Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Srpanj 2017. 12:06

Drage cure, sljedeći tjedan trebam kod svoje ginekologice na pregled. S obzirom na to da se već mjesecima ništa ne događa, htjela bih da dečko ode na spermiogram, a ja na propuhivanje jajovoda. Ima li ovdje netko iz Splita da mi preporuči gdje privatno to mogu obaviti?

• Lolypop
    15. Srpanj 2017. 10:33

Pa koliko pokušavate ?...mozda poliklinika Cito,u poljickoj....

Lunaa
    15. Srpanj 2017. 14:12

Lijepi pozdrav, neznam ako je ovo prava tema za moje pitanje no zanima me slijedeće: s obzirom da planiramo drugu trudnoću, mogu li kao osoba s invaliditetom imati asisenta(supruga) na porodu s obzirom da ću opet ići na carski rez? 

mono1111
    15. Srpanj 2017. 19:47

Lunaa

Lijepi pozdrav, neznam ako je ovo prava tema za moje pitanje no zanima me slijedeće: s obzirom da planiramo drugu trudnoću, mogu li kao osoba s invaliditetom imati asisenta(supruga) na porodu s obzirom da ću opet ići na carski rez?

Luna,
    Mislim da ne. Nisam sigurna, to trebas provjeriti s bolnicom ali mislim da apsolutno nikoga ne pustaju za vrijeme carskog reza.

Jane_Doe
    16. Srpanj 2017. 13:17

mono1111

Lunaa

Luna,
    Mislim da ne. Nisam sigurna, to trebas provjeriti s bolnicom ali mislim da apsolutno nikoga ne pustaju za vrijeme carskog reza.

jedna meni bliska osoba je rodila carskim rezom I muz je bio s njom, za Rijeku govorim. ali ona je pokusala prirodno I mucila se 18 sati pa su se onda odlucili na carski, ne znam kako je ako je CR unaprijed dogovoren.

Jane_Doe
    16. Srpanj 2017. 14:56

cure, jel moguce da se nesto vec dogadja ili je to samo psiha? znaci imali smo odnose prosli vikend a O je bila po mom misljenju u ponedjeljak. jucer I danas me svako toliko lagano strecne nesto u jajniku, a sad sam mjerila temp I bila je 37.1..
    sad neznam sta da mislim hahah ta temp moze biti I id umora, al prevelika zelja je za bebicom pa se nadam da je neki znak 😂😂😂😂 znam da se mozda i psiha igra samnom..

mono1111
    16. Srpanj 2017. 16:38

Jane,
    Bolovi mogu biti prisutni radi implantacije!
    Ali realno je rano za bilo kakve simptome, osim tih bolova koji mogu def.biti znak ! A i ne mora biti, jako puno psiha igra u ovome.
    Sretno i drzim fige naravno !

Jane_Doe
    16. Srpanj 2017. 16:47

sve sta me zaboli ja vidim kao znak haha zelja je prevelika, a tesko mi je sacekat mengu. a svjesno to radim iako znam koliko ce mi biti tesko ako ipak dobijem M..
    svejedno hvala ti :) nadam se da si dobro I takodjer ti zelim svu srecu :)

Lunaa
    17. Srpanj 2017. 07:02

Jane_Doe ako slobodno pitam ta kolegica koja je rodila CR-om u Rijeci ona je osoba s invaliditetom ili ? Ja sam negdje pročitala da je isto moguće samo ne mogu pronaći na netu ponovo. 

Jane_Doe
    17. Srpanj 2017. 08:11

Lunaa

Jane_Doe ako slobodno pitam ta kolegica koja je rodila CR-om u Rijeci ona je osoba s invaliditetom ili ? Ja sam negdje pročitala da je isto moguće samo ne mogu pronaći na netu ponovo.

nije, ali su ga ipak pustili unutra. iskreno ne znam dali im je to I inace praksa ili su napravili iznimku ali mislim da bi ti najbolje bilo se raspitati direkno u rodilištima. moguce da ce I u tvom slucaju napraviti iznimku..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.