Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    23. Srpanj 2017. 18:32

frutikica

Bok, dal je koja od Vas imala problema s visokim prolaktinom prije trudnoće

Ja sam imala ! Dobila sam Bromergon i ciklusi su mi super !
    Koliki ti je prolaktin?

• frutikica
    23. Srpanj 2017. 18:58

1500 

mono1111
    23. Srpanj 2017. 20:11

Jesi isla na MR hipofize?? Svakako ti je previsok !
    Kakvi su ti ciklusi??
    Poviseni prolaktin sprijecava implantaciju embrija i ometa O pa svakako bi trebala dobiti terapiju i sniziti ga !

Jane_Doe
    24. Srpanj 2017. 08:34

drage moje trudilice, M je trebala doći jucer ali po mom osjecaju kad je bila O ocekujem ju danas a najkasnije sutra. znam da ce doci jer imam sve uobicajene simptome, a onda kad prodje idemo u napad :)
    nadam se da ste dobro :)

Liaaaaaa
    24. Srpanj 2017. 09:20

Cure moze pitanjce? Kasni mi M 5 dana i imam žuti iscjedak bez mirisa i beubolan. Radila sam test nakon dva dana kašnjenja i bio je neg imali koja od vas takva iskustva!?

24. Srpanj 2017. 09:34

Evo da Vam se javim malo. :-)
    Kako Šta??čestitam svima na plusicima...
    Mono kako se ti držiš??
    Ja sam u redu,sve to ide nekako,bilo je malo uspona i padova ,malo su mi nešto zeznuli i dali šta nisu smjeli i tako. Pa je šećer bio 20...
    Eto...jos malo i gotovo. Mala ima 2500+ i dugačke noge na mene hahah

Puse :-* držite se 💜

mina04
    24. Srpanj 2017. 11:21

Jane_Doe

drage moje trudilice, M je trebala doći jucer ali po mom osjecaju kad je bila O ocekujem ju danas a najkasnije sutra. znam da ce doci jer imam sve uobicajene simptome, a onda kad prodje idemo u napad :)
    nadam se da ste dobro :)

Nadam se da ti ipak nece doci..😉
    Meni jucer zavrsila, i sad akcija. Sam se nadam da cemo O pogodit 😧

All of God’s grace in one tiny face 💟

mono1111
    24. Srpanj 2017. 12:16

Bilogorka,
    Ponovi test ali vjerovatno je vec trebao pokazati s obzirom da ti kasni M. Da li znas kada ti je O bila??
    Nora Fora, iskreno, ne sjecam se da smo tipkalee?? Valjda sam smetnula s uma :)
    Kod mene je sutra transfer !!/napokon !!!

• babyloading
    24. Srpanj 2017. 12:24

Lotus meni je ok to mjerenje cisto zato sto nakon par ciklusa naucis kako "radi" tvoj organizam..a nemam nikakvu potrosnju vise..kako si i ti rekla..odsad test radim kad bude debelo zakasnila😂 
    A ja trakice nisam nikad koristila..
    Drzite se cure..idemo u daljnju borbu! Bas mi je drago da sam tu sa vama!

24. Srpanj 2017. 12:29

Tipkale tipkale.
    Promijenila sam nadimak ,bio je Valentina :-)
    Ajde baš super!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.