Bok, dal je koja od Vas imala problema s visokim prolaktinom prije trudnoće
Ja sam imala ! Dobila sam Bromergon i ciklusi su mi super !
Koliki ti je prolaktin?
Jesi isla na MR hipofize?? Svakako ti je previsok !
Kakvi su ti ciklusi??
Poviseni prolaktin sprijecava implantaciju embrija i ometa O pa svakako bi trebala dobiti terapiju i sniziti ga !
drage moje trudilice, M je trebala doći jucer ali po mom osjecaju kad je bila O ocekujem ju danas a najkasnije sutra. znam da ce doci jer imam sve uobicajene simptome, a onda kad prodje idemo u napad :)
nadam se da ste dobro :)
Cure moze pitanjce? Kasni mi M 5 dana i imam žuti iscjedak bez mirisa i beubolan. Radila sam test nakon dva dana kašnjenja i bio je neg imali koja od vas takva iskustva!?
Evo da Vam se javim malo. :-)
Kako Šta??čestitam svima na plusicima...
Mono kako se ti držiš??
Ja sam u redu,sve to ide nekako,bilo je malo uspona i padova ,malo su mi nešto zeznuli i dali šta nisu smjeli i tako. Pa je šećer bio 20...
Eto...jos malo i gotovo. Mala ima 2500+ i dugačke noge na mene hahah
Puse :-* držite se 💜
drage moje trudilice, M je trebala doći jucer ali po mom osjecaju kad je bila O ocekujem ju danas a najkasnije sutra. znam da ce doci jer imam sve uobicajene simptome, a onda kad prodje idemo u napad :)
nadam se da ste dobro :)
Nadam se da ti ipak nece doci..😉
Meni jucer zavrsila, i sad akcija. Sam se nadam da cemo O pogodit 😧
All of God’s grace in one tiny face 💟
Bilogorka,
Ponovi test ali vjerovatno je vec trebao pokazati s obzirom da ti kasni M. Da li znas kada ti je O bila??
Nora Fora, iskreno, ne sjecam se da smo tipkalee?? Valjda sam smetnula s uma :)
Kod mene je sutra transfer !!/napokon !!!
Lotus meni je ok to mjerenje cisto zato sto nakon par ciklusa naucis kako "radi" tvoj organizam..a nemam nikakvu potrosnju vise..kako si i ti rekla..odsad test radim kad bude debelo zakasnila😂
A ja trakice nisam nikad koristila..
Drzite se cure..idemo u daljnju borbu! Bas mi je drago da sam tu sa vama!
Tipkale tipkale.
Promijenila sam nadimak ,bio je Valentina :-)
Ajde baš super!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji