Znam da su neke cure ovdje pisale o bolnim M i da se onda boje pit jake tablete.. Citala sam sad o djumbiru i naidjem na ovo pa da vam podjelim:
Smanjuje bol uslijed menstrualnog ciklusa
Provedeno je istraživanje u kojem je sudjelovalo 150 žena koje su uzimale 1 gram đumbira u prahu, tijekom prva 3 dana menstruacije. Kod njih je đumbir uspio smanjiti bol jednako učinkovito kao i lijekovi, uključujući i ibuprofen.
Eto, vrijedi probat!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
drage moje trudilice, M je trebala doći jucer ali po mom osjecaju kad je bila O ocekujem ju danas a najkasnije sutra. znam da ce doci jer imam sve uobicajene simptome, a onda kad prodje idemo u napad :)
nadam se da ste dobro :)
Nadam se da ti ipak nece doci..😉
Meni jucer zavrsila, i sad akcija. Sam se nadam da cemo O pogodit 😧
drzim fige da uspijete, nadam se da cemo skupa na proljetne bebe ;)
O mi je bila 6.7. , imam jako redovite cikluse rekla bih na minutu točne. Ovo me je zbunilo skroz. Termin kod doktora imam tek 3.8.
Mono kaze da probam test sa rozatrakicama. Jer clearblue je bio jako nejasan. Zbog toga i mislim da je negativan.
drage moje trudilice, M je trebala doći jucer ali po mom osjecaju kad je bila O ocekujem ju danas a najkasnije sutra. znam da ce doci jer imam sve uobicajene simptome, a onda kad prodje idemo u napad :)
nadam se da ste dobro :)
Nadam se da ti ipak nece doci..😉
Meni jucer zavrsila, i sad akcija. Sam se nadam da cemo O pogodit 😧
drzim fige da uspijete, nadam se da cemo skupa na proljetne bebe ;)
I ja se nadam 😍
Mono sretno sutra!!
All of God’s grace in one tiny face 💟
Bilogorka,
Ponovi test ali vjerovatno je vec trebao pokazati s obzirom da ti kasni M. Da li znas kada ti je O bila??
Nora Fora, iskreno, ne sjecam se da smo tipkalee?? Valjda sam smetnula s uma :)
Kod mene je sutra transfer !!/napokon !!!
Monooo bas sam sretna zbog tebe :))) sretno sutra :))
Evo i ja opet u neizvjesnosti .trebala sam dobiti jucer a evo danas nista nema ,nemam neke jake simptome osim blago na dodir bol na grudi ostalo ama bas nista...rekla sam sebi necu nista da mislim jer se uvijek razocaram ....:O hmm.... kako ste mi vi sve ? :)
Mono sretno sutra!!
Mimica nadam se da ima nesto pozitivno u tom kasnjenju
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Znam da su neke cure ovdje pisale o bolnim M i da se onda boje pit jake tablete.. Citala sam sad o djumbiru i naidjem na ovo pa da vam podjelim:
Smanjuje bol uslijed menstrualnog ciklusa
Provedeno je istraživanje u kojem je sudjelovalo 150 žena koje su uzimale 1 gram đumbira u prahu, tijekom prva 3 dana menstruacije. Kod njih je đumbir uspio smanjiti bol jednako učinkovito kao i lijekovi, uključujući i ibuprofen.
Eto, vrijedi probat!
Hvala ti :)
Bas cu probati iduci ciklus ako stigne.
Cure kojima kasni, nadam se da i nece stici :)
Elvira, kako si ? 😗
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji