Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    01. Svibanj 2017. 08:36

Ni ja nisam čula o čem se radi

• Anahi
    01. Svibanj 2017. 11:28

nena27

Stigle baš danas nakon 20 dana

Nena, hvala ti, probat cu te naruciti i nadam se napokon plusicu iduci ovaj ciklus ☺

• Minna
    01. Svibanj 2017. 19:55

Pozdrav svima. Naime citam vas vec 5 mjeseci. I danas, ni sama ne znam kako ni zasto, odlucila sam se javiti. Suprug i ja radimo bebacha (sad cd biti 5-ti mjesec, odnosno 6-ti ciklus)
    Ja imam 32, suprug 35. U velikom sam strahu, svaki mjesec sve vise. 
    Odlucila sam tu i tamo sa vama podjeliti svoje misli( ako nemate nista protiv) jer od prijateljica, roditelja, dobijem samo: guglajuci, razmisljajuci o plodnim danima, nikad neces uspijeti zaceti"
    Naravno da se nakon takvih razgovora osjecam jos losije, stoga, bolje da vas citam:)

mono1111
    01. Svibanj 2017. 21:39

Minna

Pozdrav svima. Naime citam vas vec 5 mjeseci. I danas, ni sama ne znam kako ni zasto, odlucila sam se javiti. Suprug i ja radimo bebacha (sad cd biti 5-ti mjesec, odnosno 6-ti ciklus)
    Ja imam 32, suprug 35. U velikom sam strahu, svaki mjesec sve vise.
    Odlucila sam tu i tamo sa vama podjeliti svoje misli( ako nemate nista protiv) jer od prijateljica, roditelja, dobijem samo: guglajuci, razmisljajuci o plodnim danima, nikad neces uspijeti zaceti"
    Naravno da se nakon takvih razgovora osjecam jos losije, stoga, bolje da vas citam:)

Dobrodosla !
    Strah oko cega ako smijem pitati? Da neces ostati T??
    Kako ginekolozi kazu, do godinu dana je potpuno normalno planiranje i s parovima s kojima je sve u redu. Uvijek mozete na svoju ruku napraviti neke pretrage ako zelite, privatno, jer rijetko koji ginekolog prije godinu dana planiranja te zeli slati na pretrage, makar uvijek mozes reci da planiras vec vise od godinu dana !

• Minna
    01. Svibanj 2017. 22:04

Hvala puno. 
    Nekakao sam svaki put, a ovo ce sada biti sesti, sve losije volje. 
    Uz to sam svjesna da u dvije godinw nismo imali zasriru, katkad i ne prekinuti snosaj, a ciljane odnose imamo od sijecnja, plus 2015.godine ciljanih cca 3mjeseca.
    Muz je dobio uputnicu za spermiogram, sutra ce se online naruciti ( vuk vrhovec) 
    Citam svakakve situacije po forumu, ali nije mi svejedno, ne mogu si pomoci:/
    Imam pitanjce,
    Pijem od solgara prenatal, i kao da od silnih vitamincica imam ublazen PMS( ovaj mjesec me grudi uopce nisu bolile) , a i menstruacija nije toliko bolna 
    Jel sam umislila, il je moguce?

• Anahi
    01. Svibanj 2017. 22:23

Ja sam ti isto malo skepticna, al nikako ne gubim nadu, ja se drzum tog da je do godinu ok, nakon toga cu vidjet sto dalje, ja imam 29, a muz 35, dosta toga utjece na cikluse, zelim ti plusic sto prije, kao i svima vama 😘

• Minna
    01. Svibanj 2017. 22:26

Hvala Anahi! Od srca.
    Ako smijem pitati koliko ti i muz pokusavate?

nena27
    02. Svibanj 2017. 09:35

Sretno curke Minna Anahi mi smo dosta toga prošli trudimo se već 2 godine ja sad snižavam tsh a muž ima proširenu venu na lijevom testisu i sad ne znam hoće biti operacija. Ja imam 29 a on 33 pazili smo prve pola godine još i onda smo prestali sad je taman 2 godine s tim da sam prije godinu dana krenila na pretrage

mono1111
    02. Svibanj 2017. 10:19

Minna

Hvala puno.
    Nekakao sam svaki put, a ovo ce sada biti sesti, sve losije volje.
    Uz to sam svjesna da u dvije godinw nismo imali zasriru, katkad i ne prekinuti snosaj, a ciljane odnose imamo od sijecnja, plus 2015.godine ciljanih cca 3mjeseca.
    Muz je dobio uputnicu za spermiogram, sutra ce se online naruciti ( vuk vrhovec)
    Citam svakakve situacije po forumu, ali nije mi svejedno, ne mogu si pomoci:/
    Imam pitanjce,
    Pijem od solgara prenatal, i kao da od silnih vitamincica imam ublazen PMS( ovaj mjesec me grudi uopce nisu bolile) , a i menstruacija nije toliko bolna
    Jel sam umislila, il je moguce?

Nemaju veze Prenatal tablete s ublazenim pms - om.
    Oni na to ne utjecu.
    Svakako napravite spermiogram. Onda ste obavili pola posla.

• Minna
    02. Svibanj 2017. 19:17

Pa tako smo i mi kontali.
    Uputnica je tu, danas se prijavio online. Cekamo odgovor na mail. 
    Cure iscekuje li se ista? Za koga mantramo? Kome najvecu pozitivnu vibru sada saljemo?
    :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.