Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minna
    01. Svibanj 2017. 22:04

Hvala puno. 
    Nekakao sam svaki put, a ovo ce sada biti sesti, sve losije volje. 
    Uz to sam svjesna da u dvije godinw nismo imali zasriru, katkad i ne prekinuti snosaj, a ciljane odnose imamo od sijecnja, plus 2015.godine ciljanih cca 3mjeseca.
    Muz je dobio uputnicu za spermiogram, sutra ce se online naruciti ( vuk vrhovec) 
    Citam svakakve situacije po forumu, ali nije mi svejedno, ne mogu si pomoci:/
    Imam pitanjce,
    Pijem od solgara prenatal, i kao da od silnih vitamincica imam ublazen PMS( ovaj mjesec me grudi uopce nisu bolile) , a i menstruacija nije toliko bolna 
    Jel sam umislila, il je moguce?

• Anahi
    01. Svibanj 2017. 22:23

Ja sam ti isto malo skepticna, al nikako ne gubim nadu, ja se drzum tog da je do godinu ok, nakon toga cu vidjet sto dalje, ja imam 29, a muz 35, dosta toga utjece na cikluse, zelim ti plusic sto prije, kao i svima vama 😘

• Minna
    01. Svibanj 2017. 22:26

Hvala Anahi! Od srca.
    Ako smijem pitati koliko ti i muz pokusavate?

nena27
    02. Svibanj 2017. 09:35

Sretno curke Minna Anahi mi smo dosta toga prošli trudimo se već 2 godine ja sad snižavam tsh a muž ima proširenu venu na lijevom testisu i sad ne znam hoće biti operacija. Ja imam 29 a on 33 pazili smo prve pola godine još i onda smo prestali sad je taman 2 godine s tim da sam prije godinu dana krenila na pretrage

mono1111
    02. Svibanj 2017. 10:19

Minna

Hvala puno.
    Nekakao sam svaki put, a ovo ce sada biti sesti, sve losije volje.
    Uz to sam svjesna da u dvije godinw nismo imali zasriru, katkad i ne prekinuti snosaj, a ciljane odnose imamo od sijecnja, plus 2015.godine ciljanih cca 3mjeseca.
    Muz je dobio uputnicu za spermiogram, sutra ce se online naruciti ( vuk vrhovec)
    Citam svakakve situacije po forumu, ali nije mi svejedno, ne mogu si pomoci:/
    Imam pitanjce,
    Pijem od solgara prenatal, i kao da od silnih vitamincica imam ublazen PMS( ovaj mjesec me grudi uopce nisu bolile) , a i menstruacija nije toliko bolna
    Jel sam umislila, il je moguce?

Nemaju veze Prenatal tablete s ublazenim pms - om.
    Oni na to ne utjecu.
    Svakako napravite spermiogram. Onda ste obavili pola posla.

• Minna
    02. Svibanj 2017. 19:17

Pa tako smo i mi kontali.
    Uputnica je tu, danas se prijavio online. Cekamo odgovor na mail. 
    Cure iscekuje li se ista? Za koga mantramo? Kome najvecu pozitivnu vibru sada saljemo?
    :)

nena27
    03. Svibanj 2017. 10:03

Minna ja tek završila sa plodnim neočekujem ju 14.05.

wannababysomuch
    03. Svibanj 2017. 10:34

Pozz novim i starim trudilicama.. evo me svratih nakon... pa cini mi se puno mjeseci da vas pozdravim.. nadam se da vas je puno koje ste u prolazu i da je plusica puno na vidiku
    One koje me znaju.. znaju moje muke.. no necu sada puno pretjerano duljiti 😂 kod mene se nije jos nista desilo. 22 mj borbe iza mene... od bebice nista.. ali sto cu.
    Mora se dalje.  Drzite se drage moje 😘😘😘

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

bejb23
    03. Svibanj 2017. 11:23

Minna, dobrodoslaa i sretno!! 
    Cini mi se da smo trenutno u iscekivanju Mlady i ja, 6.5. ne bi trebala doci. 
    Ali mislim da mi dolazi. Svi simptomi menge su tu. 😔

💗Baby E💗

• M.lady
    03. Svibanj 2017. 11:40

bejb23

Minna, dobrodoslaa i sretno!!
    Cini mi se da smo trenutno u iscekivanju Mlady i ja, 6.5. ne bi trebala doci.
    Ali mislim da mi dolazi. Svi simptomi menge su tu. 😔

Draga i u mene simptomi menge, bolne grudi, grcevi u stomaku. Mislim da od moga plusa nista i ovi mjesec 😔😓

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI