Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    28. Lipanj 2017. 11:32

Bubi cestiiiitam!!!!!! 😊😘

💗Baby E💗

• Zbunjena30
    28. Lipanj 2017. 13:15

Elviramagistic

Bubiii cestitam :)))))
    Zbunjena moja prijateljica je pila klomifen u obje trudnoce i za obje je odmah prvi mj.ostala trudna :) drzim fige da ce i kod tebe biti tako :)
    Ja sada pijem duphaston radi niskog peogesterona i tako cu dva ciklusa ako to nece pomoci isto mi je ginekolog rekao da ce mi dati klomifen

Ja sam mislila da ce prvo cekati nalaze od tih svih hormona, ali on kaze da nemamo sta cekati nego da odmah krenemo sa po jednom tabletom dnevno i da cemo kad vidi kako reagiram na Klimofen pricat o daljnjim mogucnostima i ostalom 

nena27
    28. Lipanj 2017. 13:35

Bubi čestitam piši nam simptome
    Barbara ma ne evo kašljem ko prava, užas jajnik još uvijek osjetim trebam dobiti 06.07. a vidjet ćemo 
    Zbunjena30 ja sam pila klomifene prošle godine 3 ciklusa i ništa iako sam dobro reagirala i imala folikule potvrđene ovulacije ali nisam ostvarila trudnoću, ali tebi sretno 

• danijela93
    28. Lipanj 2017. 14:23

Bubi555

Puuuno hvala,cure… :) Crta se inace puno bolje vidi, ali sam vam ja odmah slikala dok još nije nestalo ono rozo, cim se pocela pokazivati sto vidite i po vremenu kad sam poslala! :) Toliko ste bile uz mene da sam morala!
    Danas mi je 27DC, a kako mi ta druga faza sece, nemam pojma koliko i da li mi kasni. Mozda je trebala doci jučer, a možda tek sutra…
    Naravno da cu ostati s vama i da cu vas pratiti i slati podršku i vibre. ;)

Cestitamm tiii :)))) 

Jane_Doe
    28. Lipanj 2017. 14:57

kako je lijepo procitati da je nekome uspjelo, cestitam bubi :)

Jane_Doe
    28. Lipanj 2017. 15:00

cure, jel pijete folnu vec sad? u prvoj trudnoci nisam pila nista osim elevita, al to sam tek kad sam vec ostala trudna. pa sad ne znam dal bi vec krenula sa folnom? 

• babyloading
    28. Lipanj 2017. 16:11

Bubi cestitke! Sve javljaj..znas da m je svaka informacija dobrodosla!
    Ja sam otisla jutros izvaditi spolne hormone..njih 6 sam platila 1165,00kn u privatnoj klinici. Kroz 2 dana ce mi poslati rezultate na mail. MM jos nije izvadio svoje nalaze..nije bas pri vremenu al nadam se da ce skoro. Ugl cim ovo dobijem zovem ginek da joj barem sto prije svoje nalazem odnesem i da mi da neku terapiju ..

mimica9113
    28. Lipanj 2017. 16:17

Meni je vjestica dosla 2 dana ranije,i to 3dana ostala 2 mi je mogao dnevni biti nista nije bilo, zbunjuje me sve ovo,uvjek je tacna,ali maj,juni pobrkano nesto hehe.Cestitam na +  a nama sretno i da aBd ubrzo ugledamo +

• Zbunjena30
    28. Lipanj 2017. 16:54

nena27

Bubi čestitam piši nam simptome
    Barbara ma ne evo kašljem ko prava, užas jajnik još uvijek osjetim trebam dobiti 06.07. a vidjet ćemo
    Zbunjena30 ja sam pila klomifene prošle godine 3 ciklusa i ništa iako sam dobro reagirala i imala folikule potvrđene ovulacije ali nisam ostvarila trudnoću, ali tebi sretno

Rekao mi je gin da to najcesce ne uspije, al je prvi korak.

Ivcy1306
    28. Lipanj 2017. 17:40

Bubi zelim ti sretnu i urednu trudnocu.. uzivaj u trudnoci i cuvaj se ovih vrucina, nemoj se naprezati previse, samo uzivaj! :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.