Zdravo zene.Evo ja upravo sa pregleda uz odličan,papa test aBd u augustu gotov.dobila folnu 2 kutije.ja sretna,i udri na posao hehe.Lp :-* ♥♡
Elvira,
Mislim da je to to !
Javiii sutra obaveznooo !!
Drzim figeeeeeeee
Jaoo...nadam se iskreno..i znam da ce mi biti bed ako nije jer sam se stvarno ufurala da je😗 u pon.vadim i betu po nalogu ginica pa cu znati 100 posto
Jaoo…nadam se iskreno..i znam da ce mi biti bed ako nije jer sam se stvarno ufurala da je😗 u pon.vadim i betu po nalogu ginica pa cu znati 100 posto
Sretnoooo i javiiii
Elvira, nadam se da jeee :))
Sreetno i javi 😚😚😚😚😚
Meni ne treba stici 13og... trudili se jesmo a sada :)
Tko jos odbrojava? :)
💗Baby E💗
Sreetno i javi 😚😚😚😚😚
Meni ne treba stici 13og… trudili se jesmo a sada :)
Drzm figeee !
Sreetno i javi 😚😚😚😚😚
Drzm figeee !
Hvala Mono. Kako si mi ti? :)
💗Baby E💗
Sreetno i javi 😚😚😚😚😚
Drzm figeee !
Hvala Mono. Kako si mi ti? :)
A evo...ok sam. Trebala bi ovaj mjesec na transfer ici, dns mi je 4 dc, u uto idem na prvi uzv pa se nadam da ce endometrij biti ok....
Pozzz svima
Koliko je moguce da se trudnoca uhvati od prvog puta?
Zadnja M 6.6-9.6. (31-32 dana) Ovulacija je bila 22.6. a odnos smo imali 2 dana prije ovulacije. Nakon nekih 10ak dana se javila bol u donjem djelu leda i probadanje u jajnicima. Bol u ledima je i dalje prisutna ali ne jaka. Probadanje u jajnicima nemam. Kasni mi 2 dana.
Neke simptome bas i nemam osim izostanaka M i tu bol u ledima i umor. I sad pijem kavu kao i svako jutro i normalno uz kavu 2 cigarete i ispovracam se.
Malo me strah napravit test ili otici na pregled jer u 2mj. sam imala vanmatericnu. Hvala vam na odg
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Meni(ne)treba doc 12-tog.Dva dana su me dosta grudi boljele cak mi je sve smetalo.Vrtoglavicu tu i tamo....mozda od ovih vrucina.Budemo vidjeli....Drzim svima fige 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji