jutro cure, meni M jos nije stigla.. trebala je doci u nedjelju al sam bila 100 posto sigurna da ce doci jucer. ocekujem ju danas jer sumnjam da je ipak doslo do T.. nemam nikakve simptome T, piskim normalno i ne bole me sise jedino me boli kao da cu dobit ali i to je blaze nego inace..tako da sam prilicno sigurna da ce stici danas, eventualno sutra ujutro. ako ne sutra nakon posla kupujem testic, ali stvarno sumnjam da sam trudna i ful si mislim da cim ovo misljenje iznesem tu ili nekome drugome stici ce M hahahaah, pa da se i neizvjesnosti rjesim..
mono zelim ti srecu danas :*
lotus evo me konačno, evo mog email-a da se dogovorimo za trakice : pixiwoo@net.hr. Svim trudilicama želim puno sreće !!
Mene već od prekjučer bole grudi kao kad trebam dobiti i sad me i stomak počeo boliti danas mi je tek 19dc i nemam pojma kad je i dali je uopće bila O tako da očekujem najgore da će mi uraniti jako, ovaj ciklus mi je grozan počevši od same M koja je trajala jedva 2 dana
Mono sretno!!!!
Vi koje iščekujete nadam se da ste sve od reda trudne
Pozz cure. Ovako danas mi je sedmi dan kako pijem duphaston a mestruaciju bi trebala dobiti 5.8 zadnja 2 dana mi grudi lagano kao da trnci prolaze i nabrekle su. S desne strane u donjem djelu trbuha imam lagana probadanja po minutu-2 i tako nekoliko puta na dan. Ujutro kada ustanem pijem kavu a sada kava neodgovara tjera me na povracanje. Stalno sam umorna i nefunkcioniram nikako sve mi tesko, nis mi se neda samo bi spavala. Dali se to kome isto tako događalo?
Neznam, uzela bi test ali se bojim da ce opet bit negativan tako svaki put kad sam se ponadala da sam ostala trudna test je bio negativan pa se samo razocaram i dosta me to pogodi. Pticekat cu sam do 5 da vidim dali cu dobit menstruaciju iako bi htjela da nedođe
Bejb ja sam dobro..borim se s trudnickim mukama i stalno mi je nesto cudno pa provjeravam na netu i sada sam odlucila da vise necu nista citati jer je samo jos gore..ono napises boli te glava izbaci imas mozdani..najbolje nista ne traziti :).. kako si ti?
Mateja napravi test..Jane i ti isto napravi..
Nena kod tebe mi je sumnjiva ova menstruacija od 2 dana od proslog ciklusa..jesi ti napravila test?
Mono javi kako je prosao transfer
Neznam, uzela bi test ali se bojim da ce opet bit negativan tako svaki put kad sam se ponadala da sam ostala trudna test je bio negativan pa se samo razocaram i dosta me to pogodi. Pticekat cu sam do 5 da vidim dali cu dobit menstruaciju iako bi htjela da nedođe
Mateja98 ako trebaš dobiti tek 5.8. josš ti je rano za test, pričekaj bar još tjedan dana za test.. sretno :)
Elvira to su najslađe muke :) samo se kloni tih internetskih istraživanja šta ti je jer ćeš skrenut do poroda hahaha
ja nekako i dalje mislim da ću dobiti pa ću pričekat s testom makar do sutra, a danas ću s malom na plažu da mi prije vrijeme prođe dok čekam šta će biti..
tako sam ljuta, zakačila sam se sa šefom danas i najradje bi da mi test jako skoro (već sutra) pokaže plus tako da mu nabim to ispod nosa i kažem mu: ha, sad se ne smiješ derat na mene jer ću uzet komplikacije zbog stresnog posla, smrad!
al to su krivi razlozi zbog kojih želim plus, a tako sam ljutaaaa :O
svi čekamo da se Mono javi kako je prošlo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji