Meni se jucer ujutro pojavila jako svijetla druga crtica. Nisam je umislila jer i suprug je potvrdio :) da bi na zalost nocas isla na wc i kad sam se brisala bila je roza krv :( danas je tocno 14 dana od ovulacije. Bila sam uvjerena da je to to 😢
Ne znam sta da mislim. Stavila sam dnevni jutros u iscekivanju da ce krenuti jace i prave uloske imam u pripremi ali nema nista. Kad se brisem isto nema nista. Doduse jucer smo imali odnos pa ne znam da li je to moglo utjecati. Ne zelim si davati laznu nadu ali sta mislite ima li tu sanse ili da se nicemu ne nadam i cekam da procurim? Nemam grceve, grudi su mi napuhane samo neki lagani osjecaj kao da se nesto događa u trbuhu
Ne znam sta da mislim. Stavila sam dnevni jutros u iscekivanju da ce krenuti jace i prave uloske imam u pripremi ali nema nista. Kad se brisem isto nema nista. Doduse jucer smo imali odnos pa ne znam da li je to moglo utjecati. Ne zelim si davati laznu nadu ali sta mislite ima li tu sanse ili da se nicemu ne nadam i cekam da procurim? Nemam grceve, grudi su mi napuhane samo neki lagani osjecaj kao da se nesto događa u trbuhu
Draga, znaš kako se već neke trudnice navodile da su imale blaga krvarenja u danima kad bi im trebala doći menstruacija i bile su trudne. Vrlo moguće da je zbog odnosa neki kapilar puko pa odatle lagano krvarenje.
Najbolje da opet se testiraš, test ti sigurno nije pogriješio. Čestitam ti mila.
Light,
Odi izvaditi betu !!!! Neka ti i tvoj socijalni da uputnicu !!!!
Ako je test pokazao, T je u pitanju.
Mozda je samo implantacijsko krvarenje ili od odnosa !
Odi izvaditi betuuu.ona je najtocniji pokazatelj.
Ja sam dns M dobila. I za ne povjerovati, pravu M sam dobila. Mislim krv je prisutna, nije smedji iscjedsk !!
Tako da od sutra krecem s lijekovima i krecem u postupak !!!!
Light,
Odi izvaditi betu !!!! Neka ti i tvoj socijalni da uputnicu !!!!
Ako je test pokazao, T je u pitanju.
Mozda je samo implantacijsko krvarenje ili od odnosa !
Odi izvaditi betuuu.ona je najtocniji pokazatelj.
Ja sam dns M dobila. I za ne povjerovati, pravu M sam dobila. Mislim krv je prisutna, nije smedji iscjedsk !!
Tako da od sutra krecem s lijekovima i krecem u postupak !!!!
Sretno
Light, meni to full izgleda kao implantacija! :) držim fige!!
Mono, evo prvi put da se i zbog M veselimo! Šta sad kad ti prođe, imaš onaj postupak?
Ja sam zapela za prirodne stvari opet i pokušavam promjenom prehrane i tako što pijem puno više vode koju inače jako slabo pijem povećati količinu plodne sluzi... :)
Teddy, hvala ! Kako si ti?? Nisi vadila betu??
Bubi,
Od sutra pocinjem s lijekovima, ti lijekovi rade tako da dobijem puno j.s.koje ce se punktirati i, oploditi, tako da sam vec zapocela taj postupak.
Sretno mono1111, malo sam popratila sto se dešava kod tebe! Nadam se da ce sve biti u redu i od srca ti zelim zdravu bebicu u naručju!!! 💗
Mono,
sad bolje razumijem... zelim ti reci da jako vjerujem u ovu moju profilnu i u to da je doslo vrijeme da se ispuni i drugi dio te izreke. znam da si snazna, ali i da si umorna od toga, ali znaj da sam, makar virtualno, uz tebe kao i ove zenice ovdje... uvrstit cu te u svoje molitve... <3 prati i Bog klokanicu! ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji