Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    25. Srpanj 2017. 23:34

Hvala cureee !
    Daaaa, odbrojavamooo !!!

Jane_Doe
    26. Srpanj 2017. 09:23

jutro cure, meni jos uvijek nis od M a bolucka kao da ce svaki cas, rekla sam da cu danas poslije posla skocit po test al se dvoumim. muz hoce da pricekam do petka s testom a aplikacija mi kaze da je do 3 dana kasnjenja normalno.ne znam sta da msilim jer nikakve simptome nemam, cak nit ne piskim cesce nego inace..a ako stavrno bude + biti ce da smo uspjeli iz prve jer smo imali samo jedan ciljani odnos, ovo drugo je bilo probat cemo pa sta bude haha :D
    kupit cu testic danas ali ne vjerujem da cu izdrzat do petka, vjerojatno sutra ujutro cu vec piskit na test..

mono1111
    26. Srpanj 2017. 09:35

Kupi test i napravi !!! Sretnooo

mina04
    26. Srpanj 2017. 10:03

Jane_Doe

jutro cure, meni jos uvijek nis od M a bolucka kao da ce svaki cas, rekla sam da cu danas poslije posla skocit po test al se dvoumim. muz hoce da pricekam do petka s testom a aplikacija mi kaze da je do 3 dana kasnjenja normalno.ne znam sta da msilim jer nikakve simptome nemam, cak nit ne piskim cesce nego inace..a ako stavrno bude + biti ce da smo uspjeli iz prve jer smo imali samo jedan ciljani odnos, ovo drugo je bilo probat cemo pa sta bude haha :D
    kupit cu testic danas ali ne vjerujem da cu izdrzat do petka, vjerojatno sutra ujutro cu vec piskit na test..

Sretno draga, nadam se da je to to 😊😇
    Mono sretno, drzim fige da sve dobro prođe, i da ti brzo prođu ta dva tjedna 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

bebica0306
    26. Srpanj 2017. 10:08

Caooo cure...nova sam ovdje i voljela bi vam se pridruziti...
    I ja sam jedna veeelika trudilica,ali nejde...i to me uzasno nervira..a zelja za bebicom je preevelika..prosle godine bila sam kod ginekologice i kaze da je sve u redu..al plusic nikako da dodje..sta je najgore sve oko mene bebice,djeca,trudnice, dvije kolegice s posla su trudne i najbolja prijateljica mi je trudna...poludit cu vise...sretna sam zbog nje i sve,ali ko da sam i zavidna,neznam
    Najgore mi je to sta kod mene eto vec godinu dana nista,a ona iz prve...neznam vise sta da radim..jesam li luda jer tako se tako osjecam u vezi nje i njezine trudnoce?

bebica0306
    26. Srpanj 2017. 10:09

I zaboravila napisat sretno svima i zelim vam plusiceee

Sofia88
    26. Srpanj 2017. 11:16

Evo prošlo dva tjedna od ovulacije, četiri tjedna od prošle m. Osim natečenim sisa i laganog propadanja. Dan kad je trebalo biti ugnježđenje (ja sam si tako objasnila) probadalo me u jajnicima nisam se mogla pomaknuti. Onaj osjećaj kad nisi dugo bila na wcu pa te sve pritišće dole. Nekih simptoma baš i nemam. Pričekat ću par dana. Danas trebam ili ne trebam dobiti. Bila sam deset dana na moru, sad kad mi se od promijene klime sve poremeti 

Everything happens for a reason.

Sofia88
    26. Srpanj 2017. 11:25

Jane_Doe

Ako je prošlo tri dana i još nema naznaka od m, napravi test!!!!! Javi nam!!!!!  želim ti +++++

Sofia88
    26. Srpanj 2017. 11:29

bebica0306

Caooo cure…nova sam ovdje i voljela bi vam se pridruziti…
    I ja sam jedna veeelika trudilica,ali nejde…i to me uzasno nervira..a zelja za bebicom je preevelika..prosle godine bila sam kod ginekologice i kaze da je sve u redu..al plusic nikako da dodje..sta je najgore sve oko mene bebice,djeca,trudnice, dvije kolegice s posla su trudne i najbolja prijateljica mi je trudna…poludit cu vise…sretna sam zbog nje i sve,ali ko da sam i zavidna,neznam
    Najgore mi je to sta kod mene eto vec godinu dana nista,a ona iz prve…neznam vise sta da radim..jesam li luda jer tako se tako osjecam u vezi nje i njezine trudnoce?

I ja sam nova ovdje. Ali mi smo tek ovaj mjesec krenuli u akciju. Dosta tu stres utječe. Iako su to već stoput čula. Čekanje je užas!!. Želim ti da brzo ugledaše dugo željeni plusić!!!

mono1111
    26. Srpanj 2017. 12:38

Bebica,
    Ako planirate vise od godinu dana a nista se ne dogadja trebalo biste razmisliti o mpo !
    Sofia, sretnooo !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.