Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mateja98
    13. Srpanj 2017. 10:20

Trazila sam ju tablete za ovulaciju i nije mi htjela dat a sama je rekla da do ovulacije nedolazi svaki mj  tako da vise neznam nista..nekako planiram da se prebacim kod nekog drugog jer ovu bas nesto ni neiteresira da mi pomogne... kada sam joj rekla da zelim ostat trudna a da neide rekla je da ima nacina nek odem na umjetnu..

• Mateja98
    13. Srpanj 2017. 10:29
    m.girl6
    13. Srpanj 2017. 10:36

O Bože dragi, ma svi ti socijalni su isti. Čast izuzecima, ali njih je jako malo. Prebaci se privatniku, ako imaš mogućnosti. Ja sam kod Ulle Marton, žena je stvarno divna osoba i hvaljeni stručnjak u svom poslu. Za nju imam samo riječi hvale. Privatnicima ti nisi samo broj, nego stvarno daju sve od sebe da ostvariš trudnoću, a ako stvarno ne ide prirodno onda je tu mpo, načina ima uvijek i ne smijemo se predavati. 

Noa 💙

• Mateja98
    13. Srpanj 2017. 10:45

Prebacit cu se negdje drugdje jer ova mi nepomaze nista, vadila sam hormone 2012 i zagubili su joj se nalazi, testesteron sam i tada imala.povisen a ona je rekla da nema naznaka na to. Pa sam ljepo drugi put kada sam isla kod nje ostavila svoje brcice i ispod na bradi mi rastu dlacice neka vidi i tada se samo smijala i rekla da ako sam mogla do sad cupat onda neka nastavim ili neka imem laserski to spalit.. eto sada sam imala mengu 6 dana trbuh me bolio uzasto a dosad nikad me nista nije boljelo pa nikad nisam ni znala kada cu dobit znala sam tek kad sam procurila.. prva dva dana je menga bila ko i inace a 4 dana neka roza sa nekim malim crnim tockicama (ni priblizno ko ugrusci) menga prosla a ja i dalje povremeno imam lagana probadanja s ljeve strane. Sada mi to nije jasno 

mono1111
    13. Srpanj 2017. 12:51

Lotus,
    Vazno da se tsh spusti ! Jesi vadila spolne hormone?? Osim progesterona??
    Matea, dobro ti je rekla Mgirl, ne pij vrkutu dok uzimas Duphastone. Po nalazu O ti ni nije bila ovaj mjesec, sigurno. Promjeni gin, nema druge.
    Cure, pazite s vrkutom ! Ona isusuje, zelim reci sprijecava plodnu sluz koja je jako vazna za oplodnju i dolazak spermija do cilja. Uz vrkutu se uzima i marulja, ali samo do O ili kapsule ulje nocurka od 1000 jedinica cca, ne manje jer nema ucinka.
    Ja kad sam pila vrkutu za vrijeme O nisam imala ni kap iscjedka i nije taj mjesec ni doslo do T, naravno i radi drugih stvari ne samo radi toga, ali svakako to igra ulogu !
    Poviseni testosteroj moze ukazivati na policisticne jajnike, ali ne znaci da ih imate. Meni su godinama govorili da imam policisticne jajnike sto nije isto kao pcos, a u biti nemam.....ako imate uredne cikluse i znate da imate dokazane O onda mislim da se ne trebate brinuti !
    Lotus, skoro zabbb...provjeri svakako prolaktin, tsh i prolaktin idu jedno s drugim, makar su potpuno dva razlicita hormona ali kad je tsh povisen, povisi se i prolaktim koji sprijecava O i otezava implantaciju.
    Isto tako, cure, kad je tsh povisen i O moze biti losija i zato je vazno spustiti tsh prije T, nije dobro ako je u ref.vrijednostima, mora biti ispod 2.5 a s terapijom bi bilo super da i nizi bude.
    Ja sam dns bila u Petrovoj, opet uzv u pon ! Endo mi je samo 6 mm, tj.stoji na 6 mm, nije se zadebljao ! Neda mi se razmisljati i zivcirati radi toga, vidjeti cu u pon ! Ali naravno, ne mogu sama protiv sebe, opet pocinjem s glupom ciklom i ananasom, nema druge :/

Tinchy_07
    13. Srpanj 2017. 15:51

Mono,za povezali sretno ponedjeljak.. 
     Nisam vadila jos  nikakve spolne hormonr, sad u 8.mj cu pitat za sve da vadim. Hvala na savjetu u svakom slučaju. Ma ja se nadam da ce mi se Tsh spustit jos s tom dozom koju pijem, a ako ne krajem 8.idem kod endokrinologa. 
    Mateja98 pa prebaci se cime prije, ne mogu vjerovat kako moze bit tako bezobrazna. 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Tinchy_07
    13. Srpanj 2017. 16:21

Mob mi sam baca prijedlog pa sad skuzila da je nerazumljivo. Sretno ponedjeljak mislila napisat 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

mono1111
    13. Srpanj 2017. 17:36

Lotus hvala !
    Svakako izvadi prolaktin !

• Mateja98
    13. Srpanj 2017. 18:33

Budem iduci tjedan promjenila gin a klamofin se smije pit uz duphaston ili ne?

mono1111
    13. Srpanj 2017. 22:25

Mateja98

Budem iduci tjedan promjenila gina klamofin se smije pit uz duphaston ili ne?

Klomifen se pije par dana na pocetku ciklusa a Duphastone se pije nakon O tako da smijes da piti isti ciklus !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.