Suza super bas mi je drago :)) i ja bi jednu curicu 😍
M.Lady ja sam trenutno 5+4 tt..od zadnje m ali po ultrazvuku i po ovulaciji sam 3+2 tt..bila na prvom ultrazvuku i vidjeli smo tockicu u maternici :)
Suza, jooj baš mi je drago da je sve u redu i da je beba zdrava. Kaj je već toliko vremena prošlo?? Ajme 17 tjedana već. Super, samo se drži i nek je i dalje sve u redu. :))
Curke, mislim da nas puno treba odnosno ne treba dobiti oko 23.-26.7. I kao što kaže mono, sve smo tu negdje, u isčekivanju kao i uvijek.. :/
Noa 💙
Cure hvala svima i zelim i vama jednu zdravu i zivahnu bebicu sto prije :-)
Minna,
Ako ti je O bila tako rano onda je normalno da ti M dodje 14 dana nakon O.
Znaci skoro uvijek ta druga luteinska faza traje 14 dana. Samo prva folikularna faza moze setati. Tako da je vjerovatno O bila 9 dc i ti si nakon 14 dana dobila M i to je 23 dc.
A jel ne bi ju trebao duphaston drzati bar do 25 dok ga pijem? Koliko sam skuzila ne mozes ju dobiti dok ga pijes? Evo zovem dr pa nikako je dobiti. Nadam se da cemo iduci mj imati vise srece ☺ i da nas ceka jedan veliki plusic kojeg ne mogu docekati..da mi je se ugasiti, osjecaje i misli 😁😓
All of God’s grace in one tiny face 💟
Minna,
Jesi sigurna da je M?? Da nije implantacijsko??
Da li znas kad ti je O bila?? Nekako mi se rano cini s Duphastonom !
Mateja, kupi lh trakice i tako prati O. To ti je najbolje, ovako je tesko znati !
Ne znam kad je bila..po znakovima vec 7-8 dc, dosta rano. Ne razumijem, ne bi smjela doci dok pijem duphaston pa sam sad sva zbunjena. Vidit cu sutra kakvo ce krvarenje biti. Ovo je sad slabo i sluzavo. Dosta me trbuh bolio danas.
ja nemam iskustva sa duphastonom za reguliranje ciklusa, ja sam ga pila u prvoj T za održavanje jer sam krvarila..
ali moglo bi ti biti implantacijsko, ja se iskreno nadam da je i da ces nas razveseliti uskoro s pozitivnim testom, to ti zelim od srca :*
Hvala draga, al cini se da ipak nista ovaj mj..toliko sam bila sigurna da je to to. Puno simptoma kad ono banana 😢
Bit ce, dat ce dragi Bog. Samo da mi je strpljena. Sve curke koje ju ne cekaju 23.7 i dalje drzim figeee da je ne bude 😊
suzo4 cestitke na maloj princezi
Kad rodis morat ces joj dati pusu od svake tete Klokanice ovdje!! hihihi!!!
mina04 nisam sigurna koliko se dugo trudite, ali sve smo mi manje vise prosle tu fazu ocaja, ali nemoj biti toliko tuzna. Imas sigurno vec jako puno stvari na kojima mozes biti zahvalna. Nemoj umanjivati njihovu vaznost "samo" zato sto trenutno ne ostvarujes ono sto zelis. A doci ce i to. Sigurna sam da hoce! Svakoj od nas!
Upali te osjecaje i misli na najjace!!! Kad ako ne sada kad je ljeto, kad je sve zivo, kad je dan do pola 10 navecer, kad se ujutro ustanes i ne moras navlacit 3 sloja odjece na sebe, kad ti je svo spremanje zavezati kosu u neurednu (Bogu hvala pa je jos uvijek hit ) pundju i nasminkat se sa rumenilom i labelom, kad jedes lubenicu na dvoristu i ne moras paziti hoce kapnit po tek usisanom tepihu..kad netom neumorno kruze slike celebrity komada sa vise celulita nego sto si ga ikada vidjela u ogledalu, kad mozes s muzem kompenzirat da cete se ici vozat biciklom
haha, ako ce te sutra napokon odvest u Mc´D.da i ti kao i sva ostala djeca
dobijes cool neonsku Coca Cola casu....
