m.girl da imam terapiju već 3 mjeseca pijem tyraq 25 mg nakon kontrole prije tjedan dana dala mi je euthyrox 50mg tsh mi je pao sa 4 na 2,65 ali izgleda da bi trebao biti još niži tako da mi je povećala terapiju jer kaže nema se za što hvatati sve mi je uredu, također me je uputila na kontrolu antitijela i svih drugih hormona štitnjače ali tek za 2-3 mjeseca
Super, nadam se da će još i više pasti tsh. A jel sa tvojim mužem sve ock? Išao na spemiogram?
Noa 💙
Pa je kome god sam pokazala spermiogram kaže da nije uopće loš, a nije ni sjajan da su i sa gorim rezultatima ostajali trudni. Pa su mu spominjali tu proširenu venu na lijevom testisu, išao na ultrazvuk isto nije za operaciju i proširena je samo 3,5mm na kraju su u brisevima našli neku bakteriju pa je pio antibiotik pa sad opet treba napraviti spermiogram (a bakterija nije neka strašna doktorica mu još malo nije dala antibiotik ali eto) onako ništa posebno mislim da ćemo sad kreniti skupljati nalaze za inseminaciju očito nema druge
I meni je ginekologinja za oligoteratozospermiju rekla da su i s puno gorim nalazima dolazili do zeljene trudnoce, samo je pitanje za koje vrijeme. MM vec 3 mjeseca pije saku vitamina i maca prah i sad je prosli tj poceo sa profertilom. Nadam se da mu se sp poboljsao barem malo. I mi ako ne uspijemo nakon hsg uzv i klomifena skupljamo dokumente za mpo. Ne zelimo vise cekati.
Noa 💙
Isla sam dns kod ginekologice..pogledala mi je nalaze..kaze da sam zdrava ko dren..da ne moze bolje..da nema nista za sto bi se ona uhvatila i rekla vjerovatno je to..joj cure..ali suze su mi dosle tada..ne znam jesam li jako sretna radi toga..a valjda sam ja kontala e to i to vam je..sad cemo to rjesiti ovako..
Ugl MM mora napraviti spermiogram..ujedno vidim da nije ni njemu svejedno ako je do njega..uff bas su ovo teske emocije kroz koje parovi prolaze..
Ali idemo hrabro dalje..novi plodni dani su ispred nas..
Gotovi su mi nalazi - povisen je prolaktin i TSH. Prolaktin je 618.9, a TSH 2.250. Neznam dal da pijem uopce Klomifen, trebala bi pocet od sutra. Sta vi kazete, koliko su ovo losi nalazi?
Gotovi su mi nalazi - povisen je prolaktin i TSH. Prolaktin je 618.9, a TSH 2.250. Neznam dal da pijem uopce Klomifen, trebala bi pocet od sutra. Sta vi kazete, koliko su ovo losi nalazi?
Prolaktin je hormon stresa. Da li si prije vadjenja sjedila 15 tak min ili si odmah s vrata uletila i vadila krv?? Jer ti to utjece na nalaz.
Tsh ti je ok ! Mora biti ispod 2.5 prije T a tebi je.
Da li su ti M redovite i tocne??
Prolaktin je hormon stresa. Da li si prije vadjenja sjedila 15 tak min ili si odmah s vrata uletila i vadila krv?? Jer ti to utjece na nalaz.
Nisam sjedila, nego sam zivcanila jer sam sat vremena trazila mjesto na parkingu. A i na poslu mi je stres svaki dan i to dosta. A bila sam i nervozna jer imam M pa me bolio stomak. Mislila sam da TSH treba bit ispod 2. M su mi tocne i redovite cca 27-28 dana.
Nisam sjedila, nego sam zivcanila jer sam sat vremena trazila mjesto na parkingu. A i na poslu mi je stres svaki dan i to dosta. A bila sam i nervozna jer imam M pa me bolio stomak. Mislila sam da TSH treba bit ispod 2. M su mi tocne i redovite cca 27-28 dana.
Vjerovatno ti je prolaktin povisen upravo radi toga..jer si zurila i, odmag su ti vadili krv.
Ponovi prolaktin, a tim da im napomeni da ces sjediti 15 min prije vadjenja, cak bi bilo super da mozes leci ali rijetko gdje imaju tu mogucnost.
Tsh bez terapije mora biti ispod 2.5 i on ti je uredan !
Sortiraj odgovore
Najstariji