Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    26. Srpanj 2017. 20:49

Tena čestitam lijepo je čuti nešto pozitivno. Koliko si se dugo trudila i što je bilo s tsh. Ja svoj snižavam trenutno a trudim se 2god

• Tena1203
    26. Srpanj 2017. 22:13

Oprosti, htjela sam napisati da razina hormona trudnoce (beta hcg) nije jos bila dovoljno velika u mokraci a ne TSH ( sad sam zbunila i druge sigurno 🙄😌) trudili smo se pola godine... pila sam kapi od vrkute i konopljike iz Farmacije 3 mj i ostala trudna nakon toga, ne znam jel bas to pomoglo ali vrijedi pokusati. To su bas kapi koje oni pripremaju tamo u Farmaciji.

Dreams
    27. Srpanj 2017. 09:14

Pozdrav svima i starim i novim ako me se tko sjeća  :)
    Maknula sam se malo dok ne riješim neke stvari i eto dođem dns pisati kad pročitam Mono za tebe :)))...presretna sam i želim ti svu sreću svijetaaa...
    Ostalim curama šaljem velike pozdrave i čestitke trudnicama :)

mono1111
    27. Srpanj 2017. 11:49

Dreams

Pozdrav svima i starim i novim ako me se tko sjeća :)
    Maknula sam se malo dok ne riješim neke stvari i eto dođem dns pisati kad pročitam Mono za tebe :)))…presretna sam i želim ti svu sreću svijetaaa…
    Ostalim curama šaljem velike pozdrave i čestitke trudnicama :)

Hvaalaaaaaa !
    Kako siii??? Ima kakvih novosti???

Sofia88
    27. Srpanj 2017. 14:25

Hellooo. Jučer sam trebala dobiti, međutim ni danas još ništa  trknula sam do mullera po testove.  Neću još raditi. Ali kasni!!!! 

Everything happens for a reason.

Hrabrica
    27. Srpanj 2017. 16:02

Cure jedno pitanje iako možda nije za ovu temu..Kako se nosite sa stresom oko pokušavanja i čekanja plusića? U globalu ja sam dosta pozitivna osoba ali evo od jučer me pere neka šiza/depresija iako nam je tek treći ciklus da pokušavamo...Sad smo u plodnim danima (valjda) i umjesto da se opustim kao i do sad, meni raspoloženje otišlo u minus....Znači na niš se konkretno ne mogu požalit a živčana sam za poludit...na granici za sjest i plakat... :/ Kako vi smirite misli kad i ako vas tako primi?

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Hrabrica
    27. Srpanj 2017. 16:03

Sofia88

Hellooo. Jučer sam trebala dobiti, međutim ni danas još ništa trknula sam do mullera po testove. Neću još raditi. Ali kasni!!!!

Mantram za + velik ko kuća!! :)))

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Tinchy_07
    27. Srpanj 2017. 17:12

Sofia svaka cast da do sada nisi napravila, imas dobru snagu volje. Ali nadam se da kad konacno napravis da ces imati najljepše iznenađenje u obliku + 
    Jane doe ti si radila test? 
    Hrabrica znam kako ti je. Mene kao za inat uhvati takvo raspolozenje u plodnim danima. Tada je tesko ne mislit na to (ja jos budem ekstra svadljiva kao bonus), ali ja se gledam zaokupit necim.. Od ribanja kuce, preslagivanja ormara do citanja knjiga.. Prije sam taj jad dijelila s muzem, ali ne zelim da zna koliko me to muci i opterecuje. Zato sam i dosla na forum s vama djelit
    Ostale cure, kako se vi nosite s tim? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

mina04
    27. Srpanj 2017. 18:22

lotus

Sofia svaka cast da do sada nisi napravila, imas dobru snagu volje. Ali nadam se da kad konacno napravis da ces imati najljepše iznenađenje u obliku +
    Jane doe ti si radila test?
    Hrabrica znam kako ti je. Mene kao za inat uhvati takvo raspolozenje u plodnim danima. Tada je tesko ne mislit na to (ja jos budem ekstra svadljiva kao bonus), ali ja se gledam zaokupit necim.. Od ribanja kuce, preslagivanja ormara do citanja knjiga.. Prije sam taj jad dijelila s muzem, ali ne zelim da zna koliko me to muci i opterecuje. Zato sam i dosla na forum s vama djelit
    Ostale cure, kako se vi nosite s tim?

Nikako 😂 mene zadnji par dana ulovila neka depresija, isplacem se pa nekako lakse bude. Jucer mi je prijateljica poslala slike svog malog misa kojeg je rodila prije 2 mj. I osjecam se od jucer tako jadno. Kolika je to zelja za tim malim(velikim) blagom da me vec gusi. Nadam se da cemo uskoro sve vidjeti taj +++++++ 💙

All of God’s grace in one tiny face 💟

• frutikica
    27. Srpanj 2017. 18:51

Mina04 i Hrabrica, dajte mi se molim javite na frutika05@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI