ja također pokušavam ali nikako....povećan prolaktin zbog uzimanja terapije antipsihotika :(
Sretno svima
Ja sam ovaj ciklus pila duphaston od 16 do 25 dc po 2 tablete dnevno zbog snizenog progesterona i "lijenih jajnika" a sad cemo vidjeti..cekam dal cu procuriti ili necu..nekako ne vjerujem da bi u oevom ciklusu vec uspjelo ali nada umire zadnja..danas sam ujutro radila test i pokazala mi se samo mala sjena a u to ne vjerujem bas
Koji si test radila?? I posalji sliku!
Cure,
Ako vam je prolaktin povisen, i imate neredovite menstruacije trebate posjetiti endokrinologa koji ce vam mozda uvesti terapiju za sniuavanje prolaktina jer poviseni prolaktin ometa implantaciju i zna izostati O.
Ja sam imala jako neredovite cikluse dok mi nije uvedena terapija Bromergonom i ciklusi su mi super sada ! Nikad ne kasne i tocno znam kad je O.
Poviseni prolaktin moze povisiti i tsh, ta dva hormona su na neki nacin povezani pa svakako provjeravajte i tsh te ako je visi od 2.5 makar nisu tolike ref.vrijednosti trebate takodjer terapiju prije T !
Radila sam first sign i sad navecer jedan sa ebaya..moram se jako zagledati u njega ali ja vidim sjenu i na jednom i na drugom..nisam ih bacila pa ujutro poslikam ako ce se vidjeti preko kamere na mob.
Jedino za sta se drzim je da dosad kad sam i za sat ili dva znala pogledati nikad se nista nije vidjelo a vjerujte mi nema pod kojim svjetlom nisam gledala..a tu sad vidim
Jedino za sta se drzim je da dosad kad sam i za sat ili dva znala pogledati nikad se nista nije vidjelo a vjerujte mi nema pod kojim svjetlom nisam gledala..a tu sad vidim
I ja vodim na ovom desnom testu :-)
I ja vodim na ovom desnom testu :-)
*vidim
Sortiraj odgovore
Najstariji