Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    10. Srpanj 2017. 08:41

Cureee,beta je 142.1  :))))

baarbaraa29
    10. Srpanj 2017. 09:10

Elviramagistic

Cureee,beta je 142.1 :))))

cestitke Elvira!! Uspjeli ste!
    Opet je laganini krenulo pa nek tako i nastavi!

M.girl 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Elviramagistic
    10. Srpanj 2017. 09:11

Hvala..presretna sam..samo da bude sve dobro :*

mono1111
    10. Srpanj 2017. 09:22

Elviramagistic

Hvala..presretna sam..samo da bude sve dobro :*

Elvira,
    Super ! Ponavljas li betu??? Cestitkeee !!!!!!!! 

• Elviramagistic
    10. Srpanj 2017. 09:31

Mono ne znam jos nista..popodne idem do ginica sa nalazom pa ce me onda uputiti dalje :)))hvalaa ti..nadam  se da je to ok beta s tim da mi je nekih 12-14 dana od ovulacije ako ne i manje  )

10. Srpanj 2017. 10:09

Elvira, super! Drago mi je!
    m.girl, polako sve se to da riješiti. Mislim da ovdje ima puno sličnih priča sa sretnim ishodom. Mi isto planiramo sljedeće godine, ako nam do tada ne uspije, na mpo.
    Meni je kompletna krvna slika sve ok.
    Dečko nije išao ni na kakve pretrage. Još ćemo pričekati koji mjesec, tj. truditi se i dalje.
    Mono, kako si ti?

Jane_Doe
    10. Srpanj 2017. 10:29

Elvira cestitam od srca :)

htjela sam ti samo reci da su ti bolovi sasvim normalni, i  ja sam ih imala u prvoj T. A nisam ni znala da sam trudna pa sam mislila da stize M. samo opusteno i uzivaj u trudnoci, zelim ti svu srecu :D

mi smo cekali da M prodje pa smo se polako bacili na posao, pokrili smo plodne dane, a od jutros imam bolove sto znaci da imam ovulaciju pa cemo valjda pokrit i danasnji dan :D

s obzirom da smo imali nevidjenu srecu pa sam prvi put ostala trudna iz prve (skoro), nekako sam skroz opustena i nigdje mi se ne zuri iako ovaj put bas pratim plodne dane..

u svakom slucaju sretno svima, a posebno curama koje su na ovoj temi vec duze :*

m.girl6
    10. Srpanj 2017. 10:39

Elvira, jeeeeej. Baš mi je drago zbog tebe!! Bit će sve dobro.   
    Daaa opet ću plusići počeli polako stizati, baš lijepo, tak i treba. Ipak će ljeto donijeti svoje. 
    Grazia, ima nas tu dosta sa sličnim problemima, ali sve je rješivo na ovaj ili onaj način, nebitno. Bitno je samo da mi svoju malu mrvu imamo u rukama. 
    Pričekajte još malo pa krenite dalje na pretrage (moja preporuka) jer meni je naizgled kod socijalne gin isto bilo sve super, od uzv-a do drugih pretraga, a kad se malo dublje počelo čačkati kod privatne gin. onda vidiš da ima puno stvari koje te zezaju, sitnih ili većih ali ti ne daju da zatrudniš. I dečko obavezno na spermiogram. 
    Uglavnom sretno svima drage moje!!!! 

Noa 💙

bejb23
    10. Srpanj 2017. 11:06

Elviramagistic

Cureee,beta je 142.1 :))))

Cestitaaaam! Zelim ti urednu i skolsku trudnocu ! 😘❤

💗Baby E💗

• Elviramagistic
    10. Srpanj 2017. 11:08

Hvalaaaa vam svima 😀😀😀😀 cekam i vase plusice 😙😙😙😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.