Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    03. Svibanj 2017. 10:03

Minna ja tek završila sa plodnim neočekujem ju 14.05.

wannababysomuch
    03. Svibanj 2017. 10:34

Pozz novim i starim trudilicama.. evo me svratih nakon... pa cini mi se puno mjeseci da vas pozdravim.. nadam se da vas je puno koje ste u prolazu i da je plusica puno na vidiku
    One koje me znaju.. znaju moje muke.. no necu sada puno pretjerano duljiti 😂 kod mene se nije jos nista desilo. 22 mj borbe iza mene... od bebice nista.. ali sto cu.
    Mora se dalje.  Drzite se drage moje 😘😘😘

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

bejb23
    03. Svibanj 2017. 11:23

Minna, dobrodoslaa i sretno!! 
    Cini mi se da smo trenutno u iscekivanju Mlady i ja, 6.5. ne bi trebala doci. 
    Ali mislim da mi dolazi. Svi simptomi menge su tu. 😔

💗Baby E💗

• M.lady
    03. Svibanj 2017. 11:40

bejb23

Minna, dobrodoslaa i sretno!!
    Cini mi se da smo trenutno u iscekivanju Mlady i ja, 6.5. ne bi trebala doci.
    Ali mislim da mi dolazi. Svi simptomi menge su tu. 😔

Draga i u mene simptomi menge, bolne grudi, grcevi u stomaku. Mislim da od moga plusa nista i ovi mjesec 😔😓

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• riri5
    03. Svibanj 2017. 12:05

Draga m lady i bejb23 evo da se i ja javim nije me bilo dosta,ja evo ocekujem za 6 dana ili sedam mens ali zasada nikakvih simptoma, radili smo jako na tome 😂
    Samo jako 💪 nema predaje vidit cemo sta ce bit 

• M.lady
    03. Svibanj 2017. 12:52

riri5

Draga m lady i bejb23 evo da se i ja javim nije me bilo dosta,ja evo ocekujem za 6 dana ili sedam mens ali zasada nikakvih simptoma, radili smo jako na tome 😂
    Samo jako 💪 nema predaje vidit cemo sta ce bit

E draga bas gledam.di si, znam da je i tebi m blizu nase. A drzim fige neka bude plusic 😗 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Paula
    03. Svibanj 2017. 16:55

Pozz svima, zanimaju me vasa iskustva sa testovima za ovulaciju...
    Ja sam radila clearblue test i dobila smajlic ujutro i cijeli taj dan i dan poslije smo bili vrijedni.. plus jos dane prije kada sam ja "mislila" da imam ovulaciju...
    Od tada svi simptomi pms-a, menga bi trebala doci sad u subotu, a ja sam test za trudnocu napravila jucer i bio je negativan. Je moguce da sam ga prerano radila ili da ipak nismo pogodili ovulaciju unatoc testu? Hvala puno na odgovorima :)

• M.lady
    03. Svibanj 2017. 19:08

Paula

Pozz svima, zanimaju me vasa iskustva sa testovima za ovulaciju…
    Ja sam radila clearblue test i dobila smajlic ujutro i cijeli taj dan i dan poslije smo bili vrijedni.. plus jos dane prije kada sam ja "mislila" da imam ovulaciju…
    Od tada svi simptomi pms-a, menga bi trebala doci sad u subotu, a ja sam test za trudnocu napravila jucer i bio je negativan. Je moguce da sam ga prerano radila ili da ipak nismo pogodili ovulaciju unatoc testu? Hvala puno na odgovorima :)

Bok 😀 ja ti neman iskustva s tim testovima, al ima ovdje cura koje ce ti znati nesto vise reci. Ja ti mogu jedino reci ako ti je bila kasna ovulacija, da se nemoze jos pokazat T, tako da drzim.fige i neka budr plusic 😗

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Paula
    03. Svibanj 2017. 19:11

Hvala! Da, kasna je ovulacija, a i ciklusi mi nikad tocni, 28-35 dana... pricekat cu do nedjelje da mi ne dodje :)

mimica9113
    03. Svibanj 2017. 19:49

Kod mene juce negativan test,al sta cu idemo dalje :-/  :-I

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.