naravno kasnila i ja se već malo i nadala, a kad ono ništa, samo mi se pomaknulo od tableta. Jučer sam bila u laganoj komi, baš me sve dotuklo, svi oko mene trudni i samo što ne rode, a ja ništa. Ali danas sam već ock, očito mi imamo drugačiji i malo teži put do svojeg malog zlata. Cure držite se i nemojte se nikada predati. Kako kaže barbara, svaki ciklus koji dođe bliže smo svome cilju.
Veliku pusu šaljem svima i javljajte novosti, nadam se da će se sada više plusića zaredati (Mono, nena27, mina i sve ostale)
Hvala draga, i ja se nadam pa da zajedno brojimo 😉
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji