drage moje trudilice, M je trebala doći jucer ali po mom osjecaju kad je bila O ocekujem ju danas a najkasnije sutra. znam da ce doci jer imam sve uobicajene simptome, a onda kad prodje idemo u napad :)
nadam se da ste dobro :)
Nadam se da ti ipak nece doci..😉
Meni jucer zavrsila, i sad akcija. Sam se nadam da cemo O pogodit 😧
drzim fige da uspijete, nadam se da cemo skupa na proljetne bebe ;)
I ja se nadam 😍
Mono sretno sutra!!

All of God’s grace in one tiny face 💟
Bilogorka,
Ponovi test ali vjerovatno je vec trebao pokazati s obzirom da ti kasni M. Da li znas kada ti je O bila??
Nora Fora, iskreno, ne sjecam se da smo tipkalee?? Valjda sam smetnula s uma :)
Kod mene je sutra transfer !!/napokon !!!
Monooo bas sam sretna zbog tebe :))) sretno sutra :))

Evo i ja opet u neizvjesnosti .trebala sam dobiti jucer a evo danas nista nema ,nemam neke jake simptome osim blago na dodir bol na grudi ostalo ama bas nista...rekla sam sebi necu nista da mislim jer se uvijek razocaram ....:O hmm.... kako ste mi vi sve ? :)
Mono sretno sutra!!
Mimica nadam se da ima nesto pozitivno u tom kasnjenju
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Znam da su neke cure ovdje pisale o bolnim M i da se onda boje pit jake tablete.. Citala sam sad o djumbiru i naidjem na ovo pa da vam podjelim:
Smanjuje bol uslijed menstrualnog ciklusa
Provedeno je istraživanje u kojem je sudjelovalo 150 žena koje su uzimale 1 gram đumbira u prahu, tijekom prva 3 dana menstruacije. Kod njih je đumbir uspio smanjiti bol jednako učinkovito kao i lijekovi, uključujući i ibuprofen.
Eto, vrijedi probat!
Hvala ti :)
Bas cu probati iduci ciklus ako stigne.
Cure kojima kasni, nadam se da i nece stici :)
Elvira, kako si ? 😗

💗Baby E💗
jutro cure, meni M jos nije stigla.. trebala je doci u nedjelju al sam bila 100 posto sigurna da ce doci jucer. ocekujem ju danas jer sumnjam da je ipak doslo do T.. nemam nikakve simptome T, piskim normalno i ne bole me sise jedino me boli kao da cu dobit ali i to je blaze nego inace..tako da sam prilicno sigurna da ce stici danas, eventualno sutra ujutro. ako ne sutra nakon posla kupujem testic, ali stvarno sumnjam da sam trudna i ful si mislim da cim ovo misljenje iznesem tu ili nekome drugome stici ce M hahahaah, pa da se i neizvjesnosti rjesim..
mono zelim ti srecu danas :*

lotus evo me konačno, evo mog email-a da se dogovorimo za trakice : pixiwoo@net.hr. Svim trudilicama želim puno sreće !!

Mene već od prekjučer bole grudi kao kad trebam dobiti i sad me i stomak počeo boliti danas mi je tek 19dc i nemam pojma kad je i dali je uopće bila O tako da očekujem najgore da će mi uraniti jako, ovaj ciklus mi je grozan počevši od same M koja je trajala jedva 2 dana
Mono sretno!!!!
Vi koje iščekujete nadam se da ste sve od reda trudne

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji