A blizančice živa si šta ima kod tebe
jesam, jesam. Evo malo dosli u lijepu nasu, opskrbila se femisanom i ako bas ni to ne uspije (a i jos se snalazimo vani) na ljeto krecemo u kliniku na obradu ispocetka!
Jel vama ostala ikakva pretraga jos za obavit?
E sto se folne tice ja ti pijem Mama a-z u kojem isto ima 400m folne i jos lista kojecega, a 60kom u dm-u su oko 20kn!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Eto drage moje moja vjestica je stigla 😡😡😡
Bas mi je zao. Nadam se da je iduci mjesec dobitan!
Sta se moje tice, jos nije stigla ali mislim da je na putu...

💗Baby E💗
M.lady bit će bolje sljedeći mjesec
Ja pijem folnu od solgara i to već treću, pa trenutno snižavam tsh, prolaktin mi je pao a na kontrolu ću za 10-ak dana (tsh) a u 6 mj idem kod enokrinologa pa ćemo vidjet. Muž ima tu neku proširenu venu na lijevoj strani a čeka ultrazvuk valjda iako mu taj urolog ništa nije napisao rekao je da će ga zvati ma sve nešto ništa s ničim a nigdje u blizini i nemamo da privatno obavimo taj ultrazvuk testisa ma luda kuća

M.lady bit će bolje sljedeći mjesec
Ja pijem folnu od solgara i to već treću, pa trenutno snižavam tsh, prolaktin mi je pao a na kontrolu ću za 10-ak dana (tsh) a u 6 mj idem kod enokrinologa pa ćemo vidjet. Muž ima tu neku proširenu venu na lijevoj strani a čeka ultrazvuk valjda iako mu taj urolog ništa nije napisao rekao je da će ga zvati ma sve nešto ništa s ničim a nigdje u blizini i nemamo da privatno obavimo taj ultrazvuk testisa ma luda kuća
E pa kako nema privatno za obavit uzv testisa? Moj je u 1.mj.to napravio u Suncu u Os

Ma da ima, kako mi je to promaklo koja je cijena ako se sjećaš
Joj e da sad lupam necu! Pitat cu muza jel se sjeca s tim da je on tada obavljao i neke druge pretrage pa mozda nece znati cijenu samog uzv. Ako ti nije kasno javim ti u ned.navecer kad stignemo u Njem.jer su mi tamo svi ti nalazi! AKO slucajno zabo.slobodno me opomeni!

Eto drage moje moja vjestica je stigla 😡😡😡
Bas mi je zao.Nadam se da je iduci mjesec dobitan!
Sta se moje tice, jos nije stigla ali mislim da je na putu…
A nisam se bas nesto ni nadala al eto. Tebi drzim.fige 😗

💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji