Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mirisnaruza
    27. Lipanj 2017. 19:24

Mislis da ce pokazati ? Ja se bas vrtim da li da ga napravim ili ne 😂😂

mono1111
    27. Lipanj 2017. 21:10

Ako ti je to u 6mjesecu bila " lazna M" tj implantacijsko krvarenj sigurno ce pokazati !

suza4
    27. Lipanj 2017. 23:30

Bubi555

Haha,a ja na ovoj drugoj vidim bolje… Ne znam, toliko testova sam do sada napravila i nikad nisam vidjela ovakvu sjenu pogotovo kod tih rozih… Hvala na savjetima, sacekat cu pa ce vrijeme pokazati…

Bubi ja na oba testa vidim crtice!

Bubi555
    28. Lipanj 2017. 06:15

Suza, i ja!! :) A ujutro nisam izdržala i napravila sam drugi i tamnija je crta... Ne mogu vjerovati da ovo govorim, ali TRUDNA SAM! Drago mi jučer nije vjerovao da je ono plus, ali sad ce on vidjeti! :) 

suza4
    28. Lipanj 2017. 06:33

Bravo.Cestitammmmm!Koliko ti kasni?

baarbaraa29
    28. Lipanj 2017. 07:28

Bubi ceeeeeeeeeeeeeeeeestitke!! 💗 Javljaj nam se i dalje!
    Mono drzi se! Nemam nista mudrije za napisati!
    Nena jesi ti ozdravila??

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Bubi555
    28. Lipanj 2017. 09:00

Puuuno hvala,cure... :) Crta se inace puno bolje vidi, ali sam vam ja odmah slikala dok još nije nestalo ono rozo, cim se pocela pokazivati sto vidite i po vremenu kad sam poslala! :) Toliko ste bile uz mene da sam morala! 
    Danas mi je 27DC, a kako mi ta druga faza sece, nemam pojma koliko i da li mi kasni. Mozda je trebala doci jučer, a možda tek sutra...
    Naravno da cu ostati s vama i da cu vas pratiti i slati podršku i vibre. ;) 

mono1111
    28. Lipanj 2017. 09:23

Bubiiii,
    Eto vidis !! Cestitam od srca !!!!!!! Zelim od svega najprije da to sve skolski prodje i da sve bude u redu!!!!
    Javljaj novosti !!!

Barbara i cure, ah...tnx ! 

• Zbunjena30
    28. Lipanj 2017. 09:45

Bubi555 cestitam od srca. Cure recite mi da li je tko pio Klomifen i kakva su vam iskustva. Ja jutros bila kod gin i on mi preporucio Klomifen za sljedeci ciklus i dao uputnicu za vađenje spolnih hormona i hormona stitnjace te mi rekao da dođem ponovno 10 dc da vidi kako reagiram na Klomifen. 

• Elviramagistic
    28. Lipanj 2017. 11:21

Bubiii cestitam :))))) 
    Zbunjena moja prijateljica je pila klomifen u obje trudnoce i za obje je odmah prvi mj.ostala trudna :) drzim fige da ce i kod tebe biti tako :)
    Ja sada pijem duphaston radi niskog peogesterona i tako cu dva ciklusa ako to nece pomoci isto mi je ginekolog rekao da ce mi dati klomifen 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.