Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    13. Srpanj 2017. 12:51

Lotus,
    Vazno da se tsh spusti ! Jesi vadila spolne hormone?? Osim progesterona??
    Matea, dobro ti je rekla Mgirl, ne pij vrkutu dok uzimas Duphastone. Po nalazu O ti ni nije bila ovaj mjesec, sigurno. Promjeni gin, nema druge.
    Cure, pazite s vrkutom ! Ona isusuje, zelim reci sprijecava plodnu sluz koja je jako vazna za oplodnju i dolazak spermija do cilja. Uz vrkutu se uzima i marulja, ali samo do O ili kapsule ulje nocurka od 1000 jedinica cca, ne manje jer nema ucinka.
    Ja kad sam pila vrkutu za vrijeme O nisam imala ni kap iscjedka i nije taj mjesec ni doslo do T, naravno i radi drugih stvari ne samo radi toga, ali svakako to igra ulogu !
    Poviseni testosteroj moze ukazivati na policisticne jajnike, ali ne znaci da ih imate. Meni su godinama govorili da imam policisticne jajnike sto nije isto kao pcos, a u biti nemam.....ako imate uredne cikluse i znate da imate dokazane O onda mislim da se ne trebate brinuti !
    Lotus, skoro zabbb...provjeri svakako prolaktin, tsh i prolaktin idu jedno s drugim, makar su potpuno dva razlicita hormona ali kad je tsh povisen, povisi se i prolaktim koji sprijecava O i otezava implantaciju.
    Isto tako, cure, kad je tsh povisen i O moze biti losija i zato je vazno spustiti tsh prije T, nije dobro ako je u ref.vrijednostima, mora biti ispod 2.5 a s terapijom bi bilo super da i nizi bude.
    Ja sam dns bila u Petrovoj, opet uzv u pon ! Endo mi je samo 6 mm, tj.stoji na 6 mm, nije se zadebljao ! Neda mi se razmisljati i zivcirati radi toga, vidjeti cu u pon ! Ali naravno, ne mogu sama protiv sebe, opet pocinjem s glupom ciklom i ananasom, nema druge :/

Tinchy_07
    13. Srpanj 2017. 15:51

Mono,za povezali sretno ponedjeljak.. 
     Nisam vadila jos  nikakve spolne hormonr, sad u 8.mj cu pitat za sve da vadim. Hvala na savjetu u svakom slučaju. Ma ja se nadam da ce mi se Tsh spustit jos s tom dozom koju pijem, a ako ne krajem 8.idem kod endokrinologa. 
    Mateja98 pa prebaci se cime prije, ne mogu vjerovat kako moze bit tako bezobrazna. 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Tinchy_07
    13. Srpanj 2017. 16:21

Mob mi sam baca prijedlog pa sad skuzila da je nerazumljivo. Sretno ponedjeljak mislila napisat 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

mono1111
    13. Srpanj 2017. 17:36

Lotus hvala !
    Svakako izvadi prolaktin !

• Mateja98
    13. Srpanj 2017. 18:33

Budem iduci tjedan promjenila gin a klamofin se smije pit uz duphaston ili ne?

mono1111
    13. Srpanj 2017. 22:25

Mateja98

Budem iduci tjedan promjenila gina klamofin se smije pit uz duphaston ili ne?

Klomifen se pije par dana na pocetku ciklusa a Duphastone se pije nakon O tako da smijes da piti isti ciklus !

14. Srpanj 2017. 12:06

Drage cure, sljedeći tjedan trebam kod svoje ginekologice na pregled. S obzirom na to da se već mjesecima ništa ne događa, htjela bih da dečko ode na spermiogram, a ja na propuhivanje jajovoda. Ima li ovdje netko iz Splita da mi preporuči gdje privatno to mogu obaviti?

• Lolypop
    15. Srpanj 2017. 10:33

Pa koliko pokušavate ?...mozda poliklinika Cito,u poljickoj....

Lunaa
    15. Srpanj 2017. 14:12

Lijepi pozdrav, neznam ako je ovo prava tema za moje pitanje no zanima me slijedeće: s obzirom da planiramo drugu trudnoću, mogu li kao osoba s invaliditetom imati asisenta(supruga) na porodu s obzirom da ću opet ići na carski rez? 

mono1111
    15. Srpanj 2017. 19:47

Lunaa

Lijepi pozdrav, neznam ako je ovo prava tema za moje pitanje no zanima me slijedeće: s obzirom da planiramo drugu trudnoću, mogu li kao osoba s invaliditetom imati asisenta(supruga) na porodu s obzirom da ću opet ići na carski rez?

Luna,
    Mislim da ne. Nisam sigurna, to trebas provjeriti s bolnicom ali mislim da apsolutno nikoga ne pustaju za vrijeme carskog reza.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI