Hellooo. Jučer sam trebala dobiti, međutim ni danas još ništatrknula sam do mullera po testove. Neću još raditi. Ali kasni!!!!
Mantram za + velik ko kuća!! :)))
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sofia svaka cast da do sada nisi napravila, imas dobru snagu volje. Ali nadam se da kad konacno napravis da ces imati najljepše iznenađenje u obliku +
Jane doe ti si radila test?
Hrabrica znam kako ti je. Mene kao za inat uhvati takvo raspolozenje u plodnim danima. Tada je tesko ne mislit na to (ja jos budem ekstra svadljiva kao bonus), ali ja se gledam zaokupit necim.. Od ribanja kuce, preslagivanja ormara do citanja knjiga.. Prije sam taj jad dijelila s muzem, ali ne zelim da zna koliko me to muci i opterecuje. Zato sam i dosla na forum s vama djelit
Ostale cure, kako se vi nosite s tim?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sofia svaka cast da do sada nisi napravila, imas dobru snagu volje. Ali nadam se da kad konacno napravis da ces imati najljepše iznenađenje u obliku +
Jane doe ti si radila test?
Hrabrica znam kako ti je. Mene kao za inat uhvati takvo raspolozenje u plodnim danima. Tada je tesko ne mislit na to (ja jos budem ekstra svadljiva kao bonus), ali ja se gledam zaokupit necim.. Od ribanja kuce, preslagivanja ormara do citanja knjiga.. Prije sam taj jad dijelila s muzem, ali ne zelim da zna koliko me to muci i opterecuje. Zato sam i dosla na forum s vama djelit
Ostale cure, kako se vi nosite s tim?
Nikako 😂 mene zadnji par dana ulovila neka depresija, isplacem se pa nekako lakse bude. Jucer mi je prijateljica poslala slike svog malog misa kojeg je rodila prije 2 mj. I osjecam se od jucer tako jadno. Kolika je to zelja za tim malim(velikim) blagom da me vec gusi. Nadam se da cemo uskoro sve vidjeti taj +++++++ 💙
All of God’s grace in one tiny face 💟
Još gledam te testove i oni gledaju mene
Teško mi je Prijateljice me nagovaraju da ga napravim sad. Da pričekam jutro?
Hvala svima na podršci. Prvi put radimo, ne očekujem iz prve ali se nadam!!!!
Everything happens for a reason.
Cureeee, dvije crtice su tu. Odmah za dvije sekunde. Nisam mogla čekati jutro. !!!!!! Ruke mi se još tresu!!!
Cureeee, dvije crtice su tu. Odmah za dvije sekunde. Nisam mogla čekati jutro. !!!!!!Ruke mi se još tresu!!!
Aaaaaa cestitkeee!!! 😊
All of God’s grace in one tiny face 💟
Cestitam
Sad kad je krenulo sa + da tako i nastavi
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Hvala vam svima. Osim povremenih grčeva i laganih bolova u grudima, zasad od simptoma ništa. Jedino što idem stalno piškiti.
Sad treba izdržati da mm dođe kući
Želim vam svima brze plusiće ili dvije crte. Ja sam još uvijek u transu.
Cureeee, dvije crtice su tu. Odmah za dvije sekunde. Nisam mogla čekati jutro. !!!!!!Ruke mi se još tresu!!!
Čestitam!!! :)))))) Ne mogu ni zamislit taj osjećaj!! :)))) Sad uživaj u slatkom čekanju mužića i objavi :))))
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji