Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    25. Srpanj 2017. 15:17

Evo i mene opet..još uvijek na istoj temi :D Treći ciklus...treći pokušaj.. :D a tak sam si na početku bila pametna, kao uspjet ćemo mi od prve..D i tek sad vidim koliko toga zapravo nisam znala... Ovaj mjesec, odmah nakon M sam počela sa čajem od vrkute jer sam čitala da puno pomaže, izbacila lh trakice (jer me izluđuju), pokrivamo akcijom svaki drugi dan i obavezno noge u zrak kasnije (nakon ovog zadnjeg intimnost je dobila sasvim novo značenje   ) :))) ...kako god ispalo, odmoći valjda neće... :D

Cure želim nam od <3 + velik ko kuća! :*

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

mimica9113
    25. Srpanj 2017. 17:44

jao zene kod mene nista nikakvih simptoma da cu dobiti,sad me je bas strah i osjecam isto kao da ce biti kao prosli put veliko razocarenje i neki strah...hmm.. ne znam sta da radim,mislim ? :/ :/

mono1111
    25. Srpanj 2017. 18:43

Cure, evo me ! Obavila transfer, vratili mi dva embrija ! Sad cekanje bete ! Vadim ju 14 dana nakon, makar su mi rekli da mogu i ranije. Ali even.cu je izvaditi 13 dan nakon jer je to i pon.
    Sad iscekivanjeeee !
    Jojjjjjj !
    Hvala cure na podrsci :)))
    Sretnooo i vama takodjer !!!!!!
    Cure, napravite test ! Tako je najlakse !
    Sretnooo

• Elviramagistic
    25. Srpanj 2017. 18:45

mono1111

Cure, evo me ! Obavila transfer, vratili mi dva embrija ! Sad cekanje bete ! Vadim ju 14 dana nakon, makar su mi rekli da mogu i ranije. Ali even.cu je izvaditi 13 dan nakon jer je to i pon.
    Sad iscekivanjeeee !
    Jojjjjjj !
    Sretnooo

Jooj mono..bas sam uzbudena ko da sam ja u pitanju...to ce biti najduzih dva tjedna :))) ja bi isprobala test vec za 10 dana 😂😂😂😂

mono1111
    25. Srpanj 2017. 19:48

Elviramagistic

mono1111

Sad iscekivanjeeee !
    Jojjjjjj !
    Sretnooo

Jooj mono..bas sam uzbudena ko da sam ja u pitanju…to ce biti najduzih dva tjedna :))) ja bi isprobala test vec za 10 dana 😂😂😂😂

Hahahha, jojj, slazem se !
    Nisam jos sigurna tj.nisam odlucila hocu li ipak napraviti test ! Poznavajuci sebe, necu moci izdrzati a da ne napravim ali beta je najsigurniji pokazatelj a ne zelim imati sokove oko te glupe crte na testu !!

mono1111
    25. Srpanj 2017. 19:49

Mislim na jacinu crte !!:))

Tinchy_07
    25. Srpanj 2017. 20:42

Vjerujem da ce ta dva tjedna bit jaaaako duga, ali ja vjerujem da ce to bit slatko iscekivanje na kraju 

Od srca zelim da bude dobitno 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• frutikica
    25. Srpanj 2017. 20:50

Lotus, molim te da mi se javiš na mail, tebala bih te nešto (frutikica05@gmail.com) 

Jane_Doe
    25. Srpanj 2017. 21:23

joj Mono sad kad budu blizanci :D ma zelim ti da prodje sve u najboljem redu i drzim ti fige 😘

• Elviramagistic
    25. Srpanj 2017. 22:32

Ma ne treba ti biti muka zbog crtice..jesi vidla moje..samo sjena prvi dan ali zato jer je bas bio 10 dc..drugi dan malo tamnija i tako po redu..ove trakice roze nikad ne pogrijese..jedino plave kad se ne zna dal je evaporacijska ili ne..
    Sad skupa odbrojavamo :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.