Caooo cure...nova sam ovdje i voljela bi vam se pridruziti...
I ja sam jedna veeelika trudilica,ali nejde...i to me uzasno nervira..a zelja za bebicom je preevelika..prosle godine bila sam kod ginekologice i kaze da je sve u redu..al plusic nikako da dodje..sta je najgore sve oko mene bebice,djeca,trudnice, dvije kolegice s posla su trudne i najbolja prijateljica mi je trudna...poludit cu vise...sretna sam zbog nje i sve,ali ko da sam i zavidna,neznam
Najgore mi je to sta kod mene eto vec godinu dana nista,a ona iz prve...neznam vise sta da radim..jesam li luda jer tako se tako osjecam u vezi nje i njezine trudnoce?
Evo prošlo dva tjedna od ovulacije, četiri tjedna od prošle m. Osim natečenim sisa i laganog propadanja. Dan kad je trebalo biti ugnježđenje (ja sam si tako objasnila) probadalo me u jajnicima nisam se mogla pomaknuti. Onaj osjećaj kad nisi dugo bila na wcu pa te sve pritišće dole. Nekih simptoma baš i nemam. Pričekat ću par dana. Danas trebam ili ne trebam dobiti. Bila sam deset dana na moru, sad kad mi se od promijene klime sve poremeti

Everything happens for a reason.
jutro cure, meni jos uvijek nis od M a bolucka kao da ce svaki cas, rekla sam da cu danas poslije posla skocit po test al se dvoumim. muz hoce da pricekam do petka s testom a aplikacija mi kaze da je do 3 dana kasnjenja normalno.ne znam sta da msilim jer nikakve simptome nemam, cak nit ne piskim cesce nego inace..a ako stavrno bude + biti ce da smo uspjeli iz prve jer smo imali samo jedan ciljani odnos, ovo drugo je bilo probat cemo pa sta bude haha :D
kupit cu testic danas ali ne vjerujem da cu izdrzat do petka, vjerojatno sutra ujutro cu vec piskit na test..
Ako je prošlo tri dana i još nema naznaka od m, napravi test!!!!! Javi nam!!!!! želim ti +++++

Caooo cure…nova sam ovdje i voljela bi vam se pridruziti…
I ja sam jedna veeelika trudilica,ali nejde…i to me uzasno nervira..a zelja za bebicom je preevelika..prosle godine bila sam kod ginekologice i kaze da je sve u redu..al plusic nikako da dodje..sta je najgore sve oko mene bebice,djeca,trudnice, dvije kolegice s posla su trudne i najbolja prijateljica mi je trudna…poludit cu vise…sretna sam zbog nje i sve,ali ko da sam i zavidna,neznam
Najgore mi je to sta kod mene eto vec godinu dana nista,a ona iz prve…neznam vise sta da radim..jesam li luda jer tako se tako osjecam u vezi nje i njezine trudnoce?
I ja sam nova ovdje. Ali mi smo tek ovaj mjesec krenuli u akciju. Dosta tu stres utječe. Iako su to već stoput čula. Čekanje je užas!!. Želim ti da brzo ugledaše dugo željeni plusić!!!

Bebica,
Ako planirate vise od godinu dana a nista se ne dogadja trebalo biste razmisliti o mpo !
Sofia, sretnooo !

Mono baš sam sretna zbog tebe, držim fige kao da je moje
Elvira ma kakav test i meni je bila čudno kratka ali ne vjerujem mislim da je to zbog tsh pitaj Boga koliki je sad možda se previše smanjio ili tijelu treba da se navikne

Bebica,
Ako planirate vise od godinu dana a nista se ne dogadja trebalo biste razmisliti o mpo !
Sofia, sretnooo !
Hvala Mono1111, i ja tebi želim svu sreću!!!

Pozdrav curke, samo zelim ostaviti svoj komentar na lazno negativne testove za trudnocu, nadam se da ce nekom biti utjeha da ima nade i kad se ne pokaze odmah +! Meni je naime zadnja mjesecnica bila 18.11 a test sam radila 20.12, bio je negativan, isla na sistematski 21.12 gdje mi je ginekolog rekao dok je radio ultrazvuk da su sanse da sam trudna 2%, dapace, da menstruacija treba stici svaki cas, da bi ja ponovila test 23.12 i on bio pozitivan! Vjerojatno dok se razina tsh nije dovoljno povecala a oplodnja je bila kasnije taj mjesec nego sto sam mislila. Tako da sada cekamo nasu bebicu koja nam dolazi za mjesec dana. I sve je super ☺☺ samo hrabro curke, pozitivno i nemojte odustajati cak i kad stvari ne izgledaju najbolje! Vjerujem da cete sve uskoro imati zdravu bebu pored sebe 💕 Puse svima!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji