Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunaa
    26. Srpanj 2017. 13:20

mono1111 držim fige  . Lotus poslala sam ti mail. 

nena27
    26. Srpanj 2017. 13:58

Mono baš sam sretna zbog tebe, držim fige kao da je moje 

Elvira ma kakav test i meni je bila čudno kratka ali ne vjerujem mislim da je to zbog tsh pitaj Boga koliki je sad možda se previše smanjio ili tijelu treba da se navikne

Sofia88
    26. Srpanj 2017. 16:38

mono1111

Bebica,
    Ako planirate vise od godinu dana a nista se ne dogadja trebalo biste razmisliti o mpo !
    Sofia, sretnooo !

Hvala Mono1111, i ja tebi želim svu sreću!!! 

Everything happens for a reason.

• Tena1203
    26. Srpanj 2017. 18:41

Pozdrav curke, samo zelim ostaviti svoj komentar na lazno negativne testove za trudnocu, nadam se da ce nekom biti utjeha da ima nade i kad se ne pokaze odmah +! Meni je naime zadnja mjesecnica bila 18.11 a test sam radila 20.12, bio je negativan, isla na sistematski 21.12 gdje mi je ginekolog rekao dok je radio ultrazvuk da su sanse da sam trudna 2%, dapace, da menstruacija treba stici svaki cas, da bi ja ponovila test 23.12 i on bio pozitivan! Vjerojatno dok se razina tsh nije dovoljno povecala a oplodnja je bila kasnije taj mjesec nego sto sam mislila. Tako da sada cekamo nasu bebicu koja nam dolazi za mjesec dana. I sve je super ☺☺ samo hrabro curke, pozitivno i nemojte odustajati cak i kad stvari ne izgledaju najbolje! Vjerujem da cete sve uskoro imati zdravu bebu pored sebe 💕 Puse svima!

nena27
    26. Srpanj 2017. 20:49

Tena čestitam lijepo je čuti nešto pozitivno. Koliko si se dugo trudila i što je bilo s tsh. Ja svoj snižavam trenutno a trudim se 2god

• Tena1203
    26. Srpanj 2017. 22:13

Oprosti, htjela sam napisati da razina hormona trudnoce (beta hcg) nije jos bila dovoljno velika u mokraci a ne TSH ( sad sam zbunila i druge sigurno 🙄😌) trudili smo se pola godine... pila sam kapi od vrkute i konopljike iz Farmacije 3 mj i ostala trudna nakon toga, ne znam jel bas to pomoglo ali vrijedi pokusati. To su bas kapi koje oni pripremaju tamo u Farmaciji.

Dreams
    27. Srpanj 2017. 09:14

Pozdrav svima i starim i novim ako me se tko sjeća  :)
    Maknula sam se malo dok ne riješim neke stvari i eto dođem dns pisati kad pročitam Mono za tebe :)))...presretna sam i želim ti svu sreću svijetaaa...
    Ostalim curama šaljem velike pozdrave i čestitke trudnicama :)

mono1111
    27. Srpanj 2017. 11:49

Dreams

Pozdrav svima i starim i novim ako me se tko sjeća :)
    Maknula sam se malo dok ne riješim neke stvari i eto dođem dns pisati kad pročitam Mono za tebe :)))…presretna sam i želim ti svu sreću svijetaaa…
    Ostalim curama šaljem velike pozdrave i čestitke trudnicama :)

Hvaalaaaaaa !
    Kako siii??? Ima kakvih novosti???

Sofia88
    27. Srpanj 2017. 14:25

Hellooo. Jučer sam trebala dobiti, međutim ni danas još ništa  trknula sam do mullera po testove.  Neću još raditi. Ali kasni!!!! 

Everything happens for a reason.

Hrabrica
    27. Srpanj 2017. 16:02

Cure jedno pitanje iako možda nije za ovu temu..Kako se nosite sa stresom oko pokušavanja i čekanja plusića? U globalu ja sam dosta pozitivna osoba ali evo od jučer me pere neka šiza/depresija iako nam je tek treći ciklus da pokušavamo...Sad smo u plodnim danima (valjda) i umjesto da se opustim kao i do sad, meni raspoloženje otišlo u minus....Znači na niš se konkretno ne mogu požalit a živčana sam za poludit...na granici za sjest i plakat... :/ Kako vi smirite misli kad i ako vas tako primi?

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.