Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rita
    06. Srpanj 2017. 21:48

ja također pokušavam ali nikako....povećan prolaktin zbog uzimanja terapije antipsihotika :(
    Sretno svima

mono1111
    06. Srpanj 2017. 21:50

Elviramagistic

Ja sam ovaj ciklus pila duphaston od 16 do 25 dc po 2 tablete dnevno zbog snizenog progesterona i "lijenih jajnika" a sad cemo vidjeti..cekam dal cu procuriti ili necu..nekako ne vjerujem da bi u oevom ciklusu vec uspjelo ali nada umire zadnja..danas sam ujutro radila test i pokazala mi se samo mala sjena a u to ne vjerujem bas

Koji si test radila?? I posalji sliku!

mono1111
    06. Srpanj 2017. 21:54

Cure,
    Ako vam je prolaktin povisen, i imate neredovite menstruacije trebate posjetiti endokrinologa koji ce vam mozda uvesti terapiju za sniuavanje prolaktina jer poviseni prolaktin ometa implantaciju i zna izostati O.
    Ja sam imala jako neredovite cikluse dok mi nije uvedena terapija Bromergonom i ciklusi su mi super sada ! Nikad ne kasne i tocno znam kad je O.
    Poviseni prolaktin moze povisiti i tsh, ta dva hormona su na neki nacin povezani pa svakako provjeravajte i tsh te ako je visi od 2.5 makar nisu tolike ref.vrijednosti trebate takodjer terapiju prije T !

nena27
    06. Srpanj 2017. 22:24

Kod mene jos nista ni simptoma a ni M. Danas mi je 28dc

• Elviramagistic
    06. Srpanj 2017. 22:44

Radila sam first sign i sad navecer jedan sa ebaya..moram se jako zagledati u njega ali ja vidim sjenu i na jednom i na drugom..nisam ih bacila pa ujutro poslikam ako ce se vidjeti preko kamere na mob.

• Elviramagistic
    06. Srpanj 2017. 23:12

Eto..ne znam dal cete vidjeti sto..ovaj deblji je first sign

• Elviramagistic
    06. Srpanj 2017. 23:13

Jedino za sta se drzim je da dosad kad sam i za sat ili dva znala pogledati nikad se nista nije vidjelo a vjerujte mi nema pod kojim svjetlom nisam gledala..a tu sad vidim

suza4
    07. Srpanj 2017. 00:18

Elviramagistic

Jedino za sta se drzim je da dosad kad sam i za sat ili dva znala pogledati nikad se nista nije vidjelo a vjerujte mi nema pod kojim svjetlom nisam gledala..a tu sad vidim

I ja vodim na ovom desnom testu :-)

suza4
    07. Srpanj 2017. 00:19

suza4

Elviramagistic

I ja vodim na ovom desnom testu :-)

*vidim

nena27
    07. Srpanj 2017. 07:48

Pa je da nadzire se,  nadam se da si trudna :)))))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.