Evo i mene opet..još uvijek na istoj temi :D Treći ciklus...treći pokušaj.. :D a tak sam si na početku bila pametna, kao uspjet ćemo mi od prve..D i tek sad vidim koliko toga zapravo nisam znala... Ovaj mjesec, odmah nakon M sam počela sa čajem od vrkute jer sam čitala da puno pomaže, izbacila lh trakice (jer me izluđuju), pokrivamo akcijom svaki drugi dan i obavezno noge u zrak kasnije (nakon ovog zadnjeg intimnost je dobila sasvim novo značenje ) :))) ...kako god ispalo, odmoći valjda neće... :D
Cure želim nam od <3 + velik ko kuća! :*
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
jao zene kod mene nista nikakvih simptoma da cu dobiti,sad me je bas strah i osjecam isto kao da ce biti kao prosli put veliko razocarenje i neki strah...hmm.. ne znam sta da radim,mislim ? :/ :/
Cure, evo me ! Obavila transfer, vratili mi dva embrija ! Sad cekanje bete ! Vadim ju 14 dana nakon, makar su mi rekli da mogu i ranije. Ali even.cu je izvaditi 13 dan nakon jer je to i pon.
Sad iscekivanjeeee !
Jojjjjjj !
Hvala cure na podrsci :)))
Sretnooo i vama takodjer !!!!!!
Cure, napravite test ! Tako je najlakse !
Sretnooo
Cure, evo me ! Obavila transfer, vratili mi dva embrija ! Sad cekanje bete ! Vadim ju 14 dana nakon, makar su mi rekli da mogu i ranije. Ali even.cu je izvaditi 13 dan nakon jer je to i pon.
Sad iscekivanjeeee !
Jojjjjjj !
Sretnooo
Jooj mono..bas sam uzbudena ko da sam ja u pitanju...to ce biti najduzih dva tjedna :))) ja bi isprobala test vec za 10 dana 😂😂😂😂
Sad iscekivanjeeee !
Jojjjjjj !
Sretnooo
Jooj mono..bas sam uzbudena ko da sam ja u pitanju…to ce biti najduzih dva tjedna :))) ja bi isprobala test vec za 10 dana 😂😂😂😂
Hahahha, jojj, slazem se !
Nisam jos sigurna tj.nisam odlucila hocu li ipak napraviti test ! Poznavajuci sebe, necu moci izdrzati a da ne napravim ali beta je najsigurniji pokazatelj a ne zelim imati sokove oko te glupe crte na testu !!
Vjerujem da ce ta dva tjedna bit jaaaako duga, ali ja vjerujem da ce to bit slatko iscekivanje na kraju
Od srca zelim da bude dobitno
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Lotus, molim te da mi se javiš na mail, tebala bih te nešto (frutikica05@gmail.com)
joj Mono sad kad budu blizanci :D ma zelim ti da prodje sve u najboljem redu i drzim ti fige 😘
Ma ne treba ti biti muka zbog crtice..jesi vidla moje..samo sjena prvi dan ali zato jer je bas bio 10 dc..drugi dan malo tamnija i tako po redu..ove trakice roze nikad ne pogrijese..jedino plave kad se ne zna dal je evaporacijska ili ne..
Sad skupa odbrojavamo :))
Sortiraj odgovore
Najstariji