Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    12. Srpanj 2017. 08:49

Danas je 335.6 😊😊😊😊😊i vise nego dupla :)

mono1111
    12. Srpanj 2017. 09:11

Elvira,
    Odlicna ti je betaaaa ! Ona se i mora duplati vise nego duplo, u pravilu se dupla svakih 36 do 48 h !!
    Da li ti to privatno vadis betu posto su ti nalazi odmah gotovi??
    Mgirl, 

• Elviramagistic
    12. Srpanj 2017. 09:39

Ne nego mi ginic daje uputnicu hitnu pa su mi odmah gotovi :) bas sam sretna sad..i bolovi su popustili posto vise odmaram i nije me vise toliko strah  :)

• Elviramagistic
    12. Srpanj 2017. 09:41

m.girl6

Mono draga, stvarno ne znam kaj da ti pametno kažem, osim da se što manje živciraš, jer kao što i sama kažeš nema smisla. Iskreno se nadam i držim ti najveeće fige da bude sve dobro ovaj mjesec i da možeš imati transfer.Vjerujem da si umorna od svega, ali nemoj se predati. Ti si ta koja uvijek sve bodri, savjetuje i šalje nam pozitivne misli.
    Bila sam na uzv u pon i rekla je gin da je bila O i na lijevom i desnom jajniku i da se baš lijepo sve rascvalo. Pokrili smo dane, ali ne nadam se ničemu, bilo bi to pravo čudo nakon jedne popijene kutije klomifena da uspije. Trebam dobiti 22./23.7. jer su mi se ciklusi vratili ponovno na 27,28 dana. Rekla je da ako ne dobijem 3 dana da radim test, a ako dođe ponovno kod nje po recept za klomifen i opet ista stvar ko i ovaj mjesec ciljani odnosi. Jajnici su me ubijali u pon i jučer, pogotovo desni. Nadam se da se nešto kuhalo unutra, hehe. :))
    Elvira, baš mi je drago da ti je odmah uspjelo nakon 1.ture duphastona. Ja sam htjela da to meni moja soc.gin. da jer mi je bio progesteron nizak, ali rekla je da mi ne treba. Kak se ti osjećaš? Držim isto fige da bude sve dobro.
    Da, stalno neko čekanje i strepnja. Pa pola života nam u tome prođe

Hvala ti :)) cudno mi je da ti je rekla da ti to ne treba jer progesteron je cuvar trudnoce i eto bas me je to kocilo :) meni je ginic rekao da je duphaston najblaza terapija 

mono1111
    12. Srpanj 2017. 09:44

Elviramagistic

Ne nego mi ginic daje uputnicu hitnu pa su mi odmah gotovi :) bas sam sretna sad..i bolovi su popustili posto vise odmaram i nije me vise toliko strah :)

Odlicno ! Bas mi je dragoooo ! Javljajjj sve novosti !!!!

• Elviramagistic
    12. Srpanj 2017. 09:51

Ocu..ostajem ja sa vama :)) jedva cekam daljnje plusice 😀😀😀

Sofia88
    12. Srpanj 2017. 09:55

Evo i mene napokon!!!!! Friško vjenčani 7.7. 😁 Počeli raditi na bebi sa subote na nedjelju. Na drugi plodni dan. Slijedeći odnos s ponedjeljka na utorak. Danas mi je ovulacija po kalendaru ma da po iscjetku mislim da je bila taj zadnji odnos jer osim bolova ne primjetim ništa. Mengu trebam dobiti 26. Držite fige da ne dođe 😍😘

Everything happens for a reason.

bejb23
    12. Srpanj 2017. 11:11

Ajme bas mi je drago Elvira! Cuvaj se i uzivaj sad 😘
    Mono, stvarno se nadam da ce sve biti ok i da ce transfer biti ovaj mjesec:)
    Riri, zao mi je. Evo meni se prije tri dana razvlacio krvavi iscjedak cijeli dan i nije mi pocela bas pravo. Sutra bi trebala stici. Nadam se da je bilo implatacijsko. Iako sam rekla da se necu previse nadati jer redovno zavrsim placuci. 😏

💗Baby E💗

• Elviramagistic
    12. Srpanj 2017. 12:22

Hvala.vam cure..sad cekam sa vama :) i nadam se vasim plusicima..i naravno cekam svoj prvi pregled al daleko je jos to :*

nena27
    12. Srpanj 2017. 13:05

m.girl mene su jajnici isto ubijali čak i nakon ovulacije jedno 3-4 dana sjećam se da sam taj zadnji dan sama sa sobom rekla ako me sutra bude bolilo idem kod ginekologa da vidim što je  i meni ti se s klomifenom ciklus produžio sa 27,28 na 30,31,32 dana tako da znaš 

Elvira čestitam ti 

Mono kad neće onda neće, valjda se stvarno sve treba poklopiti da bi to bilo to želim ti što manje komplikacija 

Riri a bit ovo ljeto

Sofia88, bejb sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.