Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    27. Srpanj 2017. 21:53

lotus

Sofia svaka cast da do sada nisi napravila, imas dobru snagu volje. Ali nadam se da kad konacno napravis da ces imati najljepše iznenađenje u obliku +
    Jane doe ti si radila test?
    Hrabrica znam kako ti je. Mene kao za inat uhvati takvo raspolozenje u plodnim danima. Tada je tesko ne mislit na to (ja jos budem ekstra svadljiva kao bonus), ali ja se gledam zaokupit necim.. Od ribanja kuce, preslagivanja ormara do citanja knjiga.. Prije sam taj jad dijelila s muzem, ali ne zelim da zna koliko me to muci i opterecuje. Zato sam i dosla na forum s vama djelit
    Ostale cure, kako se vi nosite s tim?

E točno to! Takav je i meni bio plan al sam se na kraju nakon posla zavukla u krevet i zaspala ko top i evo šiza malo popustila...al baš me držalo...Jedina razlika je što sam ja muku podijelila s mužem koji tu šizu hrabro podnosi :D Ali baš sam se iznenadila kak me zašoralo baš u plodnim danima kad bi trebala biti ko zec na steroidima :D Stvarno skidam kapu curama koje pokušavaju duže vrijeme, bome je to borba...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

mono1111
    27. Srpanj 2017. 22:11

Sofia,
    Cestitam !

m.girl6
    28. Srpanj 2017. 08:39

Sofia, čestitam ti od srca. Nadam se da ćemo i mi ostale vidjeti takav test, jer do sada samo jedna crtica je bila prisutna, hehe. 
    Samo da javim curkama da sa dobila M i to je došla jučer 32.dc. Opet sam otišla po recept za klomifen i idemo dalje u nove pobjede. Radila sam 2 testa jer je naravno kasnila i ja se već malo i nadala, a kad ono ništa, samo mi se pomaknulo od tableta. Jučer sam bila u laganoj komi, baš me sve dotuklo, svi oko mene trudni i samo što ne rode, a ja ništa. Ali danas sam već ock, očito mi imamo drugačiji i malo teži put do svojeg malog zlata. Cure držite se i nemojte se nikada predati. Kako kaže barbara, svaki ciklus koji dođe bliže smo svome cilju.
    Veliku pusu šaljem svima i javljajte novosti, nadam se da će se sada više plusića zaredati (Mono, nena27, mina i sve ostale) 

Noa 💙

• Elviramagistic
    28. Srpanj 2017. 09:59

Sofi cestitamm :))) 

nena27
    28. Srpanj 2017. 11:10

Sofia čestitam neka je krenilo valjda će biti + i kod nas "starih"

m.girl rekla sam ti da su se i meni ciklusi sa klomifenom produžili na preko 30 dana nadam se da ćeš uspjeti.
    Kod mene ovaj mjesec luda kuća čudno se već nešto događa stomak me boli već tjedan dana i grudi, a zadnjih bar 6 mjeseci nisam imala nikakve simptome pogotovo grudi uopće me nisu bolile čak ni dan dva prije M, pošto ovaj mjesec nisam uhvatila ovulaciju ne znam ni kad ću dobiti čini mi se svaki čas, najgore sto sam naručena za briseve u utorak i nadam se da ću to uspjeti obaviti, danas sam vadila progesteron i ostale stvari koje su potrebne za umjetnu (hiv markeri, krvna grupa itd) bar sam to uspjela riješiti

m.girl6
    28. Srpanj 2017. 11:48

nena27, da vam je barem uspjelo, baš bi htjela. :))) Možda ti sve te pretrage neće ni trebati, hehe.ž
    Drago mi je da si krenula rješavati za mpo. Daj mi reci koliko si ti mjeseci bila na klomifenima?
    Mi imamo termin u 9.mjesecu kod dr.Pavičić Baldani za mpo u Petrovoj. 

Noa 💙

• Zbunjena30
    28. Srpanj 2017. 11:51

Cure imam pitanje. Pila sam klomifen prosli ciklus i nakon pregleda mi je rekao da samo jos popijem 10dc i 11dc po dva estrofema od 1mg. Dobila sam M dva dana ranije, gin je na godisnjem i rekao je ako dobijem da povecam dozu klomifena ovaj ciklus na 2 tablete dnevno. Citala sam malo o tome i vidjela da vecina cura govori kako ih ne valja piti dva odjednom nego u rasponu od 12h. Jel tko zna vise o tome? I smijem li estrofem popiti po 1mg svaki dan uz klomifen pocevsi sve od danas tj. 3dc?

Jane_Doe
    28. Srpanj 2017. 12:18

trudilice moje..dogovorila sam se sa muzem da pricekamo s testom do petka ali nisam izdrzala i napravila sam jucer popodne. 
    plus ko kuca!
     jos uvijek ne mogu preci preko toga i jos uvijek ne vjerujem. planirano je i htjeli smo ful ali nekako sam mislila da ipak nece biti odmah iz prve jer smo prvi put uspjeli nakon 2 ciklusa, a sad iz prve pa u kos..bas me iznenadilo, ali bas bas. nisam spavala cijelu noc..
    muz je sav ponosan na sebe, presmjesan je :)
    znam koliko se neke od vas vec dugo trude i iskreno vam od srca zelim svu srecu i da sto prije i vi ugledate ovo.. 

Jane_Doe
    28. Srpanj 2017. 12:31

pogubila sam se skroz..
    Sofia cestitam ti od srca! zelim ti skolsku trudnocu 😊
    Nena nadam se da ces se i ti uskoro pohvaliti plusicem 😊
    Mono tebi takodjer zelim da se primilo i da bude sve ok. cekam i tvoj plus 😊

mono1111
    28. Srpanj 2017. 12:37

Jane, cestitke !!!
    Nena, ajde javi koliki ti je progesteron, po tome ces znati da li je O bila ovaj mjesec ili ne ! Mozda ti je bas dobitan ovaj ciklus !! Jesi i tsh vadila??
    Zbunjena, nisam shvatila, da li ti je gin.rekao da pijes Estrofem od 3 dc?? Znam da kada pijes Klomifen, isti sprijecava valjda taj estradiol da se proizvodi u i vrijeme kada pijes Klomice endometrij se ne deblja, nakon sto se prestane piti Klomifen endometrij normalno raste do O....e sad, po tome, nema mi smisla piti Estrofem dok pijes Klomifen jer nikakve koristi nece biti od toga, ali nakon prestanka Klomifena svakako !!!! Najbolje napravi kako je tvoj gin.tebi rekao. Mislim, mozes piti Estrofem, ja sam ga pila od 1 dc vise puta a ja nisam bila na Klomifenu.
    Najbolje svakih 12 h popiti ili Klomifen ili Estrofem..mislim ne moras tocno na minutu ali ako su ti rekli dva puta dnevno, onda dva puta dnevno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.