Evo meni su poslali rezultate..ali kada ja to ne znam iscitati..ima li netko tu da to zna? Ici cu u pon kod ginek..vratila se..nadam se da ce mi sto pametnoga reci i savjetovati..jer evo nova akcija krece☺
Mimica,
Mislim da nije moguce imati pravu M jer se kod prave menstruacije ljusti sluznica maternice pa bi po tome i plod otisao s M. Vjerovatno je bilo neko krvarenje koje se moze zamijeniti za M, ali prava M ne bi rekla.
Babyloading,
Nalazi cega?? Posalji nalaz! Mozda ti ja znam nesto vise o tome.
Pozdrav ženice. Prvi puta sam na klokanici ... čitam vaše komentare i čestitam na bebicama i nama koje želimo bebu želim sreće. Muž i ja radimo bebicu 4 mjesec i za sada ništa. Za 6 dana trebam dobiti M i iskreno se nadam da će me preskočiti.:) Iako kvragu osjećam sve simptome kao inače....
Bubi, čestitam od srca. Lijepo mi je pročitati tak dobre vijesti. Samo nek bude sve ok i ti se čuvaj.
Mono, barbara i nena27 vama šaljem posebne mi smo još tu stare ostale i nikak da se maknemo sa te teme, hehe.
Ja sam krenula sa klomifenima danas, pijem ih od 5. do 9. dana ciklusa i onda sljedeću srijedu idem na propuhivanje jajovoda. Moja gin ne želi da gubimo ciklus pa će me odmah staviti i na jedno i na drugo. Veselim se svemu, neću se previše nadati da će mjesec biti dobitan, ali barem ne stojimo na mjestu i idemo dalje.
Ančica, moja preporuka.. kreni na pretrage, tj, tvoj dragi nek napravi spermiogram i pola posla ste obavili. Znam da ti se to možda sve čini prebrzo, ali vjeruj mi nije. Evo nama je prošla godina dana od kad pokušavamo i još obavljamo neke pretrage, s time da smo dosta pretraga napravili na svoju ruku, nakon 6 mjeseci, iako je moja soc.gin. rekla da je to prerano i da ne treba. Kupi si preko njuškala lh trakice i prati si ovulaciju. Mužu kupi bioastin od 12mg i nek pije svaki dan po jednu, a sebi folnu. I kreni od cervikalnih briseva pa nadalje sa spolnim hormonima i hormonima štitnjače. To je moj savjet, makar možda i ne dobiješ M pa ti to ništa neće niti trebati, držim fige.
Noa 💙
Oprostite sta upadam ali evo i ja radim na bebi vec neko vrijeme cca5 mj, i stvarno ne mislim ic na nikakve pretrage bar jos godinu ...znam neke prijateljice koje su po 2.godine pokušavale i normalno ostale trudne ...a sigurno je potrebno da se dosta stvari poklopi da žena zatrudni...a kad se rade pretrage svatko ce nesto nac....sta vise "čačkaš"i tražiš nac ces...mislim da se stvarno treba opustit i uzivat u zivotu fokusirat se na druge stvari pa sta bude...naravno ako se pokušava vise od 2.godine onda da...al do tada ....to je samo moje misljenje naravno da svako radi kako osjeća i misli da je najbolje....svima sretno!!!!!:)))))
M.girl hvala ti na savjetu. Nisam niti znala koliko toga postoji dok mi nisi sada nabrojala. 😮 Ja sam išla na preglede i ginekologica mi je rekla da je sve u redu i da ne bi trebalo biti problema sa začećem. Samo da budemo vrijedni. Muž nije bio na nikakvim pretraga. Slažem se sa Lollypop. Možda treba pričekati sa dodatnim čeprkanjem Pričekati ću još koji mjesec pa ako ne bude ništa bude i on otišao. Stvarno mi je zanimljivo kako je svaka žena za sebe. Frendica mi je trudna i odmah prvi mjesec pokušavanja je zatrudnila.:) Nadam se da će se i nama posrećiti pa ćemo 'zabebiti' uskoro. :)
Ja sam jedino ovoga mj. Uzela trakice za ovulaciju da provjerim sebe i pokazalo se da je onda bas kada sam mislila da je...i Sad ih necu vise uzimati...i nadam se i ja da necu dugo čekati kao i svi vi koji želite
m.girl, hvala draga :*
Mi smo se trudili oko godinu i pol i taman kad sam odlučila da je vrijeme za pretrage, uspjelo nam je. Ne bih htjela puno govoriti jer jos nisam imala prvi pregled, ali mozda nekome ovo pomogne. Ono sto smo ovaj put radili drugačije je to da smo oboje do moje ovulacije pili caj od lista maline, pokrili smo dva dana prije, taj dan i dva dana poslije ovulacije d time da smo ovaj put jako pazili da spermici budu svjezi i ne stariji od tri dana i mislim da je u tome stvar i da je u tome do sada bio problem i vjerojatno je taj put dva dana prije bio presudan...
M.girl hvala ti na savjetu. Nisam niti znala koliko toga postoji dok mi nisi sada nabrojala. 😮 Ja sam išla na preglede i ginekologica mi je rekla da je sve u redu i da ne bi trebalo biti problema sa začećem. Samo da budemo vrijedni. Muž nije bio na nikakvim pretraga. Slažem se sa Lollypop. Možda treba pričekati sa dodatnim čeprkanjem Pričekati ću još koji mjesec pa ako ne bude ništa bude i on otišao. Stvarno mi je zanimljivo kako je svaka žena za sebe. Frendica mi je trudna i odmah prvi mjesec pokušavanja je zatrudnila.:) Nadam se da će se i nama posrećiti pa ćemo 'zabebiti' uskoro. :)
I mi pokusavamo 10mj ali tek mozda 5mj intenzivno ...
I ja sam bila kod dr i rekao mi je da je bitno da se opustimo i nerazmisljamo..
Dobila sam i ja neke vitamine.
Pa cemo vidjeti ...:))
I mi pokusavamo 10mj ali tek mozda 5mj intenzivno …
I ja sam bila kod dr i rekao mi je da je bitno da se opustimo i nerazmisljamo..
Dobila sam i ja neke vitamine.
Pa cemo vidjeti …:))
Pa da. Mislim da je stres najgori faktor u tome svemu. Em razmišljam o tome svemu, a i imam tako stresan posao. Nadam se godišnjem i tome da ću rasteretiti glavu! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji