Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubi555
    27. Lipanj 2017. 12:29

Da, taj plastični imam... Radila sam crotest (ne znam ni ja zasto sam to kupila, valjda sam domoljub haha). Poslat cu sad sliku, ne znam hoće li se sta vidjeti jer pokusavam slikati, ali se full slabo vidi i slikat cu kutiju pa cemo kroz par dana vidjeti je li to neki super divan test koji pokazuje rano trudnocu ili je sranje koje nemojte kupovati 

Bubi555
    27. Lipanj 2017. 12:33
    mono1111
    27. Lipanj 2017. 12:45

Bubi,
    Na ovoj prvoj slici vidim sjenu, na drugoj ne.
    Napravi sutra gravignost koji imas s prvim urinom, ili kad vec budes htjela.
    Ako si T pokazati ce ti jacu crtu, sve je ovo jos jako rano zato se mozda tako svijetlo i vidi.
    Javiii

Bubi555
    27. Lipanj 2017. 13:18

Haha,a ja na ovoj drugoj vidim bolje... Ne znam, toliko testova sam do sada napravila i nikad nisam vidjela ovakvu sjenu pogotovo kod tih rozih... Hvala na savjetima, sacekat cu pa ce vrijeme pokazati...

• Mirisnaruza
    27. Lipanj 2017. 18:52

Pozdrav drage moje evo i mene nova sam ovdje 🙂Radimo na nasem drugom blagu 🙂 I vec sam u nedoumici naime M sam dobila 16.6. I trajala je svega dan ipo u petak je dobila u nedilju vec nista nije bilo ? Sta mislite da li da radim test ili ne ili da cekam iduce koje bi trebale dovi 11.7 ? Inace mi M traje 5-6 dana 

mono1111
    27. Lipanj 2017. 19:21

Mila Mujic

Pozdrav drage moje evo i mene nova sam ovdje 🙂Radimo na nasem drugom blagu 🙂 I vec sam u nedoumici naime M sam dobila 16.6. I trajala je svega dan ipo u petak je dobila u nedilju vec nista nije bilo ? Sta mislite da li da radim test ili ne ili da cekam iduce koje bi trebale dovi 11.7 ? Inace mi M traje 5-6 dana

Pa napravi test !

• Mirisnaruza
    27. Lipanj 2017. 19:24

Mislis da ce pokazati ? Ja se bas vrtim da li da ga napravim ili ne 😂😂

mono1111
    27. Lipanj 2017. 21:10

Ako ti je to u 6mjesecu bila " lazna M" tj implantacijsko krvarenj sigurno ce pokazati !

suza4
    27. Lipanj 2017. 23:30

Bubi555

Haha,a ja na ovoj drugoj vidim bolje… Ne znam, toliko testova sam do sada napravila i nikad nisam vidjela ovakvu sjenu pogotovo kod tih rozih… Hvala na savjetima, sacekat cu pa ce vrijeme pokazati…

Bubi ja na oba testa vidim crtice!

Bubi555
    28. Lipanj 2017. 06:15

Suza, i ja!! :) A ujutro nisam izdržala i napravila sam drugi i tamnija je crta... Ne mogu vjerovati da ovo govorim, ali TRUDNA SAM! Drago mi jučer nije vjerovao da je ono plus, ali sad ce on vidjeti! :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI