Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    20. Srpanj 2017. 17:15

Jane_Doe

Mina, bas mi je zao zbog spontanog. koliko sam razumjela ovo ti je pri ciklus da pijes duphastone? mozda vec sljedeci bude dobitan. zelim ti to cak i vise nego sebi :)

Barbara, tebi ce se primit taman sad kad krenes radit i u skolu. i ispast ce neocekivano :D

ja vec jesam mama curice od dvije godine i to nam je uspjelo iz prve, tako da se iskreno ne brinem oko toga da nam ne uspije odmah..zaokupirana sam mojom princezom i onda ni ne stignem puno misliti o tome :) trebam dobiti 23., 24. i sad mogu sa sigurnoscu rec da cu dobit, jer sam vrtila film kad sam prvi put ostala trudna i u ovo vrijeme pred M sam vec imala jake mucnine i isla sam na wc 100 puta i svejedno nisam posumnjala na T hahaha a trebala sam znati kad sam pocela panicno plakati jer nam je otisla pumpa od masine za robu, ej pumpa..boze moj, sad kad se sjetim kolika me tuga tad uhvatila hahahah :D

u svakom slucaju cure, svima nam zelim plusic do neba sto prije. svima vam zelim da napokon osjetite kako je primiti svoje dijete u ruke prvi put i iskreno se nadam da ce se vec sljedeci tjedan pocet nizati plusici ovdje :*

Evo drugi mjesec, upravo idem od dr. Kao nije cudno ako dode 23 dc cak i s duphastonom. Kaze mi sestra da mozda treba koji mj proci da hormoni sjednu na mjesto. Vjerojatno ima nesto i u tome. Nista, iduci mj opet odbrojavanje 😝

All of God’s grace in one tiny face 💟

• babyloading
    20. Srpanj 2017. 17:32

Pozdrav cure! Evo mene..danas oplakala..bas kao i svaki mjesec..ne znam tako mi se stegne u prsima da ne mogu izdrzati tu bol😢 bude mi lakse kada se usplacem. Jos je i poranila 4 dana..😯 ugl vise ne kupujem testove..mjerim bazalnu drugi mjesec i po temp znam jeli doslo do trudnoce ili nije.
    Htjela sam vas pitati sto vi jos pijete osim folne? Meni su nalazi uredni i imam O. Ali i dalje nista..nekako mi je muka sad samo tapkati u  mjestu😕

Tinchy_07
    20. Srpanj 2017. 18:06

Babyloading zao mi je da je dosla. I meni jucer. Ja sam rekla da cu test kupit tek kad budem s trbuhom do zuba jer bar tada ce bit pozitivan! 
    Ja pijem az mama iz dm-a,  ulje nocurka, a pila sam i valutu ali sam na pauzi. Heferol zbog niskog zeljeza, i euthyrox zbog visokog tsh. 
    Kaze muz  da pijem vise toga nego sta on pojede. 
    Koliko dugo pokušavate? Nova sam pa nisam bas u toku

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

mono1111
    20. Srpanj 2017. 18:35

Barbara, tnx !
    Cure, drzim fige da iduci ciklus bude dobitan !
    Lotus, vjerovatno kad ces imati trbuh do zuba test ti nece biti pozitivan jer beta pada nakon 12 tt :)))))
    Tako da svakako moras prije napraviti !, heheheh

mina04
    20. Srpanj 2017. 20:58

Curke moze li mi koja molim vas objasniti kako koristiti lh trakice? Bojim se da ne radim to dobro, tj u dobro vrijeme. I za tu bazalnu. I ako ima jos sta, sam da pogodim tu O vec jednom 😂

Tinchy_07
    20. Srpanj 2017. 21:05

Ha ha ha, dobro da si mi rekla na vrijeme jer bi bila opako zabrinuta da si trudnocu umišljam kad bi pokazao negativno
    Vec se vidim sva u cudu i pitam dragog zasto sam se tako udebljala ako nisam trudna

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

nena27
    20. Srpanj 2017. 21:10
    Danas mi je još bljeđe, a pravila sam u 14 i 20 h po ovome bi mi danas bila O ako uopće jučer mogu računat kao pozitivno. Danas mi je 14dc i nemam nikakve bolove kao inače kod O. Help
    Danas mi je još bljeđe, a pravila sam u 14 i 20 h po ovome bi mi danas bila O ako uopće jučer mogu računat kao pozitivno. Danas mi je 14dc i nemam nikakve bolove kao inače kod O. Help

mono1111
    20. Srpanj 2017. 21:55

Lh trakice koristis tako da svaki dan od zavrsetka M piskis u casu, uronis lh test do oznake, drzis cca 10 sek i polegnes na ravnu povrsinu i cekas cca 10min. Nikad ne radis s prvim jutarnjim urinom nego minimalno 4 h nakon budjenja.
    Najbolje popodne. Ja sam uvijek radila oko 12 h i oko 19, dva puta dnevno kako bi uhvatila taj lh pik.
    Kada testna crta potamni isto kao kontrolna, znaci iste boje to znaci da ce O nastupiti kroz 12 do 36 h i tad treba imati odnose, znaci kad lh pokaze pozitivno.
    Svakako dan nakon sto je pozitivna se ponovno testiraj, ukoliko je i dalje pozitvna, znaci da jos O nije nastupila, meni je znala biti dva dana pozitivna s tim da meni nije postepeno tamnila kao nekim curama nego svaki dan bi se pojavila ta druga crtica samosvijetlija bi bila i onda bi odjednom skocila tj.pokazala pozitivnom.

mono1111
    20. Srpanj 2017. 21:56

Nena,
    Po meni ti ovo nije pozitivno ! Ni jucer ni niti jedan test !

mina04
    20. Srpanj 2017. 22:25

mono1111

Lh trakice koristis tako da svaki dan od zavrsetka M piskis u casu, uronis lh test do oznake, drzis cca 10 sek i polegnes na ravnu povrsinu i cekas cca 10min. Nikad ne radis s prvim jutarnjim urinom nego minimalno 4 h nakon budjenja.
    Najbolje popodne. Ja sam uvijek radila oko 12 h i oko 19, dva puta dnevno kako bi uhvatila taj lh pik.
    Kada testna crta potamni isto kao kontrolna, znaci iste boje to znaci da ce O nastupiti kroz 12 do 36 h i tad treba imati odnose, znaci kad lh pokaze pozitivno.
    Svakako dan nakon sto je pozitivna se ponovno testiraj, ukoliko je i dalje pozitvna, znaci da jos O nije nastupila, meni je znala biti dva dana pozitivna s tim da meni nije postepeno tamnila kao nekim curama nego svaki dan bi se pojavila ta druga crtica samosvijetlija bi bila i onda bi odjednom skocila tj.pokazala pozitivnom.

Hvala mono1111 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI