C
Nesto me mobitel zeza oprostite. Drage moje cure, zene buduce majke 😊. Ja uvijek ko padobranac upadam, citam vas stalno al kako nemam sta za prijavit ne oglasavam se. Evo do sad. Nakon 3 ciklusa pokusavanja evo nam 4 ciklus i upalilo. Crtica nije najvidljivija al je popodne raden test. Muz mi je naredio ujutro opet da ponovim da se crtica ocita po skolski 😃. Sliku cu nadam se uspjet ucitat ako me mob opet ne pocne zezat. Svim vrijednim trudilicama zelim isti rezultat, da sto prije ugledate svoje crtice 😘.
Drage moje, na zalost moja se svijetla crtica pretvorila u jace krvarenje. Zapravo radi se o svjezoj krvi kad se brisem. Iako je bila kasna ovulacija (22.5) ovo prelazi u pocetak mjesecnice. Kupila sam dva skupa testa danas i planirala sutra ponoviti ali umjesto toga sam se isplakala po tko zna koji put na muzevom ramenu koji me kao i uvijek tjesi. Tesko je ali idemo dalje. Pratit cu i dalje s trakicama ovulaciju ali cu probat sad i bazalnu temperaturu mozda bude jos ucinkovitije. Mono radujem se zbog tebe i vjerujem da ce od prve sve biti kako treba da te konacno ispratimo s ove teme.
Mono drzim ti palceve i navijam za tebe.😚Cestitam novim trudnicama.!!
Light baš mi žao mislila sam da si uspjela :(
Ivona tebi čestitke
Mono ajd hvala Bogu pa je nakon krenilo kako treba, sretno i javljaj
Kod mene je 10dpo ništa posebno ovih dana,osjetim desnu stranu kao nekako istezanje. Onako stalno mislim kad napokon ostanem trudna znat ću, osjetit ću odmah nakon ovulacije, a onda skužim da je kod većine ništa posebno, tipični pms. A ja u depresiji odmah nakon ovulacije i nikako izbacit negativu iz glave
Ivona cestitam!!! Ja mislim da cu 3x ostariti dok docekam vikend i piskenje po stapicu :(((
Ja mislim da je kod mene ocito problem kasne ovulacije. Ocito cijelo vrijeme pijem taj duphastone krivo od 14 do 26 dc a ovulacija je sad konkretno bila 22 dc. Ako opet bude kasnije kada da pije duphatone? Jer pojavila se crtica ali ocito tijelo nije moglo zadrzati pa je opet bila biokemijska :( kako pojacati sanse da se plod zadrzi ne znam vise sta napraviti
Ivona cestitke :))) mono bas sam sretna zbog tebe :)) ja cekam da ne dode :)
Sortiraj odgovore
Najstariji