Bubi jesam ti rekla da ces nam se ipak javit s plusicem 😘😘😘 cestitam tii od srcaaa 😁😁😘😘😍😍❤❤❤
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Jane,
Naravno ! Pocni s folnom i nemoj ni prestajati !
budem pocela odmah onda. hvala!
Cure, hvala svima na čestitkama i divnim zeljama! Totalno ste mi uljepšale ove trenutke.
Da napišem simptome: svakako glavobolja,ona glupa tupa, bolne grudi dosta rano i iako mi se to znalo događati u pmsu, bol je u cijelim grudima, a ne samo sa strane i bradavice su mi tako "zasiljene" kao da je jako hladno cijelo vrijeme . Piskit cesto sam pocela jučer, a ono da mi se spava cesto je kod mene zamijenila nesanica. I da, još jedan jako smiješan simptom je cesto kihanje ničim izazvano!
Sutra se idem javiti ginekologici, ali ce me vjerojatno naručiti tek za koji tjedan. Za sada sam kupila samo folnu od twinlaba, trudim se jesti voće jer inace uopće nemam teka i nisam gladna...
Uh da, trbuh je bolio kao da cu dobiti i još mi se to desava, ali rijede...
Curee dali je moguce imati mengu i biti trudan?
Onako sad nesto razmisljam neke zene kazu da je moguce da su imale 3,4mj neke kazu da nije moguce
Sta vi kazete??
:)
Onako sad nesto razmisljam neke zene kazu da je moguce da su imale 3,4mj neke kazu da nije moguce
Sta vi kazete??
M pravu ne mozes imati, ali mozes imati krvarenja koja su mozda uzrokovana hematomima ili sl.
Kod M se ljusti sluznica maternice, tako da nikako ne mozes imati M i biti T.
Ali jako su cesta krvarenja u ranoj T pa cure mogu to zamijeniti za M.
Ali najcesce je oskudnije, traje manje, bez bolova i mozda je vise kao smedji iscjedak, makar su neke cure i bas krvarile.
Sta vi kazete??
M pravu ne mozes imati, ali mozes imati krvarenja koja su mozda uzrokovana hematomima ili sl.
Kod M se ljusti sluznica maternice, tako da nikako ne mozes imati M i biti T.
Ali jako su cesta krvarenja u ranoj T pa cure mogu to zamijeniti za M.
Ali najcesce je oskudnije, traje manje, bez bolova i mozda je vise kao smedji iscjedak, makar su neke cure i bas krvarile.
Da i ja sam cula isto tako ..
Zdravo da se i ja nadovezem na tu temu.Da li je mogu ce imati M i biti trudan ,ja mislim da moze jer je moja svekrva imala menstruaciju i kad joj je izostala njoj je bilo sumnjivo i otisla zena na pregled,kad joj doktor cestita kaze pa zeno vi ste u 4 mjesecu i uzivo cete cuti za koji dan,ja bar kroz to vjerujem ali ipak to je individualno.hehhe.ž
A sto se mene tice ja sam danas zvala i zakazala kod ginekologa aBd slijedeci petak sam narucena,odmah cu mu traziti neke vitamine poput centravit ili folnu,,sta vi mislite?...:*
Sortiraj odgovore
Najstariji