Ok, hvala ti. U pravu si najbolje bi bilo raspitati se oko toga u samom rodilištu. A sad nevezano za prethodno pitanje, pijem Prenatal od Natural Wealth-a , a s obzirom da planiramo T, me zanima da li još pit i omegu uz to ili pričekati da se T ostvari pa onda?
Curke, vec cetvrti dan imam bolove ko pred M a ona treba doci tek za tjedan dana. Al bolovi su jaci, vec dugo nisam tako nesto osjetila. Popijem lupocet i za 5 min nista. I uvijek se jave oko 10 h. Grudi me ubijaju vec 2 tjedna. Ima koja slicno iskustvo? 😯 jel zbog duphastona, il je moguce da se nesto primilo? 😍
All of God’s grace in one tiny face 💟
Curke, vec cetvrti dan imam bolove ko pred M a ona treba doci tek za tjedan dana. Al bolovi su jaci, vec dugo nisam tako nesto osjetila. Popijem lupocet i za 5 min nista. I uvijek se jave oko 10 h. Grudi me ubijaju vec 2 tjedna. Ima koja slicno iskustvo? 😯 jel zbog duphastona, il je moguce da se nesto primilo? 😍
Moguce je i jedno i drugo !
Navijam za T svakako !
Sretno
Moguce je i jedno i drugo !
Navijam za T svakako !
Sretno
Hvala ti Mono uvijek si puna podrske i nade..joj i ja se navijam svi srcem 😊
mina, od jučer i ja imam bolove kao pred mengu M treba doći 23.7., temp mjerim svaki dan u isto vrijeme i bude uvijek blago povišena, imam neki čudan iscjedak i to je u biti to. nadam se da nam je uspjelo, a opet mislim da je ipak samo do psihe jer smo tek počeli baš raditi na bebi i onda za sve šta se događa ja potpišem pod simptom T :D a znam da cu bit razocarana ako dobijem M..
sretno, nadam se da ce ti se jako skoro pokazati plusic :)
Curke moje i ja bi trebala dobiti 23.7. I lagano me danas probada, makar me i nedjelju malo zarezalo i cice me bole, svi simptomi ko pred M. I sigurna sam da ću ju dobiti jer bi stvarno bilo pravo čudo da nam je uspjelo nakon samo jedne kutije klomifena. Držim nam svima fige da M ne dođe, već da dobijemo plusić na testu.
Noa 💙
mene sise nisu nikad bolile osim kad sam ostala trudna prvi put, al su pocele boliti nakon testa tako da me nije previse iznenadilo. i evo ne bole me od kad sam prestala dojiti u 2. mj, tako da ako sad pocnu znat cu na cemu sam :D
drzim ti fige da ti je klomifen pomogao :*
mina, od jučer i ja imam bolove kao pred mengu M treba doći 23.7., temp mjerim svaki dan u isto vrijeme i bude uvijek blago povišena, imam neki čudan iscjedak i to je u biti to. nadam se da nam je uspjelo, a opet mislim da je ipak samo do psihe jer smo tek počeli baš raditi na bebi i onda za sve šta se događa ja potpišem pod simptom T :D a znam da cu bit razocarana ako dobijem M..
sretno, nadam se da ce ti se jako skoro pokazati plusic :)
Nazalost danas mi malo krv krenula, ne razumijem kako 23 dc mi je i pijem duphastone. Imala sam osjecaj da je to to. Osjecam se prejadno, uzas! 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji