Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    05. Lipanj 2017. 14:03

Light,
    Odi izvaditi betu !!!! Neka ti i tvoj socijalni da uputnicu !!!!
    Ako je test pokazao, T je u pitanju.
    Mozda je samo implantacijsko krvarenje ili od odnosa !
    Odi izvaditi betuuu.ona je najtocniji pokazatelj.

Ja sam dns M dobila. I za ne povjerovati, pravu M sam dobila. Mislim krv je prisutna, nije smedji iscjedsk !!
    Tako da od sutra krecem s lijekovima i krecem u postupak !!!!

Teddy Bear
    05. Lipanj 2017. 14:28

mono1111

Light,
    Odi izvaditi betu !!!! Neka ti i tvoj socijalni da uputnicu !!!!
    Ako je test pokazao, T je u pitanju.
    Mozda je samo implantacijsko krvarenje ili od odnosa !
    Odi izvaditi betuuu.ona je najtocniji pokazatelj.

Ja sam dns M dobila. I za ne povjerovati, pravu M sam dobila. Mislim krv je prisutna, nije smedji iscjedsk !!
    Tako da od sutra krecem s lijekovima i krecem u postupak !!!!

Sretno

Bubi555
    05. Lipanj 2017. 15:19

Light, meni to full izgleda kao implantacija! :) držim fige!! 
    Mono, evo prvi put da se i zbog M veselimo! Šta sad kad ti prođe, imaš onaj postupak? 
    Ja sam zapela za prirodne stvari opet i pokušavam promjenom prehrane i tako što pijem puno više vode koju inače jako slabo pijem povećati količinu plodne sluzi... :)

mono1111
    05. Lipanj 2017. 17:12

Teddy, hvala ! Kako si ti?? Nisi vadila betu??

Bubi,
    Od sutra pocinjem s lijekovima, ti lijekovi rade tako da dobijem puno j.s.koje ce se punktirati i, oploditi, tako da sam vec zapocela taj postupak.

• anitrammm
    05. Lipanj 2017. 17:40

Sretno mono1111, malo sam popratila sto se dešava kod tebe! Nadam se da ce sve biti u redu i od srca ti zelim zdravu bebicu u naručju!!! 💗

Bubi555
    05. Lipanj 2017. 18:26

Mono,
    sad bolje razumijem... zelim ti reci da jako vjerujem u ovu moju profilnu i u to da je doslo vrijeme da se ispuni i drugi dio te izreke. znam da si snazna, ali i da si umorna od toga, ali znaj da sam, makar virtualno, uz tebe kao i ove zenice ovdje... uvrstit cu te u svoje molitve... <3 prati i Bog klokanicu! ;)

• ivona0704
    05. Lipanj 2017. 20:49

C

• ivona0704
    05. Lipanj 2017. 20:59

ivona0704

C

Nesto me mobitel zeza oprostite. Drage moje cure, zene buduce majke 😊. Ja uvijek ko padobranac upadam, citam vas stalno al kako nemam sta za prijavit ne oglasavam se. Evo do sad. Nakon 3 ciklusa pokusavanja evo nam 4 ciklus i upalilo. Crtica nije najvidljivija al je popodne raden test. Muz mi je naredio ujutro opet da ponovim da se crtica ocita po skolski 😃. Sliku cu nadam se uspjet ucitat ako me mob opet ne pocne zezat. Svim vrijednim trudilicama zelim isti rezultat, da sto prije ugledate svoje crtice 😘.

• ivona0704
    05. Lipanj 2017. 21:03

Eco moje crtice 😃
    Eco moje crtice 😃

light
    05. Lipanj 2017. 21:15

Drage moje, na zalost moja se svijetla crtica pretvorila u jace krvarenje. Zapravo radi se o svjezoj krvi kad se brisem. Iako je bila kasna ovulacija (22.5) ovo prelazi u pocetak mjesecnice. Kupila sam dva skupa testa danas i planirala sutra ponoviti ali umjesto toga sam se isplakala po tko zna koji put na muzevom ramenu koji me kao i uvijek tjesi. Tesko je ali idemo dalje. Pratit cu i dalje s trakicama ovulaciju ali cu probat sad i bazalnu temperaturu mozda bude jos ucinkovitije. Mono radujem se zbog tebe i vjerujem da ce od prve sve biti kako treba da te konacno ispratimo s ove teme. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI