Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zbunjena30
    05. Srpanj 2017. 13:21

mono1111

Zbunjena,
    Odi onda na uzv u pon ili kad vec ides i vise ce ti reci tvoj ginekolog.
    Sretnoooo !

Hvala. Zvala sam ga jer ja nemogu cekat do pon. Rekao je da je malo povisen testosteron uredan nalaz, to sto je prolaktin malo povisen nebi trebao biti zdravstveni problem nego vjerojatno stres. Tako da je rekao i da nalaze pokazem dr.opce prakse.

• Zbunjena30
    05. Srpanj 2017. 13:26

m.girl6

Meni moja gin nije ništa govorila da nemamo odnose za vrijeme klomifena. Valjda će mi danas raditi i uzv prije ili nakoh hsg-a.

Ajd javi sto ti je rekla danas. Kako ja obicno kasno palim sad tek shvacam da je moj dr.malo kontradiktoran- nepomogne Klomifen bas, al nemojte imat odnosne zbog moguce viseplodne trudnoce.... o Bozeeee....

nena27
    05. Srpanj 2017. 13:48

m.girl ja nisam imala odnose dok sam pila klomifen tek smo imali nakon ultrazvuka znači 11dc ili 12dc, a hsg se radi do 10dc mislim poslije ne

• Lolypop
    05. Srpanj 2017. 14:38

Hvala ti mono...nikad nisam obraćala pažnju na takve stvari a sada me sve zanima od kad priželjkujemo trudnoću

m.girl6
    05. Srpanj 2017. 23:36

Hsg prosao super, malo je bolilo dok je gurala cijev ali to je nista naspram mojih bolnih mengi. U petak obavezno odnos, a u pon kod nje na folikulometriju. I meni je danas bio 10.dc. 
    Pratit cu ja i sa trakicama da bas vidim kad bude pozitivna. Dobila sam antibiotik za bakterije u mokraci, aspirin 100mg i pausa tablete umjesto estrofema. To sve sam pocela piti pa cemo vidjeti. Sto sitnica sa mnom i u konacnici bez O, ali sve je rjesivo. Ukoliko do 10.mj se nista ne dogodi idemo na mpo. 

Noa 💙

baarbaraa29
    06. Srpanj 2017. 12:01

M.girl odlicno da ti je hsg prosao tako dobro! Bas mi je drago da nemas trauma od njega!  Jedan pregled manje! Nadam se da ces do 10.mj.i zaboraviti na sve te preglede i tabletice!!

Ja vam se moram pojadat!
    Drugi put ikad sam pomislila da je to to! Iako taj prvi put ipak nije bilo kao sada pa sam si bas pustila ponadat se! Luda ja!!
    Znam da se nema sta pametno reci, bit ce, ali eto. Nikom nisam spominjala dok sam se nadala, pa ni muzu, sad sam samo njemu rekla i evo vama.
    Dat cu si luksuza danas tugovat, a sutra opet ispocetka!
    Drz te mi se i uzivajte u ljetu! 🌞🍸

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

suza4
    06. Srpanj 2017. 14:18

Evo da se i ja javim ..nadam se da me niste zaboravile :-) Ja vas citam svaki dan da vidim ima li kakvih novosti.Ja sam evo u 15 tjednu,sve ok zasad,nemam nikakvih tegoba,bebica se razvija...:-) 17.7 idemo na 4D uzv,da vidimo sve od—do i da saznamo hocemo li dobiti bracu ili seku.Svima vam zelim da sto prije ugledate svoje male ali velike +...::-)

mono1111
    06. Srpanj 2017. 15:21

Barbara,
    I ti se odmori u ljetu i uzivajjjj !!!!
    Suza, drago mi je da je sve ok !!!!! Neka tako i ostane !!! Uzivajjjj

• Mateja98
    06. Srpanj 2017. 17:54

Pozz. Ovako imam 23 godine i planiram trudnocu od 20 godina ali neide nikako i jako sam ocajna vise  imam neredovite menstruacije oduvjek, ciste za koje gin kaze da nije strasno jer nisu policisticni, hormoni prolaktin i progesteron su mi snizeni a testesteron mi je malo povisem normalna granica 1.9 ja imam 2.2. Pijem od proslog mjeseca duphaston od zadnjeg dana cikluna dvanajsti pocinjem pit svaki dan dvije tablete tako 14 dana da bi mi se progereston povisio jer on sriti i odrzava trudnocu. Zanima me dali netko ima iskustva s duphastonom i vrkutom? Citala sam da pomaze kod zaceca a nisam sigurno.dali bi pocela pit duphaston i vrkutu da.mi nebi nastetilo.. Molim vas ako netko ima iskustva ili bilo kakav savjet nek mi pomogne

• Elviramagistic
    06. Srpanj 2017. 19:41

Ja sam ovaj ciklus pila duphaston od 16 do 25 dc po 2 tablete dnevno zbog snizenog progesterona i "lijenih jajnika" a sad cemo vidjeti..cekam dal cu procuriti ili necu..nekako ne vjerujem da bi u oevom ciklusu vec uspjelo ali nada umire zadnja..danas sam ujutro radila test i pokazala mi se samo mala sjena a u to ne vjerujem bas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.