Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivona0704
    03. Svibanj 2017. 19:58

bejb23

Minna, dobrodoslaa i sretno!!
    Cini mi se da smo trenutno u iscekivanju Mlady i ja, 6.5. ne bi trebala doci.
    Ali mislim da mi dolazi. Svi simptomi menge su tu. 😔

Evo i mene opet malo pratila vas al nisam imala sta prijavit pa nisam ni tipkala :). Ja po zadnjojn vjestici trebam dobiti danas. Jos nisam. Mislim da hocu jer mislim da ovaj mjesec uopce nisam imala ovulaciju nikakve sluzi nikako mi nije bilo a i prehladu jaku sam imala bas po sredini ciklisa. Al vidit cu tocno za kojo dan. Ako bude do petka ili subotene dosla kupit cu test. I ovaj put nista simptoma osim bolnih grudi nemam. Svakako zelim da svima dode taj vec dugo cekani plusic. 

• Minna
    03. Svibanj 2017. 20:22

nena27

Minna ja tek završila sa plodnim neočekujem ju 14.05.

Drzim fige !:)
    Mantram pozitivno!

• Minna
    03. Svibanj 2017. 20:27

M.lady, riri, bejb
    Drzim fige, nikad se ne zna
    Vec pet mjeseci mene bolilo, isti osjecaj PMS-a
    ( ok, malo drugaciji iz lijevog, malo drugaciji iz desnog jajnika)
    Ali prosli mjesec nista! Ni grudi, ni bolovi, ni glava, ni glezanj...ni sve sto inace da!:)
    Bila uvjerena da ce test biti pozitivan, kad ono nula bodova
    Poanta jest da: ako ima, ili nema znakova sve je isto.
    Moje dve frendice bolilo i imale osjecaj kao da. E procurit svaki cas, pa nisu
    Stoga ja i dalje drzim fige
    :*

• Minna
    03. Svibanj 2017. 20:34

Paula

Pozz svima, zanimaju me vasa iskustva sa testovima za ovulaciju…
    Ja sam radila clearblue test i dobila smajlic ujutro i cijeli taj dan i dan poslije smo bili vrijedni.. plus jos dane prije kada sam ja "mislila" da imam ovulaciju…
    Od tada svi simptomi pms-a, menga bi trebala doci sad u subotu, a ja sam test za trudnocu napravila jucer i bio je negativan. Je moguce da sam ga prerano radila ili da ipak nismo pogodili ovulaciju unatoc testu? Hvala puno na odgovorima :)

Ja sam testove za ovulaciju radila 3puta. 
    Shvatila da se podudaraju za kalendarom, tako da sam od njih odustala, nego jednostavno:
    Grlikanje sa muzem:)
    Cuka sam svakave price, da su pomocu testa za ovulaciju otkrile da su trudne, do toga da su nakon kasnjena ocekivane mjesecnice imale minus, pa tek za tjedan dana plus
    Svatko radi kako i koliko moze izdrzati
    Ja test radim ako mi kasni. Jedan jedini dan
    U protivnom ne 
    Ponovi ga ti u sub!:)
    Sretno

• Anahi
    04. Svibanj 2017. 12:14

Minna od prosinca prošle godine, znači sada će biti 6 mjeseci, valjda bude napokon plusić ovaj ciklus :)
    Pijem prenatal i vrkutu, ginekolog tvrdi da je to sve za sada u redu i da ne trbamo niti ja niti muž još na pretrage.

Pa sad valjda je tako.

• Anahi
    04. Svibanj 2017. 12:19

nena27

Sretno curke Minna Anahi mi smo dosta toga prošli trudimo se već 2 godine ja sad snižavam tsh a muž ima proširenu venu na lijevom testisu i sad ne znam hoće biti operacija. Ja imam 29 a on 33 pazili smo prve pola godine još i onda smo prestali sad je taman 2 godine s tim da sam prije godinu dana krenila na pretrage

nena27,
    stvarno želim da vam uspiju i terapijei i da riješte to s venom.

Nadam se da će biti plusić nena27 :)

Ja sam poslušala i baku pa uzela vrkutu kao ona pomaže, neke evine kapi.

Želim ti plusić što prije +
    Od moje prijateljice muž je imao jako loš spermiogram, pokušavali godinu i pol i kada su se odlučili na umjetnu, ostala trudna prirodno. nadam se da ćeš i ti.

• Anahi
    04. Svibanj 2017. 12:25

beb23 držim fige da ne dođe :9

curke mantram za sve :)

mono1111
    04. Svibanj 2017. 13:54

Paula

Pozz svima, zanimaju me vasa iskustva sa testovima za ovulaciju…
    Ja sam radila clearblue test i dobila smajlic ujutro i cijeli taj dan i dan poslije smo bili vrijedni.. plus jos dane prije kada sam ja "mislila" da imam ovulaciju…
    Od tada svi simptomi pms-a, menga bi trebala doci sad u subotu, a ja sam test za trudnocu napravila jucer i bio je negativan. Je moguce da sam ga prerano radila ili da ipak nismo pogodili ovulaciju unatoc testu? Hvala puno na odgovorima :)

Ja radim lh trakice s ebaya i trakica mi najcesce bude pozitivna dva dana i O mi nastupa negdje mozda 20 h nakon prve lh pozitivne.
    Ako ste imali odnose tada kada vam.je trakica bila poz.ili u tvom slucaju test clearblue onda ste pokriveni.
    Nisam skuzila nakon koliko dana od O si radila test za T? Trebas ga raditi najranije 12 dpo, a najpouzdanije je 14 dpo, znaci recimo 15 dana nakon pozotivne lh trakice ili testa.

mono1111
    04. Svibanj 2017. 13:56

Ostale cure,
    Zelim da sto prije ostvarite zeljeni plus i urednu skolsku T.
    U zadnje vrijeme imam jako puno posla pa ni ne stignem sve pohvatati !

nena27
    04. Svibanj 2017. 14:14

Anahi ma probala sam i ja vrkutu i marulju i evine kapi i vintex agnus, folnu pijem već ne znam ni koliko ma svašta nešto probaš kad dugo pokušavaš nemam pojma nadam se da će tako i kod mene valjda je glavni problem u glavi a nikako da ne mislim na to 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.