Suza i Elvira, uzivajteeee !
Nena, nemoguce je da ti Eutirox poremeti, vjerovatno ces sada imati i kvalitetnije O kad se tsh snizio !
Meni nikad nije postepeno tamnila lh trakica nego mi je bas znalo tipa dan prije nego ce biti pozitivna, biti jako svijetla i onda naglo skoci i postane pozitivna.
Suza, jooj baš mi je drago da je sve u redu i da je beba zdrava. Kaj je već toliko vremena prošlo?? Ajme 17 tjedana već. Super, samo se drži i nek je i dalje sve u redu. :))
Curke, mislim da nas puno treba odnosno ne treba dobiti oko 23.-26.7. I kao što kaže mono, sve smo tu negdje, u isčekivanju kao i uvijek.. :/
Haha i ja trebam dobiti 24.7 ali imam sve simptome tako da se ovaj mj nenadam.. sise me ubijaju ali M. ce garant doci ...
Suzaaa,
Drago mi jeee ! Super ! Neka nastavi takoo !
Mlady, a idem opet sutra na uzv pa cemo vidjeti hoce li ovaj mjesec biti transfer !
Nekako svi ovdje stojimo na mjestu, nista se posebmo ne desava ;/
Drzim ti fige 😀😀😀
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Suza super bas mi je drago :)) i ja bi jednu curicu 😍
M.Lady ja sam trenutno 5+4 tt..od zadnje m ali po ultrazvuku i po ovulaciji sam 3+2 tt..bila na prvom ultrazvuku i vidjeli smo tockicu u maternici :)
Ajmeeee pa cestitaaam ti 😗😗😗
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Mina Dobro, ovo andeo je malo too much, ali drago mi je da sam te barem na tren malo podigla!
Zao mi je zbog spontanog, vjerujem da je neizbjezno razmisljanje "sad bi i moje..", ali ti si cak bogatija od nas koje jos nismo mame. Ti jesi mama jednog malog andjeka koji gore cuva bracu i seku dok ne budu spremni za put, a i kad doputuju imat cete svoju dozivotnu zastitu 😇
Mi smo isto tu negdje..pokusavanje god i pol, mozda i malo vise. Iako je bilo mjeseci gdje smo jednostavno fulali plodne, pa onih u kojima nismo smjeli zbog moje op.
Imam sestru koja je u mojim god.vec rodila i najmladjeg, a ima ih cetvoro, ni jedno planirano..ali ona nije prosla ono sto sam ja, kao ni ja ono sto je ona. Poanta - tvoj zivot, tvoj scenariji, tvoja sreca! 💗
Evo ja u vrijeme godisnjih i kad skola zavrsava sutra krecem u skolu (nakon spec.studija ponovo ucim pricat 🤓), a u pon.pocinjem radit!
Sva sam naopako, ali u tome je car! Hihi!
I zamisli samo koliko su djeca nas mama cekalica privilegirana!? Koliko dugo mi skladistimo ljubav za njih! Ej!
Samo strpljivo!
Nena drzim fige da sutra potamni u roku odmah, a onda znas sto ti je cinit 😉
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Mina, bas mi je zao zbog spontanog. koliko sam razumjela ovo ti je pri ciklus da pijes duphastone? mozda vec sljedeci bude dobitan. zelim ti to cak i vise nego sebi :)
Barbara, tebi ce se primit taman sad kad krenes radit i u skolu. i ispast ce neocekivano :D
ja vec jesam mama curice od dvije godine i to nam je uspjelo iz prve, tako da se iskreno ne brinem oko toga da nam ne uspije odmah..zaokupirana sam mojom princezom i onda ni ne stignem puno misliti o tome :) trebam dobiti 23., 24. i sad mogu sa sigurnoscu rec da cu dobit, jer sam vrtila film kad sam prvi put ostala trudna i u ovo vrijeme pred M sam vec imala jake mucnine i isla sam na wc 100 puta i svejedno nisam posumnjala na T hahaha a trebala sam znati kad sam pocela panicno plakati jer nam je otisla pumpa od masine za robu, ej pumpa..boze moj, sad kad se sjetim kolika me tuga tad uhvatila hahahah :D
u svakom slucaju cure, svima nam zelim plusic do neba sto prije. svima vam zelim da napokon osjetite kako je primiti svoje dijete u ruke prvi put i iskreno se nadam da ce se vec sljedeci tjedan pocet nizati plusici ovdje :*
Nova sam među vama. Dragi i ja smo se odlučili i počet ćemo raditi na bebici. Eto, kroz 2 tjedna su mi plodni dani, nadam se da ćemo uspjeti što prije. Voljela bih roditi prije sljedećeg ljeta.
Ja 25, on 34.
Sretno svima, nadam se da ću i ja uskoro objaviti lijepu vijest.
Mono sretno i da konacno krene
Lunaaa poslat cu ti ja 15ak komada, zelene one step s ebaya. Ne treba nista, samo ces mi dat adresu.
Ljubica001 sretno i da ti se ostvari zeljeno cim prije
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Lotus može samo nemogu nać nikako ako ima da ti mogu poslat poruku ovdje u inbox? Ili toga tu nema?
Ljubica001 tako je i nama, ako bude sreće možda budemo u istom terminu .
Sortiraj odgovore
Najstariji