Pozz cure.. Upadam ko padobranac i nova sam.. Pretpostavljam.da ima tu curka koje su vec mame... Sta mislite o ovom testu a inace drob me boli kao da cu svaki cas procurit a test iza ovoga koji sam napravila u istom danu je pokazao negativno :| memha kasni 3 dana
Hvala cure ali to zna sto ce se do utorka izdogadjati! Endo mi je opet malo pao, sad je 6,8ili6,9 ! Ne znam....u pon opet idem ali vaditi progesteron ali cu ih pitati da mi uzv naprave za svaki slucaj da ne bacam dva embrija bzvz ako je endo pretanak.
Matea, vecinom ce ti reci da ne mijesas Duphastone i, vrkutu. Ali ti ako smatras da trebas piti vrkutu, pij ju. Nece se nista strasno vjerovatno dogoditi.
Ja nazalost jos uvijek nisam mama ali taj mi test izgleda pozitivan, ali Clearblue je znao curama pokazati cesto lazno pozitivan rezultat. Najbolje da kupis testnu traku, npr.Gravignost mini ili First sign iz Dm i testiras se s tim. Ako si T sigurno ce pokazati. Sretno !
Hvala cure ali to zna sto ce se do utorka izdogadjati! Endo mi je opet malo pao, sad je 6,8ili6,9 ! Ne znam….u pon opet idem ali vaditi progesteron ali cu ih pitati da mi uzv naprave za svaki slucaj da ne bacam dva embrija bzvz ako je endo pretanak.
Matea, vecinom ce ti reci da ne mijesas Duphastone i, vrkutu. Ali ti ako smatras da trebas piti vrkutu, pij ju. Nece se nista strasno vjerovatno dogoditi.
Ja nazalost jos uvijek nisam mama ali taj mi test izgleda pozitivan, ali Clearblue je znao curama pokazati cesto lazno pozitivan rezultat. Najbolje da kupis testnu traku, npr.Gravignost mini ili First sign iz Dm i testiras se s tim. Ako si T sigurno ce pokazati. Sretno !
Hvala na odgovoru iskreno jako se nadam plusicu :)))
nestrpljiva25, meni ovaj test izgleda pozitivno i na tvom mjestu bi ponovila jos jednom da budem sigurna :)) sretno!
Mono drzim fige da ce sve biti super u pon. :)
Nestrpljiva kupi neke trakice i to koje imaju roze trakice a ne plave..meni izgleda to pozitivno ali poato je clear blue u pitanju uzimam to sa oprezom..a koji si drugi test napravila a pokazao ti je negativno?
Mono drzim fige da ce sve biti super u pon. :)
Nestrpljiva kupi neke trakice i to koje imaju roze trakice a ne plave..meni izgleda to pozitivno ali poato je clear blue u pitanju uzimam to sa oprezom..a koji si drugi test napravila a pokazao ti je negativno?
Ajme ne sicam se .. Iskreno nisam ni pogledala koji je samo sam ga sutnila u kantu jer je bio negativan haha.. Ali trbuh me bas boli koda cu svaki cas procurit a nikako da procurim .. Pa me to iznervira
Babyloading zao mi je da je dosla. I meni jucer. Ja sam rekla da cu test kupit tek kad budem s trbuhom do zuba jer bar tada ce bit pozitivan!
Ja pijem az mama iz dm-a, ulje nocurka, a pila sam i valutu ali sam na pauzi. Heferol zbog niskog zeljeza, i euthyrox zbog visokog tsh.
Kaze muz da pijem vise toga nego sta on pojede.
Koliko dugo pokušavate? Nova sam pa nisam bas u toku
Bome da..muka mi vise od tih testova..a sto se tice mjerenja bazalne..ugl ja sa digitalnim toplomjerom mjerim ujutro kada se probudim dok se jos nisam ustala iz kreveta..pocnem ju mjeriti kada mi zavrsi menstrualni ciklus..i zapisivam u onu aplikaciju Moj kalendar pod opcijom temperatura. Tijelo drzi određenu temperaturu tipa 36.0 36.1 i onda kada nastupa ovulacija dogodi se pad temperature tipa 35.7 i sutra skok na 36.3..to znaci da je ovulacija bila..i onda iza opet tempe bude od 36.3 (meni zasada) a u slucaju trudnoce ona treba biti i povisena..tipa blizu ili 37..i ostati tako ..to je pokazatelj trudnoce..no u mom slucaju temp se pocinje ponovno snizavati prema pocetku odnosno 36.1 a na dan kada dolazi M ona bude 35.7 to znaci da cete ubrzo dobiti sto isto nije lose moze te se i po tome ravnati. Eto nadam se da sam malo pomogla!
*Lotus hvala na info ..bome ga ti pijes ..a to za zeljezo jel ti ok? Uskoro ce biti dvije godine..s tim da intezivno radimo 8mjeseci. A vi?
Babyloading mi pokusavamo pola godine. Mislim bilo je i tu prekida zbog visokog tsh, a bilo je i pokusavanja prije tako da recimo intenzivno pola godine.
Bazalnu temperaturu nisam mjerila nikad. Mislim ima uopce smisla ako koristim o trake? Jer od kad mi bude pozitivna do m bude tocno 14dana pa pretpostavljam da je imam (a osjetim i bolove, imam iscjedak)
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Lunaa ces mi dat broj mob ili nesto da se dogovorimo za trakice?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Bok, dal je koja od Vas imala problema s visokim prolaktinom prije trudnoće
Sortiraj odgovore
Najstariji