Light,
Odi izvaditi betu !!!! Neka ti i tvoj socijalni da uputnicu !!!!
Ako je test pokazao, T je u pitanju.
Mozda je samo implantacijsko krvarenje ili od odnosa !
Odi izvaditi betuuu.ona je najtocniji pokazatelj.
Ja sam dns M dobila. I za ne povjerovati, pravu M sam dobila. Mislim krv je prisutna, nije smedji iscjedsk !!
Tako da od sutra krecem s lijekovima i krecem u postupak !!!!

Light,
Odi izvaditi betu !!!! Neka ti i tvoj socijalni da uputnicu !!!!
Ako je test pokazao, T je u pitanju.
Mozda je samo implantacijsko krvarenje ili od odnosa !
Odi izvaditi betuuu.ona je najtocniji pokazatelj.
Ja sam dns M dobila. I za ne povjerovati, pravu M sam dobila. Mislim krv je prisutna, nije smedji iscjedsk !!
Tako da od sutra krecem s lijekovima i krecem u postupak !!!!
Sretno
Light, meni to full izgleda kao implantacija! :) držim fige!!
Mono, evo prvi put da se i zbog M veselimo! Šta sad kad ti prođe, imaš onaj postupak?
Ja sam zapela za prirodne stvari opet i pokušavam promjenom prehrane i tako što pijem puno više vode koju inače jako slabo pijem povećati količinu plodne sluzi... :)
Teddy, hvala ! Kako si ti?? Nisi vadila betu??
Bubi,
Od sutra pocinjem s lijekovima, ti lijekovi rade tako da dobijem puno j.s.koje ce se punktirati i, oploditi, tako da sam vec zapocela taj postupak.

Sretno mono1111, malo sam popratila sto se dešava kod tebe! Nadam se da ce sve biti u redu i od srca ti zelim zdravu bebicu u naručju!!! 💗

Mono,
sad bolje razumijem... zelim ti reci da jako vjerujem u ovu moju profilnu i u to da je doslo vrijeme da se ispuni i drugi dio te izreke. znam da si snazna, ali i da si umorna od toga, ali znaj da sam, makar virtualno, uz tebe kao i ove zenice ovdje... uvrstit cu te u svoje molitve... <3 prati i Bog klokanicu! ;)
C
Nesto me mobitel zeza oprostite. Drage moje cure, zene buduce majke 😊. Ja uvijek ko padobranac upadam, citam vas stalno al kako nemam sta za prijavit ne oglasavam se. Evo do sad. Nakon 3 ciklusa pokusavanja evo nam 4 ciklus i upalilo. Crtica nije najvidljivija al je popodne raden test. Muz mi je naredio ujutro opet da ponovim da se crtica ocita po skolski 😃. Sliku cu nadam se uspjet ucitat ako me mob opet ne pocne zezat. Svim vrijednim trudilicama zelim isti rezultat, da sto prije ugledate svoje crtice 😘.

Drage moje, na zalost moja se svijetla crtica pretvorila u jace krvarenje. Zapravo radi se o svjezoj krvi kad se brisem. Iako je bila kasna ovulacija (22.5) ovo prelazi u pocetak mjesecnice. Kupila sam dva skupa testa danas i planirala sutra ponoviti ali umjesto toga sam se isplakala po tko zna koji put na muzevom ramenu koji me kao i uvijek tjesi. Tesko je ali idemo dalje. Pratit cu i dalje s trakicama ovulaciju ali cu probat sad i bazalnu temperaturu mozda bude jos ucinkovitije. Mono radujem se zbog tebe i vjerujem da ce od prve sve biti kako treba da te konacno ispratimo s ove teme.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji