Jucer navecer sam napravila first sign jer nisam mogla cekati i tanka blijedo roza je i danas ujutro sam napravila s ebaya i tamo se bolje vidi :) mislim da je to to cure..preuzbudena sam..jos sam si jedan first sign pustila za sutra ujutro :)
Na slikama se ne vidi najbolje ali mislim da cete vidjeti razliku..gornji su sa ebaya..slikani u cetvrtak prvi a zadnji danas ujutro a donji first sign u cetvrtak ujutro i jucer navecer :)
Na slikama se ne vidi najbolje ali mislim da cete vidjeti razliku..gornji su sa ebaya..slikani u cetvrtak prvi a zadnji danas ujutro a donji first sign u cetvrtak ujutro i jucer navecer :)
Te s ebaya ignoriraj !! Meni uopce nisu pokazali !!!! A beta je bila onak preko 200.
Jejjj Elviraaa !!! Cestitam !!!!! Bas mi je drago zbog tebee ! Sad samo da sve prodje uredno i skolski, to je najvaznijeeee !
Elvira,
Zelim reci da i to sto su s ebaya pokazali jako slabo nema vezee....meni nisu uopce pokazali a beta je bila oko 200....da ne ispadne krivo to sto sam napisala...
Ali vidi se i crta s ebaya tako da vjerujem da je to to !
Ali na first signu vidim crtu i to je to !!!
Hvala vam cure ali u pon.kad dode nalaz od bete onda cu bas bas povjerovati u to :))
Mono shvatila sam sta si htjela reci zato sam i sretna da mi kaze i na tim trakicama mada se na slici ne vidi..mene zanima kolika bi mi trebala biti beta da znam si sama nalaz ocitati.
Abrakadabra jos uvijek imam osjecaj da cu dobiti i znam imati ko grceve u maternici, a razlog zasto sam tako rano radila test je taj da sam se dvije noci probudila zbog zgaravice,jedan dan sam bila uzasno pospana a to jutro kad sam se odlucila za test mi se uzasno vrtjelo
Mono, drzim palceve da sve bude u najboljem redu !!! :)) Javi kako je proslo 😘
Abrakadabra, i mene bas bole grudi, desni jajnik me zicne tu i tamo, a vrtoglavice i mucninu pripisujem vrucinama. 😏
Elvira bas mi je dragooo!!!! :) Nek bude uredna i skolska. Javljaj dalje! 😘😘😘😘😘😘💖
Gdje mi je Mlady? :)
💗Baby E💗
Pozdrav curke, ttebam savjete od negog tko je u istoj situaciji, mi koje pokusavamo. Okolo mene mi svi govore opusti se, uzivaj i doci ce al znate i same da si nemozemo pomoci 😒
Od proslog mj pijem duphaston jer mi se poremetio ciklus. 30.6 mi je zavrsila a vec 1.7 sam imala jako puno sluzi, i ubijao me lijevi jajnik. 3 dana jedva sam mogla sjesti. Jel moguce da O bude odmah poslije M? Lh trakica je bila tamnija tih dana a jucer kad bi "trebala biti O nije je bilo. Pokrili smo sve dane poslije M. Vec 2 dana me ubijaju grudi i bradavice, ne znam jel prerano za taj simptom? Iako tako su me bolile samo kad sam prvi put bila trudna(nazalost missed ab). Oprostite mi na dugom postu..nadam se da cemo SVE uskoro ugledati +, molim se za to ☺
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji