Bubii,
Ajmee pa super ! Kupi gravignost mini, on je meni bio najpouzdaniji ! Mozes napraviti vec i sutra samo nemoj piskiti i piti puno 4 h prije radjenja testa !
Sretno i drzim figeeee
Hvala cure ! Danas mi.je grozan dan, vjerovatno cu sutra biti bolje !
Babyloading meni se čini da se vade od 3-5 dana ja sam vadila 3dc
Bubii nadam se da će biti + kod tebe, držim fige
Mono nadam se da si danas bolje navali na ananas i ciklu i sljedeći ciklus je tvoj
Cure, hvala svima na pozitivnim vibracijama... Strpit ću se još koji dan koliko mi psiha bude dozvolila, ali imam osjećaj da ću uskoro dobiti i jučer opet nesanica koja je uvijek predznak proklete M. Ne možete ni zamisliti koliko puta na dan pogledam u taj test, evo i sada dok pišem blejim u to pa sam jedan tren sigurna da je to evaporacijska crta pa drugi tren mi je sjena pa treći psujem što nisam napravila gravignost, a ne taj neki crotest skroz nepoznat. Mono, prije sam krivo napisala da mi je ostao prima, a ustvari imam gravignost, ali ne piše mini, to znaci nije taj koji si mi preporučila?
Cure, hvala svima na pozitivnim vibracijama… Strpit ću se još koji dan koliko mi psiha bude dozvolila, ali imam osjećaj da ću uskoro dobiti i jučer opet nesanica koja je uvijek predznak proklete M. Ne možete ni zamisliti koliko puta na dan pogledam u taj test, evo i sada dok pišem blejim u to pa sam jedan tren sigurna da je to evaporacijska crta pa drugi tren mi je sjena pa treći psujem što nisam napravila gravignost, a ne taj neki crotest skroz nepoznat. Mono, prije sam krivo napisala da mi je ostao prima, a ustvari imam gravignost, ali ne piše mini, to znaci nije taj koji si mi preporučila?
Taj gravignost koji imas je vjerovatno test u plasticnoj ambalazi, a Gravignost mini je samo ona trakica od papira, isti proizvodjac je i na isti princip radi tj.ocitava istu koncentraciju beta hcg u urinu samo je razlika u izgledu.
Cekaj, nisi taj radila nego neki drugi ??
Daj posalji sliku tog testa!
Da, taj plastični imam... Radila sam crotest (ne znam ni ja zasto sam to kupila, valjda sam domoljub haha). Poslat cu sad sliku, ne znam hoće li se sta vidjeti jer pokusavam slikati, ali se full slabo vidi i slikat cu kutiju pa cemo kroz par dana vidjeti je li to neki super divan test koji pokazuje rano trudnocu ili je sranje koje nemojte kupovati
Bubi,
Na ovoj prvoj slici vidim sjenu, na drugoj ne.
Napravi sutra gravignost koji imas s prvim urinom, ili kad vec budes htjela.
Ako si T pokazati ce ti jacu crtu, sve je ovo jos jako rano zato se mozda tako svijetlo i vidi.
Javiii
Haha,a ja na ovoj drugoj vidim bolje... Ne znam, toliko testova sam do sada napravila i nikad nisam vidjela ovakvu sjenu pogotovo kod tih rozih... Hvala na savjetima, sacekat cu pa ce vrijeme pokazati...
Pozdrav drage moje evo i mene nova sam ovdje 🙂Radimo na nasem drugom blagu 🙂 I vec sam u nedoumici naime M sam dobila 16.6. I trajala je svega dan ipo u petak je dobila u nedilju vec nista nije bilo ? Sta mislite da li da radim test ili ne ili da cekam iduce koje bi trebale dovi 11.7 ? Inace mi M traje 5-6 dana
Pozdrav drage moje evo i mene nova sam ovdje 🙂Radimo na nasem drugom blagu 🙂 I vec sam u nedoumici naime M sam dobila 16.6. I trajala je svega dan ipo u petak je dobila u nedilju vec nista nije bilo ? Sta mislite da li da radim test ili ne ili da cekam iduce koje bi trebale dovi 11.7 ? Inace mi M traje 5-6 dana
Pa napravi test !
Sortiraj odgovore
Najstariji