Hvala puno.
Nekakao sam svaki put, a ovo ce sada biti sesti, sve losije volje.
Uz to sam svjesna da u dvije godinw nismo imali zasriru, katkad i ne prekinuti snosaj, a ciljane odnose imamo od sijecnja, plus 2015.godine ciljanih cca 3mjeseca.
Muz je dobio uputnicu za spermiogram, sutra ce se online naruciti ( vuk vrhovec)
Citam svakakve situacije po forumu, ali nije mi svejedno, ne mogu si pomoci:/
Imam pitanjce,
Pijem od solgara prenatal, i kao da od silnih vitamincica imam ublazen PMS( ovaj mjesec me grudi uopce nisu bolile) , a i menstruacija nije toliko bolna
Jel sam umislila, il je moguce?
Ja sam ti isto malo skepticna, al nikako ne gubim nadu, ja se drzum tog da je do godinu ok, nakon toga cu vidjet sto dalje, ja imam 29, a muz 35, dosta toga utjece na cikluse, zelim ti plusic sto prije, kao i svima vama 😘
Sretno curke Minna Anahi mi smo dosta toga prošli trudimo se već 2 godine ja sad snižavam tsh a muž ima proširenu venu na lijevom testisu i sad ne znam hoće biti operacija. Ja imam 29 a on 33 pazili smo prve pola godine još i onda smo prestali sad je taman 2 godine s tim da sam prije godinu dana krenila na pretrage

Hvala puno.
Nekakao sam svaki put, a ovo ce sada biti sesti, sve losije volje.
Uz to sam svjesna da u dvije godinw nismo imali zasriru, katkad i ne prekinuti snosaj, a ciljane odnose imamo od sijecnja, plus 2015.godine ciljanih cca 3mjeseca.
Muz je dobio uputnicu za spermiogram, sutra ce se online naruciti ( vuk vrhovec)
Citam svakakve situacije po forumu, ali nije mi svejedno, ne mogu si pomoci:/
Imam pitanjce,
Pijem od solgara prenatal, i kao da od silnih vitamincica imam ublazen PMS( ovaj mjesec me grudi uopce nisu bolile) , a i menstruacija nije toliko bolna
Jel sam umislila, il je moguce?
Nemaju veze Prenatal tablete s ublazenim pms - om.
Oni na to ne utjecu.
Svakako napravite spermiogram. Onda ste obavili pola posla.

Pa tako smo i mi kontali.
Uputnica je tu, danas se prijavio online. Cekamo odgovor na mail.
Cure iscekuje li se ista? Za koga mantramo? Kome najvecu pozitivnu vibru sada saljemo?
:)
Pozz novim i starim trudilicama.. evo me svratih nakon... pa cini mi se puno mjeseci da vas pozdravim.. nadam se da vas je puno koje ste u prolazu i da je plusica puno na vidiku
One koje me znaju.. znaju moje muke.. no necu sada puno pretjerano duljiti 😂 kod mene se nije jos nista desilo. 22 mj borbe iza mene... od bebice nista.. ali sto cu.
Mora se dalje. Drzite se drage moje 😘😘😘
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Minna, dobrodoslaa i sretno!!
Cini mi se da smo trenutno u iscekivanju Mlady i ja, 6.5. ne bi trebala doci.
Ali mislim da mi dolazi. Svi simptomi menge su tu. 😔

💗Baby E💗
Minna, dobrodoslaa i sretno!!
Cini mi se da smo trenutno u iscekivanju Mlady i ja, 6.5. ne bi trebala doci.
Ali mislim da mi dolazi. Svi simptomi menge su tu. 😔
Draga i u mene simptomi menge, bolne grudi, grcevi u stomaku. Mislim da od moga plusa nista i ovi mjesec 😔😓

💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji