Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    27. Srpanj 2017. 16:03

Sofia88

Hellooo. Jučer sam trebala dobiti, međutim ni danas još ništa trknula sam do mullera po testove. Neću još raditi. Ali kasni!!!!

Mantram za + velik ko kuća!! :)))

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Tinchy_07
    27. Srpanj 2017. 17:12

Sofia svaka cast da do sada nisi napravila, imas dobru snagu volje. Ali nadam se da kad konacno napravis da ces imati najljepše iznenađenje u obliku + 
    Jane doe ti si radila test? 
    Hrabrica znam kako ti je. Mene kao za inat uhvati takvo raspolozenje u plodnim danima. Tada je tesko ne mislit na to (ja jos budem ekstra svadljiva kao bonus), ali ja se gledam zaokupit necim.. Od ribanja kuce, preslagivanja ormara do citanja knjiga.. Prije sam taj jad dijelila s muzem, ali ne zelim da zna koliko me to muci i opterecuje. Zato sam i dosla na forum s vama djelit
    Ostale cure, kako se vi nosite s tim? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

mina04
    27. Srpanj 2017. 18:22

lotus

Sofia svaka cast da do sada nisi napravila, imas dobru snagu volje. Ali nadam se da kad konacno napravis da ces imati najljepše iznenađenje u obliku +
    Jane doe ti si radila test?
    Hrabrica znam kako ti je. Mene kao za inat uhvati takvo raspolozenje u plodnim danima. Tada je tesko ne mislit na to (ja jos budem ekstra svadljiva kao bonus), ali ja se gledam zaokupit necim.. Od ribanja kuce, preslagivanja ormara do citanja knjiga.. Prije sam taj jad dijelila s muzem, ali ne zelim da zna koliko me to muci i opterecuje. Zato sam i dosla na forum s vama djelit
    Ostale cure, kako se vi nosite s tim?

Nikako 😂 mene zadnji par dana ulovila neka depresija, isplacem se pa nekako lakse bude. Jucer mi je prijateljica poslala slike svog malog misa kojeg je rodila prije 2 mj. I osjecam se od jucer tako jadno. Kolika je to zelja za tim malim(velikim) blagom da me vec gusi. Nadam se da cemo uskoro sve vidjeti taj +++++++ 💙

All of God’s grace in one tiny face 💟

• frutikica
    27. Srpanj 2017. 18:51

Mina04 i Hrabrica, dajte mi se molim javite na frutika05@gmail.com

Sofia88
    27. Srpanj 2017. 19:38

Još gledam te testove i oni gledaju mene 
    Teško mi je Prijateljice me nagovaraju da ga napravim sad. Da pričekam jutro?
    Hvala svima na podršci. Prvi put radimo, ne očekujem iz prve ali se nadam!!!!

Everything happens for a reason.

Sofia88
    27. Srpanj 2017. 19:56

Cureeee, dvije crtice su tu. Odmah za dvije sekunde. Nisam mogla čekati jutro. !!!!!! Ruke mi se još tresu!!!

mina04
    27. Srpanj 2017. 19:59

Sofia88

Cureeee, dvije crtice su tu. Odmah za dvije sekunde. Nisam mogla čekati jutro. !!!!!!Ruke mi se još tresu!!!

Aaaaaa cestitkeee!!! 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

Tinchy_07
    27. Srpanj 2017. 20:11

Cestitam
    Sad kad je krenulo sa + da tako i nastavi

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Sofia88
    27. Srpanj 2017. 20:20

Hvala vam svima. Osim povremenih grčeva i laganih bolova u grudima, zasad od simptoma ništa. Jedino što idem stalno piškiti. 
    Sad treba izdržati da mm dođe kući 
    Želim vam svima brze plusiće ili dvije crte. Ja sam još uvijek u transu. 

Hrabrica
    27. Srpanj 2017. 21:48

Sofia88

Cureeee, dvije crtice su tu. Odmah za dvije sekunde. Nisam mogla čekati jutro. !!!!!!Ruke mi se još tresu!!!

Čestitam!!! :)))))) Ne mogu ni zamislit taj osjećaj!! :)))) Sad uživaj u slatkom čekanju mužića i objavi :)))) 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.