Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    10. Srpanj 2017. 12:18

Elvira, takva beta cca mora biti u vrijeme ocekivane M, a tebi je to vrijeme, tako da mi se cini super ! 
    Zelim sve skolski da prodje !!!

Ja sam ok :) Nis posebno ! Sutra idem na uzv, 8 dc mi je pa ako ce endo biti ok, biti ce transfer ovaj ciklus kroz cca 10 tak dana recimo....

• Elviramagistic
    10. Srpanj 2017. 12:36

Drzim fige da ce endometrij biti super :)

• riri5
    10. Srpanj 2017. 20:04

Drage cure evo da se i ja javim nakon mjesec dana aktivnog rada nazalost danas sam.dobila vjesticu🤔znaci tocno na ocekivani dan. Nista sad ce muž ubrzo na spermiogram i tako dalje,mi se vec trudimo sedam mjeseci i nista iako moram bit iskrena ne svih sedam aktivno i 💪. Bilo je tu i prehlada i bolesti itd.elviira čestitam od srca ♡ m lady i bejb sta ima sa vama?? Mi cemo i dalje u akciju pa cemo vidjeti sta ce biti.Uglavnom treba se tu puno poklopiti stvari da.bi uspjelo,jos kaad mi.je.ginic rekao da.sam.samo jedan dan u tjednu plodna triba to pogodit💪😀
    Nadam se ovo ljeto da cemo sve dobit ➕ 😘😘

• Elviramagistic
    10. Srpanj 2017. 21:02

Riri hvala ti :) ma uspjet ce i tebi..Ja jednostavno ne vjerujem i dalje da mi je nakon prvog ciklusa Duphastona uspjelo :)
    Mono obavezno javi sutra :)

• Elviramagistic
    11. Srpanj 2017. 14:37

Mono jesi bila???

mono1111
    11. Srpanj 2017. 18:13

Hey, jesam !
    Endo mi je 6,2 mm, sto je kao ok za 8 dc, makar osobno smatram da bi on trebao biti puno deblji s obzirom koliko Estrofema pijem..no dobro.
    Ali jajnici su mi puni zutih tijela, ostali su valjda neki folikuli mali koji se nisu punktirali onda i oni su s vremenom pukli i to navodno ometa trasfer, radi previsokog progesterona....ne znam...ugl.vadila sam progesteron i u cet opet moram doci pa ce odluciti ali najvjerovatnije nece biti transfer ovaj mjesec !!! Uvijek neke komplikacije, ne znam uopce sto bi rekla !

• Elviramagistic
    11. Srpanj 2017. 22:36

A ma ne vjerujem..zao mi je ako ce biti tako ali ne gubi nadu..ja se nadam da ce ovaj mjesec biti dobitan..saljem dobre vibracije..
    Ja ujutro opet vadim betu da se vidi dal se dupla pravilno..samo nesto cekamo stalno i strepimo

mono1111
    11. Srpanj 2017. 22:59

Elvira,
    Sretno s betom i javi odmah !!!
    Necu se vise zivcirati jer nema smisla, sto bude bude, tj.kad bude, bude !
    Umorna sam stvarno vise od svega....vise me nista ne moze iznenaditi !

• Elviramagistic
    12. Srpanj 2017. 08:04

Vjerujem ti Mono..ja ti se divim jer ja sam sve zivce izgubila za tih 5 mj.a da bas nikakve velike pretrage nisam radila ni hodala okolo..nalaz mi je za pol sata pa javim..
    Gdje su druge cure?? Tko ceka odn..ne ceka vjesticu?

m.girl6
    12. Srpanj 2017. 08:29

Mono draga, stvarno ne znam kaj da ti pametno kažem, osim da se što manje živciraš, jer kao što i sama kažeš nema smisla. Iskreno se nadam i držim ti najveeće fige da bude sve dobro ovaj mjesec i da možeš imati transfer.  Vjerujem da si umorna od svega, ali nemoj se predati. Ti si ta koja uvijek sve bodri, savjetuje i šalje nam pozitivne misli. 
    Bila sam na uzv u pon i rekla je gin da je bila O i na lijevom i desnom jajniku i da se baš lijepo sve rascvalo. Pokrili smo dane, ali ne nadam se ničemu, bilo bi to pravo čudo nakon jedne popijene kutije klomifena da uspije. Trebam dobiti 22./23.7. jer su mi se ciklusi vratili ponovno na 27,28 dana. Rekla je da ako ne dobijem 3 dana da radim test, a ako dođe ponovno kod nje po recept za klomifen i opet ista stvar ko i ovaj mjesec ciljani odnosi. Jajnici su me ubijali u pon i jučer, pogotovo desni. Nadam se da se nešto kuhalo unutra, hehe. :))
    Elvira, baš mi je drago da ti je odmah uspjelo nakon 1.ture duphastona. Ja sam htjela da to meni moja soc.gin. da jer mi je bio progesteron nizak, ali rekla je da mi ne treba. Kak se ti osjećaš? Držim isto fige da bude sve dobro.
    Da, stalno neko čekanje i strepnja. Pa pola života nam u tome prođe 

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.