Bok drage cure! Nije me bilo neko vrijeme na forumu, sada sam opet s vama. Kod mene još ništa, pokušavamo 4 ciklusa u prekidima, ali polako. Doduše, već sam prošla 30 godina i s vremenom se sve više brinem. Danas mi je 27 dan od zadnje menstruacije, trebala bi stići za 2 dana, ali se nadam da neće. Nemam nikakve simptome, osim blagu povremenu bol u desnom jajniku, tako da mislim da uskoro treba stići.
Inače vas pratim i želim vam svima pozitivan test! :-)
Nego, zanima me nešto, naime, netko je spomenuo da mu je ginekolog rekao na pregledu da je bila ovulacija. Dakle, je li to moguće vidjeti na pregledu? Nisam sigurna je li kod mene bila ovulacija. Probala sam s lh trakicama i jednom je pokazalo.
Također sam prije nekoliko mjeseci obavila testiranja...vadila hormone i briseve i sve je ok. E sad, ne znam kada bih opet sve to trebala provjeravati. Ginekologica je rekla da su nalazi savršeni i da si damo vremena od godinu dana pa da možemo pokušati, ukoliko ne uspije, s mpo.
Meni je na ultrazvuku bila vidljiva ovulacija tako da mozr vidjeti odn i mora vidjeti :)
Meni je na ultrazvuku bila vidljiva ovulacija tako da mozr vidjeti odn i mora vidjeti :)
Hvala Elviramagistic na odgovoru. Koliko dugo se vi trudite?
Elvira,
Ja vidim sjenu ! Koji ti je to donji test?? S Ebaya ili first sign??
Daj me podsjeti koji ti je dc??
S ebaya meni uopce nije pokazao, a vec mi je kasnila M.
Ali ove trakice me nikad, ali nikad nisune prevarile, tako da ja stvarno mislim da si T !!!
Ponovi sutra test, kupi gravignost mini, i ponovi s jutarnjim urinom ali ja mislim da je to to !
:))))jejjjjjjjjjjjj
Na uzv se vidi zuto tijelo koje nastaje nakon O, tako da se zuto tijelo vidi na jajniku i po tome se vidi da li je O bila ili ne.
Ovaj deblji test di se jace vidi je first sign test kupljen u bipi a ovaj tanki prvi je ebay..htjela sam kupiti gravidnost mini ali nemaju u ljekarni pa sam opet kupila taj first sign pa cu sutra ujutro ponoviti..ne zelim se bas veseliti previse al cinjenica je da nikad nisam vidjela ni sjenu ni nis.. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji