Lh trakice koristis tako da svaki dan od zavrsetka M piskis u casu, uronis lh test do oznake, drzis cca 10 sek i polegnes na ravnu povrsinu i cekas cca 10min. Nikad ne radis s prvim jutarnjim urinom nego minimalno 4 h nakon budjenja.
Najbolje popodne. Ja sam uvijek radila oko 12 h i oko 19, dva puta dnevno kako bi uhvatila taj lh pik.
Kada testna crta potamni isto kao kontrolna, znaci iste boje to znaci da ce O nastupiti kroz 12 do 36 h i tad treba imati odnose, znaci kad lh pokaze pozitivno.
Svakako dan nakon sto je pozitivna se ponovno testiraj, ukoliko je i dalje pozitvna, znaci da jos O nije nastupila, meni je znala biti dva dana pozitivna s tim da meni nije postepeno tamnila kao nekim curama nego svaki dan bi se pojavila ta druga crtica samosvijetlija bi bila i onda bi odjednom skocila tj.pokazala pozitivnom.
Lh trakice koristis tako da svaki dan od zavrsetka M piskis u casu, uronis lh test do oznake, drzis cca 10 sek i polegnes na ravnu povrsinu i cekas cca 10min. Nikad ne radis s prvim jutarnjim urinom nego minimalno 4 h nakon budjenja.
Najbolje popodne. Ja sam uvijek radila oko 12 h i oko 19, dva puta dnevno kako bi uhvatila taj lh pik.
Kada testna crta potamni isto kao kontrolna, znaci iste boje to znaci da ce O nastupiti kroz 12 do 36 h i tad treba imati odnose, znaci kad lh pokaze pozitivno.
Svakako dan nakon sto je pozitivna se ponovno testiraj, ukoliko je i dalje pozitvna, znaci da jos O nije nastupila, meni je znala biti dva dana pozitivna s tim da meni nije postepeno tamnila kao nekim curama nego svaki dan bi se pojavila ta druga crtica samosvijetlija bi bila i onda bi odjednom skocila tj.pokazala pozitivnom.
Hvala mono1111 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Evo drugi mjesec, upravo idem od dr. Kao nije cudno ako dode 23 dc cak i s duphastonom. Kaze mi sestra da mozda treba koji mj proci da hormoni sjednu na mjesto. Vjerojatno ima nesto i u tome. Nista, iduci mj opet odbrojavanje 😝
skupa cemo opet odbrojavati, nadam se uz vise srece :)
Monoo presretna san zbog tebe :))) obavezno javljaj dalje :)) cure vama zelim vise srece u slj.ciklusu..ja nisam pila ni folnu ni nista jer nisam nista htjela na svoju ruku piti..pogotovo onu vrkutu ili kako vec i macin prah jer si s tim cure znaju poremetiti cikluse..nekako ne vjerujem u nista od toga..folnu sam pocela piti nakon plusa mada inace znam da ginici prije znaju prepisati jer to ne moze stetiti nicem cak je i dobro piti folnu..ono sto sam htjela reci je da nemojte na svoju ruku nista uzimati jer dokroti znaju najbolje..mozda ne svi jer ima ih svakakvih ali vecina doktora zna sta nam treba i idu s nekim redosljedom..malo sam se raspisala ali samo sam htjela reci da znam da u zelji za trudnocu zene svasta pocnu piti pogotovo ako netko napise da je pomoglo nekom ali eto mozda to i nije dobro..sretno svima :)
Mono tako otprilike i ja. Ja sam kretala od 8-9 dc a u zadnje vrijeme od 11dc jer mi obično O bude od 13-15dc i uvijek uhvatim pozitivno. Testiram se popodne oko 17-18h i evo nikad mi se nije ovako nešto desilo. Sad postoji jedino mogućnost da sam imala O prije 11 dc pa su mi zato blijede a opet nikad nisam imala tako rano ovulaciju. A vidjet ću sad kad ću dobiti više se ne testiram samo se živciram. Odnose imam od 8dc svaki drugi dan i hajd to me tješi a sad ćemo vidjeti nešto se čudno dešava a ne da mi se ni ići na pregled da vidim jel žuto tijelo prisutno. Ali sinoć me je bolio stomak kao kad trebam dobiti kad imam ovulaciju uvijek osjetim jajnik bar 2 dana a posebna bol je kad je ovulacija. Nemam pojma uglavnom čudan ciklus jako
Evo drugi mjesec, upravo idem od dr. Kao nije cudno ako dode 23 dc cak i s duphastonom. Kaze mi sestra da mozda treba koji mj proci da hormoni sjednu na mjesto. Vjerojatno ima nesto i u tome. Nista, iduci mj opet odbrojavanje 😝
skupa cemo opet odbrojavati, nadam se uz vise srece :)
Hocemo draga, i uspjet cemo 😊😘😧
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sada sam bila u ljekarni i pitala sam dali se duphaston smije pit s vrkutom, rekla je da da ali u vrijeme kada se.ne piju tablete da je vrkuta dobra za ciste, pomoc pri zacecu i regulira hormone
Sada sam bila u ljekarni i pitala sam dali se duphaston smije pit s vrkutom, rekla je da da ali u vrijeme kada se.ne piju tablete da je vrkuta dobra za ciste, pomoc pri zacecu i regulira hormone
Sortiraj odgovore
Najstariji