Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    03. Lipanj 2017. 10:34

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mono1111
    03. Lipanj 2017. 11:16

Cure,
    Taj bjelanjak sluzi kao lubrikant, ne znam da li ima kakve koristi ako se pije.
    Ali navodno su zene u americi lude za tim.
    Pa koliko ja znam, najbolje je imati odnose u vrijeme te plodne sluzi, jer ili se sprema O za par sati ili vec traje, mislim da to isto ovisi od osobe do osobe.
    I da, taj bjelanjak mora biti temp.sobne temp., ne smije biti hladan, direktno iz frizidera. Ja to osobno nisam probala, ali sam cula za to.

Barbara, na toj drugoj histero me bolilo, ali je puno krace trajalo, tj.najvise 10 tak min. Mislim ne znam tocno ali mi se cinilo jako brzo. Jos sam si Normabel popila prije,.i to me osamutilo a bol sam i dalje osjecala.
    I jos moram na jednu histero, ali samo dijagnosticku prije postupka, tj.sad ovaj ciklus kad idem u postupak obaviti cu i histero.
    Nadam se da me nece toliko boliti posto pretposavljam da nista nece rezati, nego iskljucivo samo skicnuti stanje.

baarbaraa29
    03. Lipanj 2017. 11:36

Uh pa ni 10 min.nije malo! Nadam se da ce 3.bit samo uvid u stanje i da sve dalje ide prema pozitivnom!
    Mila, ti kad budes radjala neces ni glasa ispustit sta si sve prosla! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mono1111
    03. Lipanj 2017. 13:35

Barbara,
    Ah...tko zna, hahaha ! Samo se.nadam da ce uskoro uspjeti taj postupak ! I da ce ovaj put sve biti u redu !

nena27
    03. Lipanj 2017. 22:40

Bjelanjak? To nisam čula, koji je postupak jel se jede/pije ili podmazuje ili nešto treće

mono1111
    04. Lipanj 2017. 00:43

Nena,
    Valjda se razmuti, i podmaze kao lubrikant.
    Progooglaj malo o tome, ja nisam koristila ali sam cula za to.

• Ivona1910
    04. Lipanj 2017. 09:58

Dobar dan drage buduce mame i one koje to vec jesu.
    Nova sam ovdje i htjela bih s vama podjeliti svoja iskustva/probleme.  Imam PCO i visak muskih hormona, menstruacija nikada nije bila skroz redovita.
    Od svoje ginekologice sam prije mjesec dana dobila Recept za Clavella prah- zovu ga ČUDO . Svaki dan ujutro i navecer po jednu vrecicu rastopiti u vodi i popiti. Istrazivanje je pokazalo da od 50 zene je 18 ostalo trudno ( sve su imale PCO i problem hormona).
    Uz sve to sam kupila i ovulacijski Test i evo od jucer mi pokazuje plodne dane 😍
    Do sada nisam pratila /prepoznala plodne dane ako ih je uopce bilo s obzirom na PCO. To mi je dalu nekakvu nadu da mozda uspije ovaj put pomocu Clavelle. Zanima me vase iskustvo , i da li itko od vas cuo ili koristi Clavellu. Moram napomenut da zivim u Njemackoj tako da nisam sigurna da li nasi doktori prepisuju takvo nesto i da li kod nas uopce postoji Clavella. Veselim se dijeliti savjete i iskustva s vama i zelim nam svima cim prije da uspijemo! 

Ivona

• Ivona1910
    04. Lipanj 2017. 11:30

Ivona1910

Dobar dan drage buduce mame i one koje to vec jesu.
    Nova sam ovdje i htjela bih s vama podjeliti svoja iskustva/probleme. Imam PCO i visak muskih hormona, menstruacija nikada nije bila skroz redovita.
    Od svoje ginekologice sam prije mjesec dana dobila Recept za Clavella prah- zovu ga ČUDO . Svaki dan ujutro i navecer po jednu vrecicu rastopiti u vodi i popiti. Istrazivanje je pokazalo da od 50 zene je 18 ostalo trudno ( sve su imale PCO i problem hormona).
    Uz sve to sam kupila i ovulacijski Test i evo od jucer mi pokazuje plodne dane 😍
    Do sada nisam pratila /prepoznala plodne dane ako ih je uopce bilo s obzirom na PCO. To mi je dalu nekakvu nadu da mozda uspije ovaj put pomocu Clavelle. Zanima me vase iskustvo , i da li itko od vas cuo ili koristi Clavellu. Moram napomenut da zivim u Njemackoj tako da nisam sigurna da li nasi doktori prepisuju takvo nesto i da li kod nas uopce postoji Clavella. Veselim se dijeliti savjete i iskustva s vama i zelim nam svima cim prije da uspijemo!

Ivona

mono1111
    04. Lipanj 2017. 13:53

Ivona,
    Ja nikad nisam cula za Clavellu.
    Mislim da mozda.ovdje to ni ne pripisuju.

Bubi555
    04. Lipanj 2017. 20:20

A Mono ja mislila da se to pije! :D Meni cesto tijekom ciklusa, ne samo pred M, bude smedjeg iscjetka i to bi valjda bio pad progesterona pa sam trazila po netu koja hrana poboljsava progesteron i procitala sam da ga ima u zumanjku pa sam zato to krenula piti i zbilja sam primjetila promjene, kad pijem, nema smedjeg iscjetka i vise je plodne sluzi, ali ja to ne pijem redovito, naravno, ali sad hocu... Upravo je dragi otisao skupljat jaja kod kokica, haha!
    Barbara, hvala puno na ovim info, nisam nikad obracala paznju na to da je i taj kremasti iscjedak ustvari plodan!
    Mono, javi kad ides na taj postupak da saljemo pozitivne vibre! :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.