Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teddy Bear
    23. Svibanj 2017. 21:37

Pozdrav ekipi. Samo da se malo javim. Ja sam u ne iscekivanju mjesecnice,trebala bih dobiti za nekih 5 dana. Ciklusi su mi 33-34 dana. Uglavnom i ovaj mjesec smo bili vrijedni i trudili se plodnih dana,i uz pomoc lh trakica,koja je bila pozitivna 19tog dana ciklusa. Uglavnom,danima prije,taj dan i nismo uspjeli dan iza,jer je muz morao na sluzbeni put. Vidit cemo hoce li biti sta novoga za javiti. Od simptoma jedino sto me vec dva dana kao zateze i probada lagano pri dnu trbuha,te sam jucer imala i povisenu temp oko 37.3℃ cijeli dan,i danas oko 37℃. Time da nisam bolesna niti prehladjena,samo jako umorna,ali to bih mogla pripisati poslu,ovih dana ludnica. 😘

• ljube004
    24. Svibanj 2017. 10:11

Cure ništa mi nije jasno.. trebala sam dobiti u nedjelju. Još nisam.. nemam simptoma nekih.. radila test u ponedjeljak i ništa. radila propuhivanje 3.05. bio 13 dc. Dali je moguće da sam trudna a ako nisam zašto ne dolazi krava 

mimica9113
    24. Svibanj 2017. 11:26

Meni 5 dana kasni,cekam bar do subote da uradim test,ako do tad vjestica ne dodje.nemam simptoma nikakvih osim nabujalih grudi,al ne bole puno.Curke zbunjena sam hehe :-) .Pozdrav

mono1111
    24. Svibanj 2017. 14:07

Cure,
    Ma zurim na posao pa ne mogu opsirno napisati ! Ugl.idem na IVF, od iduceg ciklusa.
    Jos moram za tjedan dana na uzv i ako endo bude ok dobivam lijekove i krecem od iduceg ciklusaaa !!!
    Jeejjjjjj !
    A dokt.je predlozila IVF posto taj lijevi jajovod nije u funkciji, tj.on je vjerovazno prohodan ali je sljepljen ulazak iz usca jajovoda u, maternicu.

light
    24. Svibanj 2017. 15:41

Mono držim fige da sve bude u redu. Ti si uz sve nas cijelo vrijeme i od srca se nadam da ces se sto prije pridruziti nekim drugim temama 😉
    Mimica9113 napravi testić. Ako su ti inaće redovne trebalo bi pokazati a ako ne pokaže onda pričekaj par dana pa ponovi. 
    Ja sam konačno detektirala ovulaciju s trakicama ovaj ciklus pa cemo vidjeti za dva tjedna hoce li biti sta. Suprug kaze to je to a ja se ipak ne zelim razocarati. Kako bude bude...

light
    24. Svibanj 2017. 15:47

Mono palo mi je na pamet. Kako sam pod duphastonima od 14 dc i danas mi je zadnja tableta a ovulacija je bila prije 2 dana i inace prokvarim 3 dana nakon zadnje tablete sta ako sam daj Boze trudna? Sad me malo to brine da se ne bi sprjecila implantacija zbog terapije :(

light
    24. Svibanj 2017. 17:55

Nasla sam na stranom forumu odgovor jednog lijecnika da duphaston pomaze implantaciji pa cemo vidjeti sta ce biti

mono1111
    24. Svibanj 2017. 22:39

Light,
    Mislim da ako si T da nema veze sto si uzimala duphastone, to opcenito hrani zuto tijelo.
    Naravno, drzim figeee da ti upali !!!!!
    Ali ako ne, daj provjeri kada da krenes s duphastonom, zato jer moze sprijeciti O ako ga uzimas prije O.

• Mama1
    24. Svibanj 2017. 22:57

Cure sto mislite o ovom testu? 

Jana78
    24. Svibanj 2017. 22:58

Ja, ja, ja! Mi 4mj. pokušavamo, ovaj mjesec smo bili vrijedni oko plodnih dana pa se nadam da ce urodit plodom! 🍀
    Nemam nekih simptoma osim nabujalih grudi, ali me ne bole previse( inače prošlih mj prije vještice su me bas jako bolile), ovaj mj onako, cudno, kao da me peklo unutra, sad su samo malo teške, ali nista kao prije kako je znalo bit, jedino sam primjetila da bi uvijek mogla nesto jest 😀
    Danas je 8 dpo, vještica se nadam da neće doc 30.05. 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI