Cure moze pitanjce? Kasni mi M 5 dana i imam žuti iscjedak bez mirisa i beubolan. Radila sam test nakon dva dana kašnjenja i bio je neg imali koja od vas takva iskustva!?
Evo da Vam se javim malo. :-)
Kako Šta??čestitam svima na plusicima...
Mono kako se ti držiš??
Ja sam u redu,sve to ide nekako,bilo je malo uspona i padova ,malo su mi nešto zeznuli i dali šta nisu smjeli i tako. Pa je šećer bio 20...
Eto...jos malo i gotovo. Mala ima 2500+ i dugačke noge na mene hahah
Puse :-* držite se 💜
drage moje trudilice, M je trebala doći jucer ali po mom osjecaju kad je bila O ocekujem ju danas a najkasnije sutra. znam da ce doci jer imam sve uobicajene simptome, a onda kad prodje idemo u napad :)
nadam se da ste dobro :)
Nadam se da ti ipak nece doci..😉
Meni jucer zavrsila, i sad akcija. Sam se nadam da cemo O pogodit 😧

All of God’s grace in one tiny face 💟
Bilogorka,
Ponovi test ali vjerovatno je vec trebao pokazati s obzirom da ti kasni M. Da li znas kada ti je O bila??
Nora Fora, iskreno, ne sjecam se da smo tipkalee?? Valjda sam smetnula s uma :)
Kod mene je sutra transfer !!/napokon !!!

Lotus meni je ok to mjerenje cisto zato sto nakon par ciklusa naucis kako "radi" tvoj organizam..a nemam nikakvu potrosnju vise..kako si i ti rekla..odsad test radim kad bude debelo zakasnila😂
A ja trakice nisam nikad koristila..
Drzite se cure..idemo u daljnju borbu! Bas mi je drago da sam tu sa vama!
Tipkale tipkale.
Promijenila sam nadimak ,bio je Valentina :-)
Ajde baš super!!!
Znam da su neke cure ovdje pisale o bolnim M i da se onda boje pit jake tablete.. Citala sam sad o djumbiru i naidjem na ovo pa da vam podjelim:
Smanjuje bol uslijed menstrualnog ciklusa
Provedeno je istraživanje u kojem je sudjelovalo 150 žena koje su uzimale 1 gram đumbira u prahu, tijekom prva 3 dana menstruacije. Kod njih je đumbir uspio smanjiti bol jednako učinkovito kao i lijekovi, uključujući i ibuprofen.
Eto, vrijedi probat!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
drage moje trudilice, M je trebala doći jucer ali po mom osjecaju kad je bila O ocekujem ju danas a najkasnije sutra. znam da ce doci jer imam sve uobicajene simptome, a onda kad prodje idemo u napad :)
nadam se da ste dobro :)
Nadam se da ti ipak nece doci..😉
Meni jucer zavrsila, i sad akcija. Sam se nadam da cemo O pogodit 😧
drzim fige da uspijete, nadam se da cemo skupa na proljetne bebe ;)

O mi je bila 6.7. , imam jako redovite cikluse rekla bih na minutu točne. Ovo me je zbunilo skroz. Termin kod doktora imam tek 3.8.
Mono kaze da probam test sa rozatrakicama. Jer clearblue je bio jako nejasan. Zbog toga i mislim da je negativan.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji