cure, hvala na objasnjenju :)
bila sam jucer I prvo pitanje koje mi je postavio odmah s vrata je dali sam trudna, ja mu kazem da nazalost nisam pa se bio sav raznjezio jer kaze da nikad ne cuje da netko kaze nazalost 😆 uglavnom, rekao je da je sve ok I da imamo zeleno svijetlo. jedino jos papa test ako je bude ok ce me zvat.
bacajte se na posao (njegove rijeci) 😄
svima drzim fige da budu plusici uskoro 😘

Mateja98, progesteron ti je nizak, znači nemaš ovulacije svaki mj. Taj mjesec ju nisi ni imala kad si radila nalaze. Prolaktin ti je isto nizak dosta, meni je bio 325, ali to ti je hormon stresa. LH i FSH su ti ock. A di ti je TSH, to nisi vadila?? A AMH?
Mono će ti znati to bolje sve objasniti, ona je ipak stručnjak u tome.

Noa 💙
Samo ove hormone sam vadila gin je rekla da su samo ti potrebni.. sada kako pijem duphaston 14 dana zbog regulacije ciklusa i da mi se povisi progereston dali da pijem caj od vrkute ili bolje ne?
Pila sam gin za vrkutu rekla je da ne dolazi u obzir da necitam nikakave forume da su to sve laži a mene opet vucce ta vrkuta mozda bi mi pomogla :/ rekla je da hormoni nisu tako strasni i da bi uz duphaston trebala ostat trudna a ako u 3 mj neuuspijem onda da ce mi pratit svaki mj dali imam ovulaciju. Kaze nema tu brigge
Nemoj piti vrkutu ako si na lijekovima. Bolje ne miješati alternativu i tablete. To ti je moja preporuka. I ja sam isto stala sa vrkutom kad sam počela piti klomifene. I sad malo odmaram od tog čaja, hehe :))

Noa 💙
Ah ti doktori, meni je pak moja soc.gin. rekla da nek pijem vrkutu da mi ne može naštetiti, ali mi duphaston nije htjela dati nego sam otišla kod privatnice da bi mi ona prepisala klomifene i naravno kod nje je sasvim drugi tretman, jer naravno naše zdravstvo šteti na svemu i svačemu, a mi smo im samo trošak kad dođemo nešto "tražiti od njih".
Ali isto ne kužim kak te nije poslala da ideš vaditi TSH, to je hormon štitnjače i isto je jaaako bitan za ostvarivanje trudnoće.

Noa 💙
Trazila sam ju tablete za ovulaciju i nije mi htjela dat a sama je rekla da do ovulacije nedolazi svaki mj tako da vise neznam nista..nekako planiram da se prebacim kod nekog drugog jer ovu bas nesto ni neiteresira da mi pomogne... kada sam joj rekla da zelim ostat trudna a da neide rekla je da ima nacina nek odem na umjetnu..
O Bože dragi, ma svi ti socijalni su isti. Čast izuzecima, ali njih je jako malo. Prebaci se privatniku, ako imaš mogućnosti. Ja sam kod Ulle Marton, žena je stvarno divna osoba i hvaljeni stručnjak u svom poslu. Za nju imam samo riječi hvale. Privatnicima ti nisi samo broj, nego stvarno daju sve od sebe da ostvariš trudnoću, a ako stvarno ne ide prirodno onda je tu mpo, načina ima uvijek i ne smijemo se predavati.

Noa 💙
Prebacit cu se negdje drugdje jer ova mi nepomaze nista, vadila sam hormone 2012 i zagubili su joj se nalazi, testesteron sam i tada imala.povisen a ona je rekla da nema naznaka na to. Pa sam ljepo drugi put kada sam isla kod nje ostavila svoje brcice i ispod na bradi mi rastu dlacice neka vidi i tada se samo smijala i rekla da ako sam mogla do sad cupat onda neka nastavim ili neka imem laserski to spalit.. eto sada sam imala mengu 6 dana trbuh me bolio uzasto a dosad nikad me nista nije boljelo pa nikad nisam ni znala kada cu dobit znala sam tek kad sam procurila.. prva dva dana je menga bila ko i inace a 4 dana neka roza sa nekim malim crnim tockicama (ni priblizno ko ugrusci) menga prosla a ja i dalje povremeno imam lagana probadanja s ljeve strane. Sada mi to nije jasno
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji