Drage cure,
U zadnje vrijeme jednostavno nisam uopce stigla na Klokanicu, imala sam jako puno posla !
Cestitam Suzi !!! I Ljubicici - nema veze sto ti je jedna crta slabija od druge.
Ja sam opet bila dobila smedji iscjedak - M neki dan, i isla sam opet na histero, srecom samo su se neke priraslice vratile u cervikalnom kanalu, u maternici nisu.
Uspio je dokt.doci do desnog jajovoda. Lijevo usce jajovoda i, dalje nije vidljivo.
Ne znam kakav je plan dalje, tj.moja dokt.koja me inace vodi je isla kod dokt.koji mi je radio histero da se zajedno dogovore o daljnjem postupku.
Ugl.idem iduci tjedan u Petrovu pa cu pitati svoju koji je plan za dalje.
Moguce je cak IVF posto raspolazem samo s jednim jajovodom.
Ne znam vise sto bi mislila.
Toliko vremena prolazi i nista se ne dogadja.
I da,.opet moram na histero, ali samo da se vidi stanje, da li je ovako ostalo kako je, da se provjeri da se priraslice nisu vratile.
Zdravo zene :-) da cestitam buducim mamicama aBd da im trudnoca bude uredna,bez ikakvih problema.A nama koje cekamo + da ih ubrzo ugledamo.prosli mjesec sam dobila 20 a trebala 19.evo ovaj mjesec jos nista :-) nikakvih naznaka :-) za mens.rekla sam sebi da necu da se puno nadam,al reko da sa vama podjelim lakse mi :-*
Čestitam svim ženicama koje su dobile svoj plusić. Mi i dalje pokušavamo.
Mono trebam tvoje misljenje. Kako ti se cine ovi rezultati ovulacijskih trakica zadnjih par dana? Meni su sve iste pa mi nije jasno sto znaci?
Light,
Hm...mozes li provjeriti koje su osjetljivosti ove trakice koje ti imas??
Naime, ja sam prvo imala jedne zelene, koje su mi isto kao tebi ove pokazivale skoro da su poz.cijelo vrijeme i one su bile osjetljivosti 20 ml / U, i onda nika nisam znala tj.bila sigurna da li mi.je trakica poz.ili neg.
Onda sam narucila roze, ali ne ove koje ti imas nego One step roze, koje nisu tako jako osjetljive,.one su od 25 ml/ U i one su mi super jer bas vidim kada trakica potamni, ostala testiranja je trakica vidno puno scjetlija od kontrolne.
Razumijes me, jelda??
Po meni ovo niti jedna nije poz.trakica, makar je skoro iste jacine kao kontrolna, ali ipak nije.
Koji se se dc pocela testirati? I ova zadnja je od kojeg dana ciklusa?
Minna,
Tnx ! I tebi zelis puno srece da uskoro ostvaris svoj zeljeni plus ;)
I ostalim curama, pogotovo ovim starima s kojima vec neko vrijeme tipkam, da prestanemo o ovim temama pa da se.bacimo na neke trudnicke tegobe !
To su ove trakice, znaci da su 20mlU. Testirala sam od prvog dana ciklusa a ova zadnja je od 21dc. Trazila sam malo po stranim forumima i negdje je netko napisao da se tijelo bori izbacit jajasce i da su onda te trakice uzastopno tako skoro pozitivne. Ima li to smisla jer je ovulacija vec trebala biti.
Pomozite mi. Kasni mi menstruacija vec 10 dana, a test je bio negativan kad sam radila tada mi kasnilo 5 dana kad sam uradila test i negativan je. Sta mi se dogadja? Suprug i ja zelimo bebu i radimo n tome. U dodjem delu stomaka osecam grceve kao kad trebam da dobijem. Jedan dan mi je cureno nekoliko kapi rozeg izcedka. Grudi su mi naduvene i bole je jako ne mogu da ih dodirnem. Pomozite mi vi dok ne idem kod ginekologa.
I meni se isto tako desilo samo sto je meni kasnilo 20 dana a test bio negativan. Kad sam otisla doktoru nije bilo trudnoce pa mi je dao Duphoston da pijem ..
Light,
Ovo nije prvi put da koristis bas ove?? I prosli mjesec si koristila ali su ti pokazale poz??? Jel tako?
Ja imam iste ove, ali od 25 ml / u, napisala sam ti da kad sam imala te od 20 ml / U su mi isto non stop bile pozitivne. Zato jer je nekome u startu taj hormon lh visi, a one ocitavaju naravno i manje vrijednosti lh, a od 20 ml U bi ove trebale biti poz.
Kakvi su ti sad ciklusi? Kad si bila dobila ovaj put??
Imam kakvih novosti kod Sprem??
Ovo za to izbacivanje j.s.stvarno ne znam, nisam cula za to, pa ti ne mogu reci.
Nisam bila kod Sprem i ne mislim ici jos neko vrijeme jer zelim pokusati jos malo samostalno. Krenula sam sa zdravom prehranom, pokusavam skinuti i te kile koje joj smetaju pa cemo vidjeti. Ako se do jeseni nista ne desi onda cemo dalje. Pijem duphastone i uz njih su mi redovne a razmisljam i da njih slroz izbacim pa da vidimo. Prvi put kad sam ostala trudna nisam nista koristila od terapije premda je zavrsilo sa spontanim. Vrijeme ce pokazati
Pozdrav cure, bila sam ja jesenskim bebama, ali cu se morati vama pridruziti kroz neko vrijeme. Morala sam na prekid trudnoće u 16tt, pa kada se oporavim i kada ginek.da zeleno svjetlo, pokušat ćemo opet. Imala sam redovite cikluse i uspjela pohvatati ovulaciju i tako smo uspjeli od prve, sad nakon svega ne znam kako će mi biti ciklusi, pa si hoću naručiti lh trakice. Našla sam jedne na kojima baš piše da su od 25mlU, ali seller neće prodati. Ima koja link s tim manje osjetljvima jer na većini ne piše od koliko su..
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji