Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mateja98
    18. Srpanj 2017. 19:41

Pozz cure. Dali je normalno da prva dva dana menstruacije imam iscjedak ljigav i rastezljiv. (Menstruacije su mi neredovite) zadnja dva mj kako pijem duphaston mi dolazi menstruacija svakih 28 dana.

• Mateja98
    18. Srpanj 2017. 19:44

I jos jedno pitanje kako da prepoznam kada imam ovulaciju? Za bazalnu temp. Sam citala ali kako imam stresan posao i katastrofa radno vrijeme i dosta nemiran san neznam bas da mi vrijedi mjerit temperaturu kada radim do 6 ujutro

mono1111
    18. Srpanj 2017. 22:20

Minna,
    Jesi sigurna da je M?? Da nije implantacijsko??
    Da li znas kad ti je O bila?? Nekako mi se rano cini s Duphastonom !
    Mateja, kupi lh trakice i tako prati O. To ti je najbolje, ovako je tesko znati !

mina04
    18. Srpanj 2017. 22:54

mono1111

Minna,
    Mateja, kupi lh trakice i tako prati O. To ti je najbolje, ovako je tesko znati !

Ne znam kad je bila..po znakovima vec 7-8 dc, dosta rano. Ne razumijem, ne bi smjela doci dok pijem duphaston pa sam sad sva zbunjena. Vidit cu sutra kakvo ce krvarenje biti. Ovo je sad slabo i sluzavo. Dosta me trbuh bolio danas. 

All of God’s grace in one tiny face 💟

Jane_Doe
    19. Srpanj 2017. 08:13

mina04

mono1111

Minna,

Ne znam kad je bila..po znakovima vec 7-8 dc, dosta rano. Ne razumijem, ne bi smjela doci dok pijem duphaston pa sam sad sva zbunjena. Vidit cu sutra kakvo ce krvarenje biti. Ovo je sad slabo i sluzavo. Dosta me trbuh bolio danas.

ja nemam iskustva sa duphastonom za reguliranje ciklusa, ja sam ga pila u prvoj T za održavanje jer sam krvarila..
    ali moglo bi ti biti implantacijsko, ja se iskreno nadam da je i da ces nas razveseliti uskoro s pozitivnim testom, to ti zelim od srca :*

mono1111
    19. Srpanj 2017. 10:40

Minna,
    Ako ti je O bila tako rano onda je normalno da ti M dodje 14 dana nakon O.
    Znaci skoro uvijek ta druga luteinska faza traje 14 dana. Samo prva folikularna faza moze setati. Tako da je vjerovatno O bila 9 dc i ti si nakon 14 dana dobila M i to je 23 dc.

suza4
    19. Srpanj 2017. 10:56

Mono i ostale koje me se sjecaju...evo me u 17tt bila na 4D i ocekujemo jednu zdravu i zivahnu curicu.

• M.lady
    19. Srpanj 2017. 11:15

Drage moje cure, vidim ima i novih, nisam se javljala jer eto kod mene nazalost nema nista nova. Vjestica treba doci 26 pa cemo vidit. Ostale moje stare trudilice kako kod vas. Mono, mgirl, riri, elvira? Saljem puno 😗😗😗😗

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

mimica9113
    19. Srpanj 2017. 13:10

Zdravo Suza4  neka je sa srecom,da sve prodje u najboljem redu ;).....ja cekam M 23 al nikakvih nemam simptoma ni grudi me ne bole a inace uvijek 7 dana prije me pocnu boljeti....sad nista hehehe ;)

mono1111
    19. Srpanj 2017. 14:15

Suzaaa,
    Drago mi jeee ! Super ! Neka nastavi takoo !
    Mlady, a idem opet sutra na uzv pa cemo vidjeti hoce li ovaj mjesec biti transfer !
    Nekako svi ovdje stojimo na mjestu, nista se posebmo ne desava ;/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.