Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    12. Srpanj 2017. 13:34

elvira svu srecu ti zelim :D

a znaci ginic mi moze vidjeti dal je bila ovulacija? po zadnjoj M je ovulacija trebala biti 8.7. ali po mom nekom osjecaju sam je imala prekjucer..sta ce moc on vidjeti danas dali je bila? jer inace tocno znam kad je imam i imam jake bolove i jaki iscjedak, a ovaj put je to bilo nekako slabo, samo su bolovi bili puno jaci..

sljedecu M neocekujem 24.7.

Sofia88
    12. Srpanj 2017. 14:28

nena27

m.girl mene su jajnici isto ubijali čak i nakon ovulacije jedno 3-4 dana sjećam se da sam taj zadnji dan sama sa sobom rekla ako me sutra bude bolilo idem kod ginekologa da vidim što je i meni ti se s klomifenom ciklus produžio sa 27,28 na 30,31,32 dana tako da znaš

Elvira čestitam ti

Mono kad neće onda neće, valjda se stvarno sve treba poklopiti da bi to bilo to želim ti što manje komplikacija

Riri a bit ovo ljeto

Sofia88, bejb sretno

Nena27 hvala ti. Prvi put se upuštam u ovo sve. Pratim već duže vrijeme ciklus, tako da mi se taman potrefilo sada poslije svatova. 😊 Danas imam bolove u trbuhu i bolne grudi. Kažem, po kalendaru je danas ovulacija, budemo još jednom to odradili prije mora. Za vikend gibam na more, nadam stress free odmorom. 
    Želim svu sreću svima i da brzo ugledate plusiće  

Everything happens for a reason.

mono1111
    12. Srpanj 2017. 17:23

Jane,
    Ako je O bila na jajniku ce biti prisutno zuto tijelo, ako O nije bila, nece biti zutog tijela.

mina04
    12. Srpanj 2017. 18:57

Elvira cestitam od srca, svu srecu ti zelim.
    Ja sam od proslog mj na duphastonu, nadam se da ce biti uspjesno kao i kod tebe 😊
    Ja ju ne cekam 21.7 😧 jedva cekam cuti jos plusica a nadam se da ce ih biti ovog ljeta. Sretno nam zenske! 😙

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Elviramagistic
    12. Srpanj 2017. 19:25

Sretno svima :) Jane slusaj Mono jer ja se ne razumijem u to..meni je vidio na ultrazvuku ovulaciju prije nego se dogodila..znaci rekao mi je da u roku dan,dva ce biti ovulacija :)

mina04
    12. Srpanj 2017. 19:30

Jane_Doe

elvira svu srecu ti zelim :D

a znaci ginic mi moze vidjeti dal je bila ovulacija? po zadnjoj M je ovulacija trebala biti 8.7. ali po mom nekom osjecaju sam je imala prekjucer..sta ce moc on vidjeti danas dali je bila? jer inace tocno znam kad je imam i imam jake bolove i jaki iscjedak, a ovaj put je to bilo nekako slabo, samo su bolovi bili puno jaci..

sljedecu M neocekujem 24.7.

Ja sam bila na ultrazvuku u 2 mj i rekao mi je evo upravo bila sinoc. Cak i sat kaze. Vide i kad treba biti i ako je bila. 

All of God’s grace in one tiny face 💟

• riri5
    12. Srpanj 2017. 20:03

Drage cure 👭 evo da se ispričam malo sa vama..ponekad me uhvati depra jer svaki dan svi.oko meni trudni,svima uspilo odma a nijedna to nije tila itd.pa se nekad osjecam bas jadno jer me kao gledaju sazalno u smislu ajme ti jadna jos nisi🤔😑neznam sta se desava ali svakako cemo na malo detaljnije pretrage, ja stvarno imam preuredan ciklus,osjecam.ovulacije itd.a ove sve cure sta mi se stalno hvale neuredne  imale masu partnera uvik neke bakterije i bolesti asve trudne isprve,nije da.je meni krivo,ali onda se mislim pa di sam ja falila🤔🤔iako kazu netreba se nervirat i mislit o.tome ali ponekad je to jace od mene..

Tinchy_07
    12. Srpanj 2017. 20:23

Večer cure.. čitam vas već neko vrijeme, pa sam se odlučila registrirat. 
    Nisam još upućena u vaše situacije, ali uspjela sam pohvatat da je bio +. Elvira čestitke od srca. 
    Moja situacija je takva da pokušavamo oko pola godine. Ispočetka smo krenuli opušteno, desit će se, nismo se opterećivali. U međuvremenu sam radila neke nalaze jer sam se loše osjećala i otkrila da imam hashimoto. TSH je bio preko 30, sad je malo malo ispod 4,  a nastavljam pit euthyrox od 75. Kako smo to otkrili dva mjeseca nismo ni pokušavali, tako da zadnja dva ni nije bilo intenzivnog rada, sad ponovno krećemo jer je endokrinolog dao zeleno svijetlo, 
    Ovulacije prije nisam osjećala dok nisam počela pit vrkutu, sada su mi se čak stvari normalizirale.  Nabavila sam ovulacijske trakice i o bude od 14 dc do 24. Jedino me muči smeđkasti iscjedak koji se vuče dva tri dana do m i nakon.  Početkom 8.mjeseca sam naručena kod ginekologice i iskreno bojim se radit nalaze, Znam da ih treba napravit, ali opet.. 
    Divim se svakoj od vas, jer pročitala sam koliko toga ste prošle i s kakvim dijagnozama se trebate nosit. Svima nam želim da ugledamo svoj + čim prije

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Minna
    12. Srpanj 2017. 20:38

Pozdrav cure
    Elvira cestitam!!!
    Sretno i uzivaj!
    Nisam se javljala jer sma odlucila u glavi napravit pauzu.
    Znaci radimo bebu od 1.mjeseca, s tim da je ovo 8. Ciklus ( ciklusi su mi kratki, pa imam katkad u jednom mjesecu dvije O ili dvaput mengu)
    Bika sam kod ginekologa na konzultacijama,
    Poludila sam!!!!
    Rekao je da nista necemo zasad radit( ja i muz nismo bas tako mladi)
    Sutra, napokon, u betu (pvt) na spermiogram....
    Na svoju ruku, a on, kreten( doktor) mi cak nije ni briseve htio napravit
    (Papu sam radila u 2.mj kad sam mu i rekla da radimi bebu, tada tek mjesec dana i ako se mene pita, cim je to cuo, tada mi je vec trebao napravit briseve)
    Jako sam ljuta..pa cas uplakana...pa cas prestrasena
    Ono sto sam mogla, narucit se pvt na konzultacije, krajem 7.og mjeseca
    Veliki pozdrav svima
    P.s. momo drago mi je zbog tebe...i drzim fige...

mono1111
    12. Srpanj 2017. 22:19

Cure,
    Ginekolog moze vidjeti velicinu folikula koje se upravo sprema prsnuti...ali kad vidi zuto tijelo koje nastaje nakon O mislim da ne moze tocno reci kad je O bila, jedino ako bas idete na folikulometrije pa cca zna kad ce vam biti O po velicini folikula.
    Lotus, tsh ti mora biti prije T ispod 2.5, tj.uz terapiju i.jos nizi. Jos uvijek spustate tsh?? Provjeri progesteron, puno puta dolazi do smedjeg iscjedka prije M radi manjka progesterona.
    Minna, katastrofa ! Uopce ne znam sto bi rekla za gin. Promjeni ga !
    Trebao ti je napraviti briseve, ali naravno da stede na apsolutno svemu, zasto uopce i placamo zdravstveno, a kamoli dopunsko??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.