Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    01. Srpanj 2017. 16:26

Ne ulazim u njezinu struku, zena je strucnjak u svom podrucju tako da zna kaj radi. A ionako svaki doktor ima svoj nacin, tako da..
    Gle, znam da cemo morati imati ciljani odnos kako bi doslo do zeljene trudnoce, inace nista od bebe. Ali stvarno bi sve napravili da dobijemo dijete, tak da cemo i to prezivjeti. Vjerujem da ubije sexualnu zelju,ali ako je to jedini nacin pretrpit cemo. 
    Nena,koliko si ti dugo pila klomifen? 

Noa 💙

nena27
    01. Srpanj 2017. 16:57

3 ciklusa, ma nije ni meni baš imalo smisla kog ovog moga što sam prvo pila klomifen a onda poslije me poslao na propuhivanje, mislim ako je već nešto zaštopano valjda to prvo treba rješit pa onda štimat ovulacije. Kod mene su hvala Bogu bile prisutne stalno jedini problem mi je izgleda tsh

m.girl6
    01. Srpanj 2017. 17:13

Ah svakoga nesto muci, meni su svi hormoni dobri, ali me muce ti anovulacijski ciklusi. Nadam se da ce pomoci klomifen i to propuhivanje. Necu se previse nadati da se ne razocaramo.. 
    Jel ti pijes kakvu terapiju za tsh? 

Noa 💙

wannababysomuch
    01. Srpanj 2017. 17:26

Mgirl.. i ja sam vam tu medu starijima al me nema bas cesto.. 😂😂 
    Ma ja sam to pratila svasta nesto. Al sad mi se neda. Necu nista vise pratit. Sad imamo uređivanje kuće pa se neću zamarat s tim svim.. nego spremit sve da imam kam s bebacem kad dode.. a kasnije cemo na pretrage. Jos ima vremena. 😊

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

mono1111
    01. Srpanj 2017. 18:19

Ja sam uvijek imala ciljani odnos i pratila trakicama obavezno !
    Nije mi to toliko bilo stresno jer smo znali zasto to tako radimo ! 

Bubi555
    01. Srpanj 2017. 22:53

Drage moje, moze jedno pitanje... Smije li se u trudnoći piti čaj od maticnjaka tj melise? Strasno me muči ta nesanica i ne mogu vise bez spavanja preko noći... Googlala sam i jako malo o tome piše, a to sitno sto sam nasla pise da je dobro to piti. Kod ginekologa sam tek za nekih 10 dana prvi put... 

m.girl6
    01. Srpanj 2017. 23:13

Wannababysomuch sory i ti si među nama starima, hehe. :)
    Upravo to, znas zasto to radis tak da nije takav bed. Sve za bebu! :))

Noa 💙

• Zbunjena30
    02. Srpanj 2017. 01:41

m.girl6  ja cekam da dobijem M pa da krenem piti Klomifen, i da izvadim hormone. Kasni mi M jedan dan, zasad nemam uopce simptoma da cu je dobiti. Ne radujem se uopce jer nemam znakova ni za T. Presjecalo me nesto u desnom jajniku prije cca 10 dana, al mislim da sam se prehladila jer sam se prije toga kupala u moru, a nije bas bilo toplo...

m.girl6
    02. Srpanj 2017. 09:30

Super za klomifen zbunjena30, nadam se da ce ti pomoci odmah u prvom ciklusu. :)

Noa 💙

mono1111
    02. Srpanj 2017. 12:03

Bubi,
    Ne znam za caj.
    Mozda bolje ne dok ne pitas ginekologa.
    Mislim vjerovatno od te jedne salice ti nista nece biti ali opet...za svaki slucaj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.