Da, taj plastični imam... Radila sam crotest (ne znam ni ja zasto sam to kupila, valjda sam domoljub haha). Poslat cu sad sliku, ne znam hoće li se sta vidjeti jer pokusavam slikati, ali se full slabo vidi i slikat cu kutiju pa cemo kroz par dana vidjeti je li to neki super divan test koji pokazuje rano trudnocu ili je sranje koje nemojte kupovati
Bubi,
Na ovoj prvoj slici vidim sjenu, na drugoj ne.
Napravi sutra gravignost koji imas s prvim urinom, ili kad vec budes htjela.
Ako si T pokazati ce ti jacu crtu, sve je ovo jos jako rano zato se mozda tako svijetlo i vidi.
Javiii

Haha,a ja na ovoj drugoj vidim bolje... Ne znam, toliko testova sam do sada napravila i nikad nisam vidjela ovakvu sjenu pogotovo kod tih rozih... Hvala na savjetima, sacekat cu pa ce vrijeme pokazati...
Pozdrav drage moje evo i mene nova sam ovdje 🙂Radimo na nasem drugom blagu 🙂 I vec sam u nedoumici naime M sam dobila 16.6. I trajala je svega dan ipo u petak je dobila u nedilju vec nista nije bilo ? Sta mislite da li da radim test ili ne ili da cekam iduce koje bi trebale dovi 11.7 ? Inace mi M traje 5-6 dana
Pozdrav drage moje evo i mene nova sam ovdje 🙂Radimo na nasem drugom blagu 🙂 I vec sam u nedoumici naime M sam dobila 16.6. I trajala je svega dan ipo u petak je dobila u nedilju vec nista nije bilo ? Sta mislite da li da radim test ili ne ili da cekam iduce koje bi trebale dovi 11.7 ? Inace mi M traje 5-6 dana
Pa napravi test !

Mislis da ce pokazati ? Ja se bas vrtim da li da ga napravim ili ne 😂😂
Ako ti je to u 6mjesecu bila " lazna M" tj implantacijsko krvarenj sigurno ce pokazati !

Haha,a ja na ovoj drugoj vidim bolje… Ne znam, toliko testova sam do sada napravila i nikad nisam vidjela ovakvu sjenu pogotovo kod tih rozih… Hvala na savjetima, sacekat cu pa ce vrijeme pokazati…
Bubi ja na oba testa vidim crtice!
Suza, i ja!! :) A ujutro nisam izdržala i napravila sam drugi i tamnija je crta... Ne mogu vjerovati da ovo govorim, ali TRUDNA SAM! Drago mi jučer nije vjerovao da je ono plus, ali sad ce on vidjeti! :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji