Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    21. Svibanj 2017. 10:05

Light,
    Hm...mozes li provjeriti koje su osjetljivosti ove trakice koje ti imas??
    Naime, ja sam prvo imala jedne zelene, koje su mi isto kao tebi ove pokazivale skoro da su poz.cijelo vrijeme i one su bile osjetljivosti 20 ml / U, i onda nika nisam znala tj.bila sigurna da li mi.je trakica poz.ili neg.
    Onda sam narucila roze, ali ne ove koje ti imas nego One step roze, koje nisu tako jako osjetljive,.one su od 25 ml/ U i one su mi super jer bas vidim kada trakica potamni, ostala testiranja je trakica vidno puno scjetlija od kontrolne.
    Razumijes me, jelda??
    Po meni ovo niti jedna nije poz.trakica, makar je skoro iste jacine kao kontrolna, ali ipak nije.
    Koji se se dc pocela testirati? I ova zadnja je od kojeg dana ciklusa?
    Minna,
    Tnx ! I tebi zelis puno srece da uskoro ostvaris svoj zeljeni plus ;)

I ostalim curama, pogotovo ovim starima s kojima vec neko vrijeme tipkam, da prestanemo o ovim temama pa da se.bacimo na neke trudnicke tegobe !

light
    21. Svibanj 2017. 10:35

To su ove trakice, znaci da su 20mlU. Testirala sam od prvog dana ciklusa a ova zadnja je od 21dc. Trazila sam malo po stranim forumima i negdje je netko napisao da se tijelo bori izbacit jajasce i da su onda te trakice uzastopno tako skoro pozitivne. Ima li to smisla jer je ovulacija vec trebala biti.

Dzenii123
    21. Svibanj 2017. 13:28

Jovana Bugariju

Pomozite mi. Kasni mi menstruacija vec 10 dana, a test je bio negativan kad sam radila tada mi kasnilo 5 dana kad sam uradila test i negativan je. Sta mi se dogadja? Suprug i ja zelimo bebu i radimo n tome. U dodjem delu stomaka osecam grceve kao kad trebam da dobijem. Jedan dan mi je cureno nekoliko kapi rozeg izcedka. Grudi su mi naduvene i bole je jako ne mogu da ih dodirnem. Pomozite mi vi dok ne idem kod ginekologa.

I meni se isto tako desilo samo sto je meni kasnilo 20 dana a test bio negativan.  Kad sam otisla doktoru nije bilo trudnoce pa mi je dao Duphoston da pijem .. 

mono1111
    21. Svibanj 2017. 21:32

Light,
    Ovo nije prvi put da koristis bas ove?? I prosli mjesec si koristila ali su ti pokazale poz??? Jel tako?
    Ja imam iste ove, ali od 25 ml / u, napisala sam ti da kad sam imala te od 20 ml / U su mi isto non stop bile pozitivne. Zato jer je nekome u startu taj hormon lh visi, a one ocitavaju naravno i manje vrijednosti lh, a od 20 ml U bi ove trebale biti poz.
    Kakvi su ti sad ciklusi? Kad si bila dobila ovaj put??
    Imam kakvih novosti kod Sprem??
    Ovo za to izbacivanje j.s.stvarno ne znam, nisam cula za to, pa ti ne mogu reci.

light
    21. Svibanj 2017. 23:11

Nisam bila kod Sprem i ne mislim ici jos neko vrijeme jer zelim pokusati jos malo samostalno. Krenula sam sa zdravom prehranom, pokusavam skinuti i te kile koje joj smetaju pa cemo vidjeti. Ako se do jeseni nista ne desi onda cemo dalje. Pijem duphastone i uz njih su mi redovne a razmisljam i da njih slroz izbacim pa da vidimo. Prvi put kad sam ostala trudna nisam nista koristila od terapije premda je zavrsilo sa spontanim. Vrijeme ce pokazati

Lemon
    22. Svibanj 2017. 10:03

Pozdrav cure, bila sam ja jesenskim bebama, ali cu se morati vama pridruziti kroz neko vrijeme. Morala sam na prekid trudnoće u 16tt, pa kada se oporavim i kada ginek.da zeleno svjetlo, pokušat ćemo opet. Imala sam redovite cikluse i uspjela pohvatati ovulaciju i tako smo uspjeli od prve, sad nakon svega ne znam kako će mi biti ciklusi, pa si hoću naručiti lh trakice. Našla sam jedne na kojima baš piše da su od 25mlU, ali seller neće prodati. Ima koja link s tim manje osjetljvima jer na većini ne piše od koliko su..

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

mimica9113
    22. Svibanj 2017. 10:04

Drzite mi fige kod mene jos uvijek nema nista .....da mi je iscekati jos koji dan da kupim test :)....sretno svima

nena27
    22. Svibanj 2017. 12:57

Mimica sretno
    Čestitke novim trudnicama
    Meni je taman prošla, danas se osjećam grozno kao da me nešto pregazilo umor, recimo neka glavobolja, mučnina imam osjećaj da ću svaki tren povratit i imam neke valove vrućine, na poslu sam i nemam pojma šta da radim, da nisam imala kakvu takvu menstruaciju prošli tjedan zapitala bi se

Anavi007
    22. Svibanj 2017. 21:03

Vecer ...evo  da Vam se i ja pridruzim i ispricam svoju pricu.Imam 27 godina i svaki mjesec se nadam plusicu ali nazalost jos nista ..moja borba vec traje godinu dana..svi nalazi su nam  dobri...unatrag dva mjeseca pijem duphaston tablete...prosli mjesec bila na folikulimetriji 9 dan ciklusa i ovulacija prosla...ovaj mjesec krecem s 4 danom na folikulimetriju da vidi doktorica da li je ovulacija odmah poslije menstruacije a mozda je i za vrijeme same menstruacije pa zato i ne dolazi do trudnoce jer tad nemamo ni odnose ..uhh sad sam se olaksala... ☺☺

mono1111
    22. Svibanj 2017. 22:30

Light,
    Drzim fige da nesto uspije do jeseni. Ja na tvom mjestu ne bi micala Duphastone, samo ga svakako pij nakon O, ne prije da ne bi blokirao O.
    Makar, znam da su ti rekli da vjerovatno s duphastonima pocnes vec od 14 dc.

Lemon,
    Zao mi je radi gubitka, svakako napravi testove trombofilije,.jer cesto u ovakvim tjednima moze biti trombofilija u pitanju.
    Ja koristim ove roze,.i koliko znam one su od 25 ml U.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI