Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    17. Svibanj 2017. 19:17

M.lady

bejb23

Ljubicice čestitaaaam!!! :)) Koliko vam je trebalo?
    Suza, baš mi je drago! Želim ti školsku do kraja. Uživaj! :*
    Riri, sretno!
    Elvira, kakvo je stanje kod tebe? :)
    Mlady, gdje si ti? Šta ima?
    Mono, kako si ? :)
    Ostale cure, kome odbrojavamo? :)

E draga evo me radno 😏 ugl plodni su dani, vidit cemo ishod 2.6. Rodila mi muzeva sestra ima 10ak dana, prija za dva miseca ima rodit pa san malo ovih dana u nekoj depri ahh 😏😏 kako ti? I tebi su sad ploddni jel da? Mi se ono pratimo 😗😗

Znam kako ti je. Meni dvije prije imaju roditi, jedna svaki tren moze a druga za mjesec i pol. 
    Al ne dam se. Dobro mi je :) 
    Meni plodni pocinju za koji dan, jos nisu. I ne osjecam na sebi da jesu. Ovaj mjesec je ocekujem iza tebe. 
    Djevojke, sreetno. Nadam se da ne stize :) 
    Ljubicice, opusti se :) 

💗Baby E💗

• ljube004
    18. Svibanj 2017. 10:25

Ja trebam dobit u nedjelju  

• Elviramagistic
    18. Svibanj 2017. 23:26

Ljubicica cestitam od srca :)))) 
    Meni stigla onaj dan navecer..znaci 6 dan..idemo u nove pobjede..pocelo se nesto desavati..svaki mj.jedan plusic :)) bas sam sretna zbog vas

• Jovana
    19. Svibanj 2017. 08:32

Pomozite mi. Kasni mi menstruacija vec 10 dana, a test je bio negativan kad sam radila tada mi kasnilo 5 dana kad sam uradila test i negativan je. Sta mi se dogadja? Suprug i ja zelimo bebu i radimo n tome. U dodjem delu stomaka osecam grceve kao kad trebam da dobijem. Jedan dan mi je cureno nekoliko kapi rozeg izcedka. Grudi su mi naduvene i bole je jako ne mogu da ih dodirnem. Pomozite mi vi dok ne idem kod ginekologa. 

• ivona0704
    19. Svibanj 2017. 10:26

Cao cure i zene, evo mene opet ko padobranac . Imam jedno pitanje nadam se da ce mi koja znat odgovorit. Sada sam trenutno na 14-om DC i nema nikakvih naznaka ovulacije. Isto tako mi je i prosli misec bilo,malo osjecam jajnike i to je sve nikakav iscjedak nista. Je li moguce dva miseca za redom da mi preskace? I jos jedno pitanje za LH trakice bila u apoteci i 5 kom kosta 120 kn. Uzasno skupo. Di vi nabavljate i po kojoj cijeni? Vec sam malo zabrinuta jer ovo nam je 5 ciklus kako smo se odlucili opet za bebu. Unaprijed hvala na svakom savjetu i komentaru.

bejb23
    19. Svibanj 2017. 12:22

Elvira, bas mi je zao. Nadam se uskoro i tvom +! Al sto kazes, pokrenulo se malo :) 
    Jovana,mozda je bilo prerano za test jer je bila kasna O. Mislim da bi vec sad trebalo pokazati. Ili odi vaditi betu :) 
    Ivona, ovo za O ne znam je li moguce. A cure ih kupuju preko ebaya. 
    Cure, sretno :) 

💗Baby E💗

mono1111
    19. Svibanj 2017. 17:28

Drage cure,
    U zadnje vrijeme jednostavno nisam uopce stigla na Klokanicu, imala sam jako puno posla ! 
    Cestitam Suzi !!! I Ljubicici - nema veze sto ti je jedna crta slabija od druge.
    Ja sam opet bila dobila smedji iscjedak - M neki dan, i isla sam opet na histero, srecom samo su se neke priraslice vratile u cervikalnom kanalu, u maternici nisu.
    Uspio je dokt.doci do desnog jajovoda. Lijevo usce jajovoda i, dalje nije vidljivo.
    Ne znam kakav je plan dalje, tj.moja dokt.koja me inace vodi je isla kod dokt.koji mi je radio histero da se zajedno dogovore o daljnjem postupku.
    Ugl.idem iduci tjedan u Petrovu pa cu pitati svoju koji je plan za dalje.
    Moguce je cak IVF posto raspolazem samo s jednim jajovodom.
    Ne znam vise sto bi mislila.
    Toliko vremena prolazi i nista se ne dogadja.
    I da,.opet moram na histero, ali samo da se vidi stanje, da li je ovako ostalo kako je, da se provjeri da se priraslice nisu vratile.

mimica9113
    20. Svibanj 2017. 20:41

Zdravo zene :-) da cestitam buducim mamicama aBd da im trudnoca bude uredna,bez ikakvih problema.A nama koje cekamo + da ih ubrzo ugledamo.prosli mjesec sam dobila 20 a trebala 19.evo ovaj mjesec jos nista :-) nikakvih naznaka :-) za mens.rekla sam sebi da necu da se puno nadam,al reko da sa vama podjelim  lakse mi :-*

light
    20. Svibanj 2017. 22:01

Čestitam svim ženicama koje su dobile svoj plusić. Mi i dalje pokušavamo.
    Mono trebam tvoje misljenje. Kako ti se cine ovi rezultati ovulacijskih trakica zadnjih par dana? Meni su sve iste pa mi nije jasno sto znaci?

• Minna
    20. Svibanj 2017. 22:03

Mono zelim ti puno srece!
    Nista vise nemam za reci
    Drzim fige!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI