Mono hvala ti na odgovoru. Tsh snizavam i dalje, ali mi nisu povećali dozu jer mi je ft4 na gornjoj granici pa kazu da bolje da nastavim piti 75 pa u slučaju trudnoće da mi korigiraju. I da ako sam u tri mjeseca sa 31 spustila na 4 da i terapija od 75 stigne jos spustit. Sada dali je to istina vidjet cemo.
To za nizak progesteron sam i sama pomislila citajuci forum. Svakako kad odem kod ginekologa budem pitala. Treba jos koje hormone izvadit?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Upravo sam htjela reci isto sta i mono..mozda imate uredne cikluse(i ja sam ih imala) i nisam imala iscjedak par dana prije menstruacije a ipak sam imala nizak progesteron i eto nakon jedne terapije duphastona zatrudnila..Tako da cure obavezno to provjerite jer ni mojem ginicu nije bilo jasno sta nas koci..ovulaciju je vidio nemam pcos sve uredno i onda me poslao da provjerimo progesteron..zelom vam svima da cim prije ugledate plusice :*
Meni je ginekolog rekao da mi jajnici nalikuju policisticnima. Ima to kakve veze? Svakako budem pitala za sve to.
Lijepo je cut da ima netko s pozitivnim iskustvom na terapiju, to nama ostalima svakako daje nadu
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
cure, hvala na objasnjenju :)
bila sam jucer I prvo pitanje koje mi je postavio odmah s vrata je dali sam trudna, ja mu kazem da nazalost nisam pa se bio sav raznjezio jer kaze da nikad ne cuje da netko kaze nazalost 😆 uglavnom, rekao je da je sve ok I da imamo zeleno svijetlo. jedino jos papa test ako je bude ok ce me zvat.
bacajte se na posao (njegove rijeci) 😄
svima drzim fige da budu plusici uskoro 😘
Mateja98, progesteron ti je nizak, znači nemaš ovulacije svaki mj. Taj mjesec ju nisi ni imala kad si radila nalaze. Prolaktin ti je isto nizak dosta, meni je bio 325, ali to ti je hormon stresa. LH i FSH su ti ock. A di ti je TSH, to nisi vadila?? A AMH?
Mono će ti znati to bolje sve objasniti, ona je ipak stručnjak u tome.
Noa 💙
Samo ove hormone sam vadila gin je rekla da su samo ti potrebni.. sada kako pijem duphaston 14 dana zbog regulacije ciklusa i da mi se povisi progereston dali da pijem caj od vrkute ili bolje ne?
Pila sam gin za vrkutu rekla je da ne dolazi u obzir da necitam nikakave forume da su to sve laži a mene opet vucce ta vrkuta mozda bi mi pomogla :/ rekla je da hormoni nisu tako strasni i da bi uz duphaston trebala ostat trudna a ako u 3 mj neuuspijem onda da ce mi pratit svaki mj dali imam ovulaciju. Kaze nema tu brigge
Nemoj piti vrkutu ako si na lijekovima. Bolje ne miješati alternativu i tablete. To ti je moja preporuka. I ja sam isto stala sa vrkutom kad sam počela piti klomifene. I sad malo odmaram od tog čaja, hehe :))
Noa 💙
Ah ti doktori, meni je pak moja soc.gin. rekla da nek pijem vrkutu da mi ne može naštetiti, ali mi duphaston nije htjela dati nego sam otišla kod privatnice da bi mi ona prepisala klomifene i naravno kod nje je sasvim drugi tretman, jer naravno naše zdravstvo šteti na svemu i svačemu, a mi smo im samo trošak kad dođemo nešto "tražiti od njih".
Ali isto ne kužim kak te nije poslala da ideš vaditi TSH, to je hormon štitnjače i isto je jaaako bitan za ostvarivanje trudnoće.
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji