Cure, evo me ! Obavila transfer, vratili mi dva embrija ! Sad cekanje bete ! Vadim ju 14 dana nakon, makar su mi rekli da mogu i ranije. Ali even.cu je izvaditi 13 dan nakon jer je to i pon.
Sad iscekivanjeeee !
Jojjjjjj !
Hvala cure na podrsci :)))
Sretnooo i vama takodjer !!!!!!
Cure, napravite test ! Tako je najlakse !
Sretnooo
Jooj mono..bas sam uzbudena ko da sam ja u pitanju…to ce biti najduzih dva tjedna :))) ja bi isprobala test vec za 10 dana 😂😂😂😂
Hahahha, jojj, slazem se !
Nisam jos sigurna tj.nisam odlucila hocu li ipak napraviti test ! Poznavajuci sebe, necu moci izdrzati a da ne napravim ali beta je najsigurniji pokazatelj a ne zelim imati sokove oko te glupe crte na testu !!

Vjerujem da ce ta dva tjedna bit jaaaako duga, ali ja vjerujem da ce to bit slatko iscekivanje na kraju
Od srca zelim da bude dobitno
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Lotus, molim te da mi se javiš na mail, tebala bih te nešto (frutikica05@gmail.com)
joj Mono sad kad budu blizanci :D ma zelim ti da prodje sve u najboljem redu i drzim ti fige 😘

Ma ne treba ti biti muka zbog crtice..jesi vidla moje..samo sjena prvi dan ali zato jer je bas bio 10 dc..drugi dan malo tamnija i tako po redu..ove trakice roze nikad ne pogrijese..jedino plave kad se ne zna dal je evaporacijska ili ne..
Sad skupa odbrojavamo :))

jutro cure, meni jos uvijek nis od M a bolucka kao da ce svaki cas, rekla sam da cu danas poslije posla skocit po test al se dvoumim. muz hoce da pricekam do petka s testom a aplikacija mi kaze da je do 3 dana kasnjenja normalno.ne znam sta da msilim jer nikakve simptome nemam, cak nit ne piskim cesce nego inace..a ako stavrno bude + biti ce da smo uspjeli iz prve jer smo imali samo jedan ciljani odnos, ovo drugo je bilo probat cemo pa sta bude haha :D
kupit cu testic danas ali ne vjerujem da cu izdrzat do petka, vjerojatno sutra ujutro cu vec piskit na test..

jutro cure, meni jos uvijek nis od M a bolucka kao da ce svaki cas, rekla sam da cu danas poslije posla skocit po test al se dvoumim. muz hoce da pricekam do petka s testom a aplikacija mi kaze da je do 3 dana kasnjenja normalno.ne znam sta da msilim jer nikakve simptome nemam, cak nit ne piskim cesce nego inace..a ako stavrno bude + biti ce da smo uspjeli iz prve jer smo imali samo jedan ciljani odnos, ovo drugo je bilo probat cemo pa sta bude haha :D
kupit cu testic danas ali ne vjerujem da cu izdrzat do petka, vjerojatno sutra ujutro cu vec piskit na test..
Sretno draga, nadam se da je to to 😊😇
Mono sretno, drzim fige da sve dobro prođe, i da ti brzo prođu ta dva tjedna 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji