Lotus može samo nemogu nać nikako ako ima da ti mogu poslat poruku ovdje u inbox? Ili toga tu nema?
Ljubica001 tako je i nama, ako bude sreće možda budemo u istom terminu.
Neznam za inbox jer sam i ja nova na forumu. Zna tko?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Barbara, zabb sam ti jucer napisati :/ hehe..dobro si napisala jucerasnji post !!! Bar ja, sebe stalno ogranicavam u svemu ! Sretnoo na novom radnom mjestu !!
Hvalaaaaa cureee ! Vjerovatno ce mi biti transfer iduci tjedan ! Jos sam sutra na uzv i dokt.ce potvrditi i reci kada je !!!! Endo mi je 7,6 mm !!!
Nema ovdje nikakvog inboxa nazalost, ukinuli su ga !
Sretno svimaaaaaa
Barbara, zabb sam ti jucer napisati :/ hehe..dobro si napisala jucerasnji post !!! Bar ja, sebe stalno ogranicavam u svemu ! Sretnoo na novom radnom mjestu !!
Hvalaaaaa cureee ! Vjerovatno ce mi biti transfer iduci tjedan ! Jos sam sutra na uzv i dokt.ce potvrditi i reci kada je !!!! Endo mi je 7,6 mm !!!
Nema ovdje nikakvog inboxa nazalost, ukinuli su ga !
Sretno svimaaaaaa
Ajme ajde da vise docekas, a i mi s tobom micanje s mjesta! Weeeeee gad se napokon udebljao! Hahahah!
Hvala, ali postajem samo teta cistilica u skoli (sudbina balkanskih zena u Dojclandu ), ali od nekud se mora poceti.
A i kad sam bila mala govorila sam da cu kad narastem biti sminkerica, zidarcica i cistilica! Sooo "dreams do come true!!"
Vise me je frka sto veceras krecem u skolu, a oni vec poceli.. muz me prati i mislim da ce ostati plakati ispred vrata kao kad roditelj ostavlja dijete!! Salim se, morat ce vratit na posao. (pa ce tamo plakat! hahah)
Cure sretno svima u kakvim god ste odbrojavanjima!
Mono, javljaj novosti, to znas!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
MinaDobro, ovo andeo je malo too much, ali drago mi je da sam te barem na tren malo podigla!
Zao mi je zbog spontanog, vjerujem da je neizbjezno razmisljanje "sad bi i moje..", ali ti si cak bogatija od nas koje jos nismo mame. Ti jesi mama jednog malog andjeka koji gore cuva bracu i seku dok ne budu spremni za put, a i kad doputuju imat cete svoju dozivotnu zastitu 😇
Mi smo isto tu negdje..pokusavanje god i pol, mozda i malo vise. Iako je bilo mjeseci gdje smo jednostavno fulali plodne, pa onih u kojima nismo smjeli zbog moje op.
Imam sestru koja je u mojim god.vec rodila i najmladjeg, a ima ih cetvoro, ni jedno planirano..ali ona nije prosla ono sto sam ja, kao ni ja ono sto je ona. Poanta - tvoj zivot, tvoj scenariji, tvoja sreca! 💗
Evo ja u vrijeme godisnjih i kad skola zavrsava sutra krecem u skolu (nakon spec.studija ponovo ucim pricat 🤓), a u pon.pocinjem radit!
Sva sam naopako, ali u tome je car! Hihi!
I zamisli samo koliko su djeca nas mama cekalica privilegirana!? Koliko dugo mi skladistimo ljubav za njih! Ej!
Samo strpljivo!
Nena drzim fige da sutra potamni u roku odmah, a onda znas sto ti je cinit 😉
Hvala ti jos jednom na prekrasnim rijecima potpore. Da, jesam ponosna mama svog malog anđela. Zelim nam svima sto prije srce koje kuca ispod naseg. Sve koje jos nisu osjetile, zelim da sto prije kao i sebi, osjetite tu radost tog + i kucanja te male tockice na monitoru. Mislim da ne postoji ljepsi osjecaj 😊💙💙💙
All of God’s grace in one tiny face 💟
Mina, bas mi je zao zbog spontanog. koliko sam razumjela ovo ti je pri ciklus da pijes duphastone? mozda vec sljedeci bude dobitan. zelim ti to cak i vise nego sebi :)
Barbara, tebi ce se primit taman sad kad krenes radit i u skolu. i ispast ce neocekivano :D
ja vec jesam mama curice od dvije godine i to nam je uspjelo iz prve, tako da se iskreno ne brinem oko toga da nam ne uspije odmah..zaokupirana sam mojom princezom i onda ni ne stignem puno misliti o tome :) trebam dobiti 23., 24. i sad mogu sa sigurnoscu rec da cu dobit, jer sam vrtila film kad sam prvi put ostala trudna i u ovo vrijeme pred M sam vec imala jake mucnine i isla sam na wc 100 puta i svejedno nisam posumnjala na T hahaha a trebala sam znati kad sam pocela panicno plakati jer nam je otisla pumpa od masine za robu, ej pumpa..boze moj, sad kad se sjetim kolika me tuga tad uhvatila hahahah :D
u svakom slucaju cure, svima nam zelim plusic do neba sto prije. svima vam zelim da napokon osjetite kako je primiti svoje dijete u ruke prvi put i iskreno se nadam da ce se vec sljedeci tjedan pocet nizati plusici ovdje :*
Evo drugi mjesec, upravo idem od dr. Kao nije cudno ako dode 23 dc cak i s duphastonom. Kaze mi sestra da mozda treba koji mj proci da hormoni sjednu na mjesto. Vjerojatno ima nesto i u tome. Nista, iduci mj opet odbrojavanje 😝
Pozdrav cure! Evo mene..danas oplakala..bas kao i svaki mjesec..ne znam tako mi se stegne u prsima da ne mogu izdrzati tu bol😢 bude mi lakse kada se usplacem. Jos je i poranila 4 dana..😯 ugl vise ne kupujem testove..mjerim bazalnu drugi mjesec i po temp znam jeli doslo do trudnoce ili nije.
Htjela sam vas pitati sto vi jos pijete osim folne? Meni su nalazi uredni i imam O. Ali i dalje nista..nekako mi je muka sad samo tapkati u mjestu😕
Babyloading zao mi je da je dosla. I meni jucer. Ja sam rekla da cu test kupit tek kad budem s trbuhom do zuba jer bar tada ce bit pozitivan!
Ja pijem az mama iz dm-a, ulje nocurka, a pila sam i valutu ali sam na pauzi. Heferol zbog niskog zeljeza, i euthyrox zbog visokog tsh.
Kaze muz da pijem vise toga nego sta on pojede.
Koliko dugo pokušavate? Nova sam pa nisam bas u toku
🧔 35
🙎🏼♀️32
Barbara, tnx !
Cure, drzim fige da iduci ciklus bude dobitan !
Lotus, vjerovatno kad ces imati trbuh do zuba test ti nece biti pozitivan jer beta pada nakon 12 tt :)))))
Tako da svakako moras prije napraviti !, heheheh
Curke moze li mi koja molim vas objasniti kako koristiti lh trakice? Bojim se da ne radim to dobro, tj u dobro vrijeme. I za tu bazalnu. I ako ima jos sta, sam da pogodim tu O vec jednom 😂
Ha ha ha, dobro da si mi rekla na vrijeme jer bi bila opako zabrinuta da si trudnocu umišljam kad bi pokazao negativno
Vec se vidim sva u cudu i pitam dragog zasto sam se tako udebljala ako nisam trudna
🧔 35
🙎🏼♀️32
Sortiraj odgovore
Najstariji