Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    28. Travanj 2017. 14:35

bejb23

Mamasita, nije ti rano za test :) Napravi pa javi! Sretno! :)
    Mlady, i ja je (ne)ocekujem 6. Ali imam osjecaj da ce doci. :/

Bejb ja i ti se pratimo svaki mjesec pa cemo skupa i cekat 😍😍 mamasita hvala ti i sretno ti 😘

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Gitta
    28. Travanj 2017. 15:39

Mamasita2

Pozdrav drage moje ..nova sam na ovom forumu pa imam jedno pitanje.. Znaci zadnju mjesecnicu sam imala od 30.3-2.4 i bila je sasvim normalna..odnose sam imala 11. i 14.4 (bez zastite) …trebala mi je doc prekjucer al jos nije dosla (ciklusi mi traju 28-29 dana) a inace mi nikada nije kasnila iako me vec 5dana drže grčevi koji nisu stalni i probadanja u lijevom jajniku i stalno provjeravam jel dosla al nje ni na vidiku, danas su mi se cak i pojavili naleti velike vrucine.. Eto pa me zanima jel koja imala slicnih iskustava jer drugih simptoma trudnoce nema pa sad ne znam ni sama..a vec 2godine ja i dragi pokusavamo i nikako i sad me strah uopce napravit test da se ne razocaram a ne znam jel mi jos i pre rano za test ?? Eto zanimaju me vasa iskustva i misljenja?
    🐝

ja bih na tvom mjestu što manje razmišljala, pa ako M dođe dođe, ako ne super, dala bih si roka tipa 4 dana, ako ne dođe napravila bih test jer tad bi ti već trebalo pokazati ako jesi. u svakom slučaju držim ti fige da jesi trudna i da ubrzo ugledaš pozitivan test :D

• Mamasita2
    29. Travanj 2017. 14:16

Evo je vjestica ipak stigla jutros ☹☹ i bas me rastuzilo ! Al eto ne gubim nadu za dalje 🙇

mimica9113
    29. Travanj 2017. 15:21

Nemoj gubiti,nisam ni ja i meni se tako desilo.Idemo ponovo hehe :-*

mimica9113
    30. Travanj 2017. 18:10

Zene sta vi mislite za test sa sodom b.,ja ga radila vise iz zabave,drage zene meni zapjenilo tako da je preslo preko casice hehe,a veceras radim pravi test :-)

• Elviramagistic
    30. Travanj 2017. 20:40

mimica9113

Zene sta vi mislite za test sa sodom b.,ja ga radila vise iz zabave,drage zene meni zapjenilo tako da je preslo preko casice hehe,a veceras radim pravi test :-)

Nisam jos cula za to..kakav je to test? Javi nam rezultate veceras :) drzim fige

nena27
    01. Svibanj 2017. 08:36

Ni ja nisam čula o čem se radi

• Anahi
    01. Svibanj 2017. 11:28

nena27

Stigle baš danas nakon 20 dana

Nena, hvala ti, probat cu te naruciti i nadam se napokon plusicu iduci ovaj ciklus ☺

• Minna
    01. Svibanj 2017. 19:55

Pozdrav svima. Naime citam vas vec 5 mjeseci. I danas, ni sama ne znam kako ni zasto, odlucila sam se javiti. Suprug i ja radimo bebacha (sad cd biti 5-ti mjesec, odnosno 6-ti ciklus)
    Ja imam 32, suprug 35. U velikom sam strahu, svaki mjesec sve vise. 
    Odlucila sam tu i tamo sa vama podjeliti svoje misli( ako nemate nista protiv) jer od prijateljica, roditelja, dobijem samo: guglajuci, razmisljajuci o plodnim danima, nikad neces uspijeti zaceti"
    Naravno da se nakon takvih razgovora osjecam jos losije, stoga, bolje da vas citam:)

mono1111
    01. Svibanj 2017. 21:39

Minna

Pozdrav svima. Naime citam vas vec 5 mjeseci. I danas, ni sama ne znam kako ni zasto, odlucila sam se javiti. Suprug i ja radimo bebacha (sad cd biti 5-ti mjesec, odnosno 6-ti ciklus)
    Ja imam 32, suprug 35. U velikom sam strahu, svaki mjesec sve vise.
    Odlucila sam tu i tamo sa vama podjeliti svoje misli( ako nemate nista protiv) jer od prijateljica, roditelja, dobijem samo: guglajuci, razmisljajuci o plodnim danima, nikad neces uspijeti zaceti"
    Naravno da se nakon takvih razgovora osjecam jos losije, stoga, bolje da vas citam:)

Dobrodosla !
    Strah oko cega ako smijem pitati? Da neces ostati T??
    Kako ginekolozi kazu, do godinu dana je potpuno normalno planiranje i s parovima s kojima je sve u redu. Uvijek mozete na svoju ruku napraviti neke pretrage ako zelite, privatno, jer rijetko koji ginekolog prije godinu dana planiranja te zeli slati na pretrage, makar uvijek mozes reci da planiras vec vise od godinu dana !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI