Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    18. Ožujak 2017. 10:19

baby123

Evo cure moje da vas i ja razočaram…jutros kako to obično i biva u mene stigla prokletnica.
    Nakon 5 dana kašnjenje p…. joj materina.stvarno neznam šta je ova dva miseca.prvo u drugom došla 4 dana ranije,sada 5 dana kasnije.aj sad ti budi pametan…a ništa idemo u nove pobjede ovi mjesec.eto sad smo sve skupa i sljedeći mjesec.

A daaaaj. I ja sam bila uvjerena da si trudna 
    Nek onda iduci mjesec bude dobitan. Cim vjestica prode, akcija.  Sretnoo 

💗Baby E💗

• M.lady
    18. Ožujak 2017. 10:36

baby123

M.lady

baby123

Evo cure moje da vas i ja razočaram…jutros kako to obično i biva u mene stigla prokletnica.
    Nakon 5 dana kašnjenje p…. joj materina.stvarno neznam šta je ova dva miseca.prvo u drugom došla 4 dana ranije,sada 5 dana kasnije.aj sad ti budi pametan…a ništa idemo u nove pobjede ovi mjesec.eto sad smo sve skupa i sljedeći mjesec.

Ajoj bas mi je zao, ja san bila uvjerena da si trudna. Ja msl da je razlog ovih kasnjenja ovo proljece 😑😐😐 nista draga glavu gore, ide se iz pocetka, mozda nas iduci mjesec bude visee 😘😘😘

najbolje bi bilo sve….zamisli koji bi to bija baby boom

A nadajmo se da ce biti hehe 😀😀😀

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• baby123
    18. Ožujak 2017. 10:45

ONDA SMO SKUPA SLJEDEĆI MJESEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• M.lady
    18. Ožujak 2017. 10:50

baby123

ONDA SMO SKUPA SLJEDEĆI MJESEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tako je 😍😍😍

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• malenaaaa93
    18. Ožujak 2017. 11:46

baby123

Eee i ja sam se smorila bas mi je zaooo😢😢😢😢 ali ne ocajavaj sledeci mesec je dobitan! Samo se opusti i uzuvaj! ☺☺😘😘😘😘

Kakve su ti misli, takav ti je život! ☺

• Abrakadabra
    18. Ožujak 2017. 12:42

Baby123 ,tak je meni bilo sve sam mislila rana trudnoca pa test nepokazuje kad na kraju dosla M.Pa mi se opet sljedeci mj.ranije stigla pa vise nisam znala izracunat kad bi i trebala dobit M.Bude se nama svima odjedanput desili  pa o imat baby boom.Glavu gore i neodustaj.

sarajka
    18. Ožujak 2017. 23:34

baby123

baby123 glavu gore, idemo dalje sve do medalje! Meni je isto zadnja M. kasnila 4 dana, moguce da je proljece napravilo disbalans hormona, a i psiha dosta utice...Toliko puta mi se desilo da imam sve moguce simptome trudnoce, da sam bila ubjedjena da mora biti to, i opet vjestica dodje. Sad kad i imam neke simptome koji mi lice na trudnicke, ignorisem ih, pripisujem necem drugom jer ako se ponadam i razocarenje bude vece...Nadam se da ce me jednom iznenaditi + , kao i tebe, i sve drage trudilice!😊😘  😘😘

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• baby123
    19. Ožujak 2017. 09:54

hvala vam drage moje na podršci.dobro kažete neću mislit o tome više,niti računat plodne dane i sve te ludosti.za dva dana M če biti gotova,opustit se i lagano pa kad bude.navijam za nas sve.....i svima vam šaljem jedan veliki virtualni zagrljaj

mono1111
    19. Ožujak 2017. 17:51

Baby,

Zao mi je radi tvoje M. 
    nadam se da ce uskoro kod tebe biti plus !

nena27
    19. Ožujak 2017. 18:04

Mene stomak boli vec 2dana kao da cu dobit, danas mi je 25dc i 12dpo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.