Raspisala sam se jer me bas nekako dotakla tvoja tuga, ne znam zasto. Uglavnom, hoces da ti jos pisem? Hahahah!
Ajde ljepotice glavu gore i svakim novim mjesecnim razocaranjem smo BLIZE onom dobitnom mjesecu, a do tada...imamo za sta zivjet i zivjeli doktori i travarke
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sunce, godišnji, mir taman je i plodni tjedan a moje crtice nikad bljeđe ne znam što da mislim da je O bila valjda ove druge nebi ni bilo, odnose imam svaki drugí dan sad se pitam dali ću uopće imat O imam osjećaj da mi je eutyrox sve zeznuo prošla M je bila samo 2 dana
Nena27 mislis da ti je euthyrox poremetio? Meni se tek s njim normalizirati malo..
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
suzo4 cestitke na maloj princeziKad rodis morat ces joj dati pusu od svake tete Klokanice ovdje!! hihihi!!!
mina04 nisam sigurna koliko se dugo trudite, ali sve smo mi manje vise prosle tu fazu ocaja, ali nemoj biti toliko tuzna. Imas sigurno vec jako puno stvari na kojima mozes biti zahvalna. Nemoj umanjivati njihovu vaznost "samo" zato sto trenutno ne ostvarujes ono sto zelis. A doci ce i to. Sigurna sam da hoce! Svakoj od nas!
Upali te osjecaje i misli na najjace!!! Kad ako ne sada kad je ljeto, kad je sve zivo, kad je dan do pola 10 navecer, kad se ujutro ustanes i ne moras navlacit 3 sloja odjece na sebe, kad ti je svo spremanje zavezati kosu u neurednu (Bogu hvala pa je jos uvijek hit) pundju i nasminkat se sa rumenilom i labelom, kad jedes lubenicu na dvoristu i ne moras paziti hoce kapnit po tek usisanom tepihu..kad netom neumorno kruze slike celebrity komada sa vise celulita nego sto si ga ikada vidjela u ogledalu, kad mozes s muzem kompenzirat da cete se ici vozat biciklom
haha, ako ce te sutra napokon odvest u Mc´D.da i ti kao i sva ostala djeca
dobijes cool neonsku Coca Cola casu….
Raspisala sam se jer me bas nekako dotakla tvoja tuga, ne znam zasto. Uglavnom, hoces da ti jos pisem? Hahahah!
Ajde ljepotice glavu gore i svakim novim mjesecnim razocaranjem smo BLIZE onom dobitnom mjesecu, a do tada…imamo za sta zivjet i zivjeli doktori i travarke
Baarbaraa29 ooo hvala ti na ovakvim rijecima, dosla si mi ko anđeo 😊 lakse mi je kad mogu podijeliti s nekim tko isto prolazi, tko te razumije. Godinu i dva mj ce nam sad biti, od pokusavanja poslije kiretaze. Ne znam jel u psihi (vjerojatno je) jer kad smo poslije vjencanja krenuli 17.10.2015, u 12 mj 2015 sam ostala trudna. A sad nikako, vjerojatno sam preopterecena. Seka mi je rodila kad sam i ja trebala, obozavam svog necaka al kad god ga vidim prvo sto pomislim ovako je moglo i moje, k tome sogorica mi je trudna nekih 2 mj, cini mi se da cim su krenuli primilo se. Pa ne znas bili se smijao il plakao. Doci ce sve u svoje vrijeme, nadam se.
Lotus nemam pojma vidjet ću sutra kakva će bit lh trakica inače mi bude tamnija
Sortiraj odgovore
Najstariji