Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    26. Lipanj 2017. 12:10

Cure,
    Samo da kazem da mi nisu vratili ni jedan embrij jer mi je endometrij pretanak !
    Sve ce ih zalediti i onda kad ce endometrij biti ok, tad ce vracati !

• Elviramagistic
    26. Lipanj 2017. 13:09

Bas mi je zao mono..navijala sam za danas..znaci sada samo cekas da endometrij bude dobar..ne razumijem se bas u to al dal ti mogu dati nesto za to? 

mono1111
    26. Lipanj 2017. 13:13

Elviramagistic

Bas mi je zao mono..navijala sam za danas..znaci sada samo cekas da endometrij bude dobar..ne razumijem se bas u to al dal ti mogu dati nesto za to?

Pijem taj Estrofem koji je za zadebljanje endometrija i kao da vise uopce ne reagiram na to.
    Moram cekati iduci ciklus, ako bude tad ok, onda ce ga vratiti !

Bubi555
    26. Lipanj 2017. 13:53

Mono, i meni je žao... Samo da bude idući ciklus! Držim fige!! :*
    Meni je danas 15 ti dan od plodne sluzi i bila sam toliko živčana jučer i da se smirim danas sam radila test, nisam htjela dragom ništa govoriti tako da sam samo pisnula i otišli smo na kavu, kad sam ostala sama, išla sam vidjeti i nakon milijun testova imam sjenu. Dosta se primijeti, ali ne i kad slikam pa vam nisam poslala. Ne želim se veseliti jer nakon godinu dana i nešto muke i plakanja svaki ciklus, ovakvo razočarenje mi ne treba. I da, radila sam neki cro test za kojeg nema na netu ništa i ne znam uopće da li je ok... Jako me strah, ruke mi se tresu i dok pišem... 

• Elviramagistic
    26. Lipanj 2017. 14:01

Bubi isprobaj drugi test pa javi rezultat i ako mozes stavi slikicu..ma drzim fige da je plusic :**

Bubi555
    26. Lipanj 2017. 15:35

Mislila sam odmah danas, ali puno pijem jer je pakleno vruće pa ću sačekati do sutra. Ili bolje prekosutra pa da bude malo tamnije ili dođe M? Imam prima test... Joj, samo da ne dođe. Danas mi je tek 25 DC tako da ima ona još vremena jer mi nekad dođe 15 (što bi bilo danas ), 16, čak i  20 dana od plodne sluzi, ali ovaj mjesec smo baš lijepo sve pokrili tako da me to najviše tješi...

bejb23
    26. Lipanj 2017. 15:57

Mono bas mi je zao sta nisu danas vratili ali toplo se nadam i vjerujem da ce iduci ciklus i da ce sve biti u najboljem redu :) 
    Bubi, drzim fige da ne dode i da bude bas plus! :) 

💗Baby E💗

• babyloading
    26. Lipanj 2017. 18:17

Hvala cure na informacijama..problem je sto mi je ginekologica do 1.7. na godisnjem to su spojili sad ovo pred kraj 6.mj. a onda ce ici cijeli 8.mj. a ja se tek sad uhvatila radit pretrage i bas ne zelim da nikud ide..😯 ugl zato bih htjela napraviti i tu analizu spolnih hormona i imat rezultate..tako da vec od 1. kad dođe imam to sve spremno. Zvala sam polikliniku 150kn je svaki..i kroz 2 dana budu rezultati. Idem sutra ujutro. To mi je drugi dan ciklusa to je ok jel tako?

• babyloading
    26. Lipanj 2017. 18:20

Bubi555 znam tocno kako ti je..ja evo nisam imala prilike ni uraditi test..tako sam se duboko nadala ovaj ciklus jer smo isto bili bas sve posteno odradili  uff jutros me tuga i ocaj slomili..😢😢😢 

wannababysomuch
    26. Lipanj 2017. 19:21

Mono ovo je velik pomak.. tak da. Veseli se iducem mj.. bit ce to to.. i kad nam javis vesele vijestj.. ma zacas ce to doc 😁😁 mooraa saljem vibrice najjace najvece 💪💪💪💪 
    Bubi bez stresa samo.. napravi testic kroz 2-3 dana pa ces znati na cemu si... ako ne.. o da je najbolje otic na pretrage... napraviti sve sto se da da se sazna zasto nema pluseka. Nisam u toku bas koliko se trudite al mislim da je najbolje to u startu rijesit.. 
    Al nadam se da ces nam ipak javit da je plusic tu 😁😁😁😁

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.