Pij vrkutu, zasto ne. Samo ne za vrijeme terapije,odnosno duphastona ili klomifena. Kupi i maca prah pa smuti i sebi i dragome, ne moze nastetiti nikako.
Noa 💙
Držim fige da uspijete vi i svi mi koji smo još uvijek na ovoj temi.
Kao sto je rekla i barbara,,trebamo malo uživati u ljetu i opustiti se i možda nas na jesen bude manje na ovoj temi, hehe. :))
Nama starima (Mono,nena,barbara,wannababysomuch )
Noa 💙
m.girl6, kakvi su vam bili nalazi? Idete li na mpo?
mono, tsh mi je 3.225. Kada je doktorica gledala nalaz hormona, rekla je da je sve ok. Nije me upozorila na tsh. E sad sam baš zbunjena. Ali za tjedan dana idem na pregled pa ću je pitati.
Ja nemam svaki mj O, tak da mi je progesteron bio jako nizak, ovo ostalo sve ock, spolni hormoni, stitnhaca i amh, a muz mi ima oligoteratozospermiju. Vec 3 mjeseca uzima vitamine i maca prah i sad je presao na profertil kapsule. Nadam se da mu se bar malo poboljsao nalaz, idemo raditi drugi sp tek nakon popijenih profertila. Sad sam ovaj ciklus bila na propuhivanju jajnika i proslo je ock i uzimala sam klomifen za poticanje O. Sutra idem opet na uzv da se vide folikuli. Gin mi je rekla da cemo 3 mjeseca probati sa klomifenima, a ako se nista nece dogoditi idemo na mpo. I da, ja jos pijem aspinin protect, pausa kapsule jer mi fali estrogena i folnu. Ugl, sve po malo nas zajee... i to ti je u konacnici to da ne mozes ostati T. I jos zbog saprofita u mokraci sam pila azitromicin antibiotik 3 dana. Ali ne predajemo se, vjerujemo da ce sve biti dobro.
Po meni ti je tsh malo visok, jer kao sto i mono kaze treba biti ispod 2,5.
Jeste vi radili kakve pretrage osim spolnih hormona? Muz/decko spermiogram? Krvna slika?
Noa 💙
Elvira,
Mislim da su normalna probadanja i bolovi u ranoj T, meni je drugi put bilo tako...probudila bi se po noci u uzasnim bolovima...i to je bas bilo u 4 tt negdje, kao i ti...i onda je u 5 stalo, nije me vise bolilo...kupi si mg od 375 mg i pij to, to je za opustanje misica i trebalo bi pomoci...odmaraj sto vise mozes...sretno sutra s betom ! Javi kolika je cim dobijes nalaze !!!
Grazia, e ne znam sto bi rekla...ali puno ginekologa uopce nema pojma o tome...i moj bivsi mi je rekao dok je god u ref.vrijednostima da je ok, e pa nije !!! Citala sam puno o tome, bas je provedeno istrazivanje koje kaze da osobe kojima je tsh bio iznad 2.5 u prvih12 tt, tj.prije T imale su vece sanse za ranim spontanim....progooglaj malo!
Puno cura valjda ni ne vadi tsh...nit ne zna sto je to, ali ja bi svakako otisla kod endokrinologa ili specijalista nuklearne medicine, ne bi nista prepustala slucaju....sretno u svakom slucaju !
Mgirl,
Hvala ti Mono..malo si mr umirila mada sad mi je vec puno bolje ali i jucer i danas cijeli dan imam osjecaj kao pred menstruaciju i probadanja i cudan osjecaj ali ne ugodan..nadam se da je to normalno..sreca pa nr krvarim..javim sutra obavezno..hvala vam cure :*
Elvira,tako je i meni biloba evo me sad u 16tt,svaki cas sam mislila da cu dobiti,ne brigaj—normalno je!
Hvala ti suza..mene brine jer me bas zna boljeti..ali kada mirujem onda je bolje..jutro je blizu pa se nadam da ce sve biti ok :)
Nadam se da ce biti. Javi Elvira. 😘
Evo meni danas malo krvavog iscjetka ide. Cekam cijeli dan da krene kako spada ali nikako. 13.sam trebala dobiti... :/
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji