Drage cure, sljedeći tjedan trebam kod svoje ginekologice na pregled. S obzirom na to da se već mjesecima ništa ne događa, htjela bih da dečko ode na spermiogram, a ja na propuhivanje jajovoda. Ima li ovdje netko iz Splita da mi preporuči gdje privatno to mogu obaviti?
Lijepi pozdrav, neznam ako je ovo prava tema za moje pitanje no zanima me slijedeće: s obzirom da planiramo drugu trudnoću, mogu li kao osoba s invaliditetom imati asisenta(supruga) na porodu s obzirom da ću opet ići na carski rez?
Lijepi pozdrav, neznam ako je ovo prava tema za moje pitanje no zanima me slijedeće: s obzirom da planiramo drugu trudnoću, mogu li kao osoba s invaliditetom imati asisenta(supruga) na porodu s obzirom da ću opet ići na carski rez?
Luna,
Mislim da ne. Nisam sigurna, to trebas provjeriti s bolnicom ali mislim da apsolutno nikoga ne pustaju za vrijeme carskog reza.
Luna,
Mislim da ne. Nisam sigurna, to trebas provjeriti s bolnicom ali mislim da apsolutno nikoga ne pustaju za vrijeme carskog reza.
jedna meni bliska osoba je rodila carskim rezom I muz je bio s njom, za Rijeku govorim. ali ona je pokusala prirodno I mucila se 18 sati pa su se onda odlucili na carski, ne znam kako je ako je CR unaprijed dogovoren.
cure, jel moguce da se nesto vec dogadja ili je to samo psiha? znaci imali smo odnose prosli vikend a O je bila po mom misljenju u ponedjeljak. jucer I danas me svako toliko lagano strecne nesto u jajniku, a sad sam mjerila temp I bila je 37.1..
sad neznam sta da mislim hahah ta temp moze biti I id umora, al prevelika zelja je za bebicom pa se nadam da je neki znak 😂😂😂😂 znam da se mozda i psiha igra samnom..
Jane,
Bolovi mogu biti prisutni radi implantacije!
Ali realno je rano za bilo kakve simptome, osim tih bolova koji mogu def.biti znak ! A i ne mora biti, jako puno psiha igra u ovome.
Sretno i drzim fige naravno !
sve sta me zaboli ja vidim kao znak haha zelja je prevelika, a tesko mi je sacekat mengu. a svjesno to radim iako znam koliko ce mi biti tesko ako ipak dobijem M..
svejedno hvala ti :) nadam se da si dobro I takodjer ti zelim svu srecu :)
Jane_Doe ako slobodno pitam ta kolegica koja je rodila CR-om u Rijeci ona je osoba s invaliditetom ili ? Ja sam negdje pročitala da je isto moguće samo ne mogu pronaći na netu ponovo.
Jane_Doe ako slobodno pitam ta kolegica koja je rodila CR-om u Rijeci ona je osoba s invaliditetom ili ? Ja sam negdje pročitala da je isto moguće samo ne mogu pronaći na netu ponovo.
nije, ali su ga ipak pustili unutra. iskreno ne znam dali im je to I inace praksa ili su napravili iznimku ali mislim da bi ti najbolje bilo se raspitati direkno u rodilištima. moguce da ce I u tvom slucaju napraviti iznimku..
Sortiraj odgovore
Najstariji