Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunaa
    17. Srpanj 2017. 09:25

Ok, hvala ti. U pravu si najbolje bi bilo raspitati se oko toga u samom rodilištu. A sad nevezano za prethodno pitanje, pijem Prenatal od Natural Wealth-a , a s obzirom da planiramo T, me zanima da li još pit i omegu uz to ili pričekati da se T ostvari pa onda?

mono1111
    17. Srpanj 2017. 10:44

Mozes piti i omegu uz to, nije na odmet.

mina04
    17. Srpanj 2017. 15:28

Curke, vec cetvrti dan imam bolove ko pred M a ona treba doci tek za tjedan dana. Al bolovi su jaci, vec dugo nisam tako nesto osjetila. Popijem lupocet i za 5 min nista. I uvijek se jave oko 10 h. Grudi me ubijaju vec 2 tjedna. Ima koja slicno iskustvo? 😯 jel zbog duphastona, il je moguce da se nesto primilo? 😍

All of God’s grace in one tiny face 💟

mono1111
    17. Srpanj 2017. 16:44

mina04

Curke, vec cetvrti dan imam bolove ko pred M a ona treba doci tek za tjedan dana. Al bolovi su jaci, vec dugo nisam tako nesto osjetila. Popijem lupocet i za 5 min nista. I uvijek se jave oko 10 h. Grudi me ubijaju vec 2 tjedna. Ima koja slicno iskustvo? 😯 jel zbog duphastona, il je moguce da se nesto primilo? 😍

Moguce je i jedno i drugo !
    Navijam za T svakako !
    Sretno

mina04
    17. Srpanj 2017. 16:58

mono1111

mina04

Moguce je i jedno i drugo !
    Navijam za T svakako !
    Sretno

Hvala ti Mono uvijek si puna podrske i nade..joj i ja se navijam svi srcem 😊

Jane_Doe
    18. Srpanj 2017. 08:52

mina04

mina, od jučer i ja imam bolove kao pred mengu M treba doći 23.7., temp mjerim svaki dan u isto vrijeme i bude uvijek blago povišena, imam neki čudan iscjedak i to je u biti to. nadam se da nam je uspjelo, a opet mislim da je ipak samo do psihe jer smo tek počeli baš raditi na bebi i onda za sve šta se događa ja potpišem pod simptom T :D a znam da cu bit razocarana ako dobijem M..
    sretno, nadam se da ce ti se jako skoro pokazati plusic :)

m.girl6
    18. Srpanj 2017. 10:23

Curke moje i ja bi trebala dobiti 23.7. I lagano me danas probada, makar me i nedjelju malo zarezalo i cice me bole, svi simptomi ko pred M. I sigurna sam da ću ju dobiti jer bi stvarno bilo pravo čudo da nam je uspjelo nakon samo jedne kutije klomifena. Držim nam svima fige da M ne dođe, već da dobijemo plusić na testu. 

Noa 💙

Jane_Doe
    18. Srpanj 2017. 12:06

mene sise nisu nikad bolile osim kad sam ostala trudna prvi put, al su pocele boliti nakon testa tako da me nije previse iznenadilo. i evo ne bole me od kad sam prestala dojiti u 2. mj, tako da ako sad pocnu znat cu na cemu sam :D
    drzim ti fige da ti je klomifen pomogao :*

• Elviramagistic
    18. Srpanj 2017. 13:31

Cure drzim vam svima fige da vam se pojavi plusic :)

mina04
    18. Srpanj 2017. 19:06

Jane_Doe

mina04

mina, od jučer i ja imam bolove kao pred mengu M treba doći 23.7., temp mjerim svaki dan u isto vrijeme i bude uvijek blago povišena, imam neki čudan iscjedak i to je u biti to. nadam se da nam je uspjelo, a opet mislim da je ipak samo do psihe jer smo tek počeli baš raditi na bebi i onda za sve šta se događa ja potpišem pod simptom T :D a znam da cu bit razocarana ako dobijem M..
    sretno, nadam se da ce ti se jako skoro pokazati plusic :)

Nazalost danas mi malo krv krenula, ne razumijem kako 23 dc mi je i pijem duphastone. Imala sam osjecaj da je to to. Osjecam se prejadno, uzas! 😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